Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

2019. január 23. 18:28

Ha beszélgetésbe elegyedne egy libsivel, feltétlenül használja.

A libsik elég alternatívan értelmezik a világot, a legegyértelműbben meghatározható fogalmakat is átalakítják úgy, hogy azzal saját narratívájukat erősítsék. A feministák, vegánok vagy migránspártiak vak követői pedig szentül hiszik, hogy a nyelv, amit kialakítottak maguknak progresszív és köze van a valósághoz. Nagyobb tartalomelemzés után végre itt a fordítás, ami közelebb vihet minket a liberálisok kifordult gondolkodásának megértéséhez. Lássuk, mit jelenthetnek régi szavaink, az újbeszél képviselői szerint:

Abortusz: Minden nőnek járó alapjog, mert testük felett csak ők rendelkezhetnek. Az abortuszhoz való jog elengedhetetlen a nemek egyenlőségéhez. Mindennemű erkölcsi, morális ítéletalkotás az abortuszról, annak folyamatáról káros, kirekesztéshez vezet.

Biblia: Egy kirekesztésen és gyűlöletbeszéden alapuló elavult, ősrégi dokumentum, aminek semmi köze nincs erkölcshöz, értékekhez és elfogadáshoz.

Biológia: Veszélyes, nácik által használt mesterséges ideológia. A tudományos jellegét elveszítette már olyan megállapításoknál, mint például „csak két nem létezik”.

Egyenlőség: Az az idilli állapot, amit csak a liberálisok képesek megteremteni. Ehhez szükség van a jobboldali és konzervatív (tehát kirekesztő) közösségek megsemmisítésére. A nőket, LMBTQ közösséget, állatokat és színesbőrűeket a fehér férfiak elé kell sorolni, mert ők nem érdemlik meg, hogy egyenlőek legyenek velük. (Kirekesztőek, azért.)

Feminista: Mindenki, aki hisz az egyenlőségben és az elnyomás ellen harcol. (Lásd még: egyenlőség; házasság) 

Házasság: A férfiakat éltető elavult, korlátozó életforma, ami a nők kirekesztéséhez és elnyomásához vezet.

Gyűlöletbeszéd: Minden olyan minősítés, ami az LMBTQ közösségre, feministákra és liberálisokra vonatkozik. Beleértve a tényszerű megállapításokat, mint például: melegek nem képesek gyermeknemzésre. Lásd még: szólásszabadság.

Sajtószabadság: Alapjog, amit a kormánypárti sajtó mindig földbe tipor, bármit is ír vagy tesz. Ha visszaveszi egy tévéjét, amit az ellenzék lopott el tőle, akkor főleg.

Szólásszabadság: Mindenkit (a liberálisokat korlátlanul) megillető alapjog. Korlátozására van szükség gyűlöletbeszéd esetében. Lásd még: gyűlöletbeszéd.

LMBTQ: A szivárvány színeiben tündöklő közösség. Ők jobbak, szebbek, okosabbak, mint a csak heteroszexuális emberek. Ha egy meleg pár csókolózik az normális, sőt szép, az összes árva gyereket is nekik kéne felnevelniük.

Független/objektív média: Minden ellenzéki médium, ami kritizálja a kormányt. Főleg az Index. Az a valóságészlelés, ami szerint a független/objektív média mindig igazat mond, a kormánypárti pedig csak hazudik.

Migráns: A háború elől menekülő jószándékú iszlamista pejoratív megnevezése, aki csak azért kaszabolja le a keresztényeket, mert ez a szeretetnyelve.

Nemzettudat: Az a kirekesztő, xenofób, érzelemalapú gondolkodásmód, ami alapján a jobboldaliak előtérbe helyezik hazájukat más országokkal szemben, esetleg még meg is védenék azt.

Politikailag korrekt kommunikáció: Az a korlátozó erő, amivel a konzervatívok élnek vissza, amikor szegény liberálisok káromkodnak és tiszteletlenül beszélnek kormánypárti politikusokról.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére