Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

Nem minden arany, ami fénylik

Olvasói vélemény | szerző: dr. K.K.

2018. június 5. 18:33

Nem mindenki magyar jobboldali, aki magyarnak és jobboldalinak gondolja magát. Különösen akkor nem, amikor a haladás és a modernség hagymázas eszméje mögé bújva liberális propagandát tol.

Aggályos jel N.G.O. olvasói véleményében, ahogyan N. Horváth Zsófiát leértékeli : „A Magyar Idők hasábjain megjelent egy írás, amelyet egy olyan közíró jegyez, akiről az interneten semmilyen információ nincsen."

Mint ahogyan azokról a milliókról sincsen, akik a jobboldali Orbánt a kétharmadhoz segítették. Annál jobban oda kellene figyelni azok véleményére, akik a csendes többséghez tartozva néha-néha felemelik szavukat egy jelenség kapcsán.

Második aggasztó jel az olvasónál, hogy sajnálatosan meg se értette, miről is írt N. Horváth Zsófia. Ugyanis nem a buzilobbiért aggódik. Sokkal inkább a buzilobbi agresszív megnyilvánulásai miatt, és nem nyelvtani szőrszálhasogatásról van szó.

Miért is szólalt meg a kérdésben az olvasó ? Mert nyilvánvalóan érintett a témában. Ám érintettségét rejtegetve a haladás ideáját tolja maga előtt, mintha bármiféle haladás lenne abban, ahogyan a buzilobbi nyomul, és hangosan ordítva propaganda lehetőséget követel és szerez.

Figyelemelterelő hadműveletként nem létező ellentéteket vizionál a 20. és a 21. század jobboldaliságáról és konzervativizmusáról, mintha ezek fundamentuma nem az ember több ezeréves törekvése lenne, hogy teljes és tökéletes életet éljen, hogy Istenhez visszataláljon.

A legalapvetőbb emberi értékek és célok nem változnak egyik évszázadról a másikra, ezek az értékek egyértelműen a legjobb emberi tudás szerint az életet támogatják, és ahogyan a tudásunk az életről növekszik, úgy szilárdulnak meg egyre jobban a jobboldali konzervatív értékrendszer alapjai. Mint ahogyan mára meggyőződhettünk arról is, hogy a globalizmus, kozmopolitizmus, a baloldaliság, a liberalizmus, a mammonizmus, a hedonizmus látszólagos értékei mélységesen életellenesek.

Az LMBTQ-problémához való viszony indikátorértékű, aki ezeket a jelenségeket haladónak, progresszívnek tünteti fel, az nem modern és fiatalos jobboldali, hanem csak magát jobboldalinak hazudó befurakodott liberális.

Ilyen módon igaz tehát N.G.O. olvasói észrevétele : „Két különböző felfogásról, két merőben más elképzelésről, két világnézetről ... van szó."

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Felfegyverkezett antifa horda támadt meg egy idős bácsit, azt hitték, hogy AfD-tag

Felfegyverkezett antifa horda támadt meg egy idős bácsit, azt hitték, hogy AfD-tag

amerika, london, párizs

A 62 éves, ártatlan férfi valószínűleg a bevándorlásellenes jobboldali párt kongresszusán vehetett részt a szászországi városban.

Szervezett politikai akció zajlik a migránskártyákkal

Szervezett politikai akció zajlik a migránskártyákkal

kétharmad

A migránsoknak osztogatott anonim bankkártyák egy újabb olyan eszközt jelentenek, amelynek valódi célja, hogy meggyorsítsa az emberek beszállítását az Európai Unióba - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című adásában.

Autista gyermekeket vesznek rá arra, hogy nemet váltsanak Nagy-Britanniában

Autista gyermekeket vesznek rá arra, hogy nemet váltsanak Nagy-Britanniában

bulvár

Egy nevét elhallgató iskolai tanár - akinek intézményében már 17 gyermek jelentkezett nemváltásra - arra hívta fel a figyelmét a brit sajtónak, hogy drámai mértékben nő az olyan autista gyermekek száma, akiket úgynevezett "nemi diszfóriával" félrekezelnek.

Öt járásban választhat a magyar kisebbség Szlovéniában

Öt járásban választhat a magyar kisebbség Szlovéniában

amerika, london, párizs

Megkezdődtek a helyhatósági választások vasárnap Szlovéniában. Reggel hét órakor nyíltak meg a szavazóhelyiségek, ahova valamivel több mint 1,7 millió szavazásra jogosult állampolgárt várnak este hét óráig.

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

csak neked, csak most

Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magyarok elleni durva támadásoknak, ha rákényszerítené az európai értékek betartására Ukrajnát.

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére