Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nemet mondott a zsidó iskola az LMBTQ-propagandára - bezáratják

2017. július 14. 19:28

LONDON, 18:28

Az iskola úgy döntött, megkíméli tanulóit, és nem veszi be a tananyagba a homoszexualitást és transzneműséget. Az eredmény: bezárásra kerülhet az intézmény.

Az már ismert, hogy a britek szépen liberalizálódnak, és láthatjuk, amint például az anglikán egyház is behódol az LMBTQ-propagandának. Vannak azonban olyan szereplők is, akik inkább nem kérnek ebből a világból.

Fotó: AFP

Ilyen szereplő a londoni Vishnitz Leányiskola is, ahova az ortodox zsidó hagyományokat követve csak lányok jelentkezhetnek. Az intézményről még 2013-ban az Ofsted (a brit tanfelügyeleti szervezet) jelentése szuperlatívuszokban emlékezett meg vallásos oktatása miatt, most azonban megtörtént a pálfordulás: vagy tart órákat a homoszexualitásról és transzneműségről az intézmény vagy bezáratják.

Alig négy év alatt az Ofsted jelentése teljesen önmaga ellentétébe csapott át a zsidó iskolát illetően.

Noha a tanfelügyelet szerint előrelépés lenne az új tantárgyak bevezetése, az ultraortodox zsidó családok (harédik) számára, akiknek lánygyermekei az intézményben tanulnak, ez szimplán zsarolás. Az intézménybe 3-10 éves kor közötti lányok járnak.

A tanulóknak nem tartanak részletes órákat a szexuális orientációkról. Ez megakadályozza a spirituális, morális, szociális és kulturális fejlődést, és nem veszi figyelembe a különböző életstílusokat.”

3-10 éves lányoknak oktatnának az LMBT-világról

Fotó: AFP

A harédi közösségben óriási felháborodást keltett az Ofsted fenti szösszenetét is tartalmazó jelentése. A közösség minden lehetséges eszközzel próbálja megakadályozni a döntést és az iskola bezáratását. Az ortodox rabbi, Abraham Pinter így nyilatkozott:

Javaslom az Ofstednek, hogy menjen a helyi rendőrőrsre, és kérdezze meg, hány homofób támadás történt itt! Egy sem. Toleráns, jó emberek vagyunk, senkit nem bántuk. Miért kellene hát olyasmiket tanítani a kislányoknak, aminek semmi köze az életükhöz?” 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére