Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

"Nem számít, hogy a nemi erőszakot migráns követi el, csak az számít, hogy férfi"

2017. november 16. 11:28

STOCKHOLM, 11:28

Érdekes és egyúttal tipikus érveléssel rukkolt elő Svédország igazságügyi minisztere, a szociáldemokrata Morgan Johansson.

Morgan Johansson

Fotó: AFP

A svéd Mérsékelt Párt a napokban nyújtott be egy kezdeményezést a parlamenthez, amely lehetővé tette volna azt, hogy a szexuális bűnözők etnikai hátterét is feljegyezzék az adatbázisba – írja az SVT. 

Az igazságügyi miniszter, a szociáldemokrata Morgan Johansson szerint azonban a mérsékeltek egyetlen célja az, hogy a szexuális bűncselekményekben tapasztalt ugrásszerű növekedést a migránsokra kenjék. Johansson szerint ehelyett „minden bűnözőt egyenlőképp kell kezelni”, mert szerinte a szexuális bűncselekmények minden etnikumban előfordulnak.

Az egyetlen közös pont az ilyen bűncselekményekben az, hogy férfiak követik el őket. A Mérsékelt Párt úgy tűnik, nem akar a férfiak szerepéről beszélni, és inkább a bevándorlókra akarja hárítani a felelősséget.”

Mint ismeretes, a svéd rendőrség hivatalosan semmilyen adatot nem tarthat az elkövetők etnikai származásáról, ennek ellenére a polkorrekt baloldali rendszer alatt már nagyon mozog a talaj: az év elején egy svéd rendőr vallott a migránsok okozta állapotokról, és ugyanerről mesélt már egy ügyvédnő is.

A Mérsékelt Párt már korábban is nyújtott be olyan javaslatokat, amelyek a jelenleg hatályos törvényeket módosítanák, és a nemi erőszakot öttől nyolc évig, a különösen kegyetlen nemi erőszakolásos bűncselekményeket pedig héttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel sújtanák. Johansson ezeket a kezdeményezéseket is elutasította. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére