Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nemet mondott a zsidó iskola az LMBTQ-propagandára - bezáratják

2017. július 14. 19:28

LONDON, 18:28

Az iskola úgy döntött, megkíméli tanulóit, és nem veszi be a tananyagba a homoszexualitást és transzneműséget. Az eredmény: bezárásra kerülhet az intézmény.

Az már ismert, hogy a britek szépen liberalizálódnak, és láthatjuk, amint például az anglikán egyház is behódol az LMBTQ-propagandának. Vannak azonban olyan szereplők is, akik inkább nem kérnek ebből a világból.

Fotó: AFP

Ilyen szereplő a londoni Vishnitz Leányiskola is, ahova az ortodox zsidó hagyományokat követve csak lányok jelentkezhetnek. Az intézményről még 2013-ban az Ofsted (a brit tanfelügyeleti szervezet) jelentése szuperlatívuszokban emlékezett meg vallásos oktatása miatt, most azonban megtörtént a pálfordulás: vagy tart órákat a homoszexualitásról és transzneműségről az intézmény vagy bezáratják.

Alig négy év alatt az Ofsted jelentése teljesen önmaga ellentétébe csapott át a zsidó iskolát illetően.

Noha a tanfelügyelet szerint előrelépés lenne az új tantárgyak bevezetése, az ultraortodox zsidó családok (harédik) számára, akiknek lánygyermekei az intézményben tanulnak, ez szimplán zsarolás. Az intézménybe 3-10 éves kor közötti lányok járnak.

A tanulóknak nem tartanak részletes órákat a szexuális orientációkról. Ez megakadályozza a spirituális, morális, szociális és kulturális fejlődést, és nem veszi figyelembe a különböző életstílusokat.”

3-10 éves lányoknak oktatnának az LMBT-világról

Fotó: AFP

A harédi közösségben óriási felháborodást keltett az Ofsted fenti szösszenetét is tartalmazó jelentése. A közösség minden lehetséges eszközzel próbálja megakadályozni a döntést és az iskola bezáratását. Az ortodox rabbi, Abraham Pinter így nyilatkozott:

Javaslom az Ofstednek, hogy menjen a helyi rendőrőrsre, és kérdezze meg, hány homofób támadás történt itt! Egy sem. Toleráns, jó emberek vagyunk, senkit nem bántuk. Miért kellene hát olyasmiket tanítani a kislányoknak, aminek semmi köze az életükhöz?” 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére