Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nem várt helyről remél segítséget Észak-Korea

2017. október 20. 11:58

SYDNEY, 11:58

Egy nemrégiben nyilvánosságra került nyílt levélben a kommunista rezsim különböző országoktól remél segítséget Trumppal szemben.

Észak-Korea Külügyi Bizottsága az indonéziai nagykövetségén keresztül küldte el az ausztrál parlamentnek a levelét, amelyben Donald Trump „szörnyű és meggondolatlan lépéseit” kifogásolták, valamint arra figyelmeztettek, hogy a phenjani rezsim megbuktatására tett bármilyen kísérlet azonnali nukleáris katasztrófát eredményezne – írja a The Telegraph.

Trump a független és szuverén KNDK teljes elpusztításával fenyegetőzött. Ha úgy véli, hogy fenyegetőzéssel térdre kényszerítheti a KNDK-t – egy nukleáris hatalmat –, akkor az óriási tévedés és tudatlanság a részéről.”

Az ausztrál külügyminisztérium szóvivője szerint az internetre is felkerült, szeptember 28-ai keltezésű levél eredeti. A levelet több országnak is elküldték, de eddig csak Ausztrália miniszterelnöke, Malcolm Turnbull reagált, gyakorlatilag panaszkodásnak nevezve a levelet.

Észak-Korea az, aki a világ stabilitását fenyegeti. A phenjani rezsimnek észhez kellene térnie, és abbahagynia vakmerő külpolitikáját”

– mondta Turnbull egy rádiónak adott interjújában. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán jön a hó

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán egyre borúsabb, szelesebb időre kell számítani. Néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, és többfelé a hó is esni fog.

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

amerika, london, párizs

A német származású tinilány, Linda W. hat év letöltendő börtönbüntetést kapott Irakban - értesült a német média. Korábban az is felmerült, hogy halálra ítélhetik, mivel tevékenységével közrejátszhatott az Iszlám Állam sikeres működésében.

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

amerika, london, párizs

Berlinben a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen demonstráltak szombaton a Women's March elnevezésű felvonuláson, amelyen megjelentek szélsőbaloldali ellentüntetők is.

Kerekesszékes vívásban is a magyarok a császárok

Négy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel zárta a magyar válogatott az egri kerekesszékes vívó világkupaversenyt, amelyre 19 ország 150 sportolója nevezett.

Macron egyre népszerűtlenebb

Emmanuel Macron francia államfő tetszési mutatója egy hónap alatt hat pontot esett vissza, jelenleg a franciák 44 százaléka elégedett a politikájával - derül ki az Ifop közvélemény-kutató intézet felméréséből, amelyet vasárnap ismertetett a Le Journal du Dimanche című hetilap.

Magyarország az első!

Magyarország az első!

piszkostizenkettő

Miközben tőlünk nyugatabbra polgári-konzervatív és nemzeti fordulatra áhítoznak, miközben egyes országokban arról zajlik a vita, hogy szabad-e használni a "haza" szót, hogy szabad-e kereszténynek nevezniük saját országukat, addig Magyarországon már nyolc éve részesei lehetünk ennek a korszaknak, a 2010-ben bekövetkezett fordulattal.

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

spring is coming

A támadások kereszttűzébe egy háromgyerekes család került.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére