Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

Nem minden arany, ami fénylik

Olvasói vélemény | szerző: dr. K.K.

2018. június 5. 18:33

Nem mindenki magyar jobboldali, aki magyarnak és jobboldalinak gondolja magát. Különösen akkor nem, amikor a haladás és a modernség hagymázas eszméje mögé bújva liberális propagandát tol.

Aggályos jel N.G.O. olvasói véleményében, ahogyan N. Horváth Zsófiát leértékeli : „A Magyar Idők hasábjain megjelent egy írás, amelyet egy olyan közíró jegyez, akiről az interneten semmilyen információ nincsen."

Mint ahogyan azokról a milliókról sincsen, akik a jobboldali Orbánt a kétharmadhoz segítették. Annál jobban oda kellene figyelni azok véleményére, akik a csendes többséghez tartozva néha-néha felemelik szavukat egy jelenség kapcsán.

Második aggasztó jel az olvasónál, hogy sajnálatosan meg se értette, miről is írt N. Horváth Zsófia. Ugyanis nem a buzilobbiért aggódik. Sokkal inkább a buzilobbi agresszív megnyilvánulásai miatt, és nem nyelvtani szőrszálhasogatásról van szó.

Miért is szólalt meg a kérdésben az olvasó ? Mert nyilvánvalóan érintett a témában. Ám érintettségét rejtegetve a haladás ideáját tolja maga előtt, mintha bármiféle haladás lenne abban, ahogyan a buzilobbi nyomul, és hangosan ordítva propaganda lehetőséget követel és szerez.

Figyelemelterelő hadműveletként nem létező ellentéteket vizionál a 20. és a 21. század jobboldaliságáról és konzervativizmusáról, mintha ezek fundamentuma nem az ember több ezeréves törekvése lenne, hogy teljes és tökéletes életet éljen, hogy Istenhez visszataláljon.

A legalapvetőbb emberi értékek és célok nem változnak egyik évszázadról a másikra, ezek az értékek egyértelműen a legjobb emberi tudás szerint az életet támogatják, és ahogyan a tudásunk az életről növekszik, úgy szilárdulnak meg egyre jobban a jobboldali konzervatív értékrendszer alapjai. Mint ahogyan mára meggyőződhettünk arról is, hogy a globalizmus, kozmopolitizmus, a baloldaliság, a liberalizmus, a mammonizmus, a hedonizmus látszólagos értékei mélységesen életellenesek.

Az LMBTQ-problémához való viszony indikátorértékű, aki ezeket a jelenségeket haladónak, progresszívnek tünteti fel, az nem modern és fiatalos jobboldali, hanem csak magát jobboldalinak hazudó befurakodott liberális.

Ilyen módon igaz tehát N.G.O. olvasói észrevétele : „Két különböző felfogásról, két merőben más elképzelésről, két világnézetről ... van szó."

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére