Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

2019. január 23. 18:28

Ha beszélgetésbe elegyedne egy libsivel, feltétlenül használja.

A libsik elég alternatívan értelmezik a világot, a legegyértelműbben meghatározható fogalmakat is átalakítják úgy, hogy azzal saját narratívájukat erősítsék. A feministák, vegánok vagy migránspártiak vak követői pedig szentül hiszik, hogy a nyelv, amit kialakítottak maguknak progresszív és köze van a valósághoz. Nagyobb tartalomelemzés után végre itt a fordítás, ami közelebb vihet minket a liberálisok kifordult gondolkodásának megértéséhez. Lássuk, mit jelenthetnek régi szavaink, az újbeszél képviselői szerint:

Abortusz: Minden nőnek járó alapjog, mert testük felett csak ők rendelkezhetnek. Az abortuszhoz való jog elengedhetetlen a nemek egyenlőségéhez. Mindennemű erkölcsi, morális ítéletalkotás az abortuszról, annak folyamatáról káros, kirekesztéshez vezet.

Biblia: Egy kirekesztésen és gyűlöletbeszéden alapuló elavult, ősrégi dokumentum, aminek semmi köze nincs erkölcshöz, értékekhez és elfogadáshoz.

Biológia: Veszélyes, nácik által használt mesterséges ideológia. A tudományos jellegét elveszítette már olyan megállapításoknál, mint például „csak két nem létezik”.

Egyenlőség: Az az idilli állapot, amit csak a liberálisok képesek megteremteni. Ehhez szükség van a jobboldali és konzervatív (tehát kirekesztő) közösségek megsemmisítésére. A nőket, LMBTQ közösséget, állatokat és színesbőrűeket a fehér férfiak elé kell sorolni, mert ők nem érdemlik meg, hogy egyenlőek legyenek velük. (Kirekesztőek, azért.)

Feminista: Mindenki, aki hisz az egyenlőségben és az elnyomás ellen harcol. (Lásd még: egyenlőség; házasság) 

Házasság: A férfiakat éltető elavult, korlátozó életforma, ami a nők kirekesztéséhez és elnyomásához vezet.

Gyűlöletbeszéd: Minden olyan minősítés, ami az LMBTQ közösségre, feministákra és liberálisokra vonatkozik. Beleértve a tényszerű megállapításokat, mint például: melegek nem képesek gyermeknemzésre. Lásd még: szólásszabadság.

Sajtószabadság: Alapjog, amit a kormánypárti sajtó mindig földbe tipor, bármit is ír vagy tesz. Ha visszaveszi egy tévéjét, amit az ellenzék lopott el tőle, akkor főleg.

Szólásszabadság: Mindenkit (a liberálisokat korlátlanul) megillető alapjog. Korlátozására van szükség gyűlöletbeszéd esetében. Lásd még: gyűlöletbeszéd.

LMBTQ: A szivárvány színeiben tündöklő közösség. Ők jobbak, szebbek, okosabbak, mint a csak heteroszexuális emberek. Ha egy meleg pár csókolózik az normális, sőt szép, az összes árva gyereket is nekik kéne felnevelniük.

Független/objektív média: Minden ellenzéki médium, ami kritizálja a kormányt. Főleg az Index. Az a valóságészlelés, ami szerint a független/objektív média mindig igazat mond, a kormánypárti pedig csak hazudik.

Migráns: A háború elől menekülő jószándékú iszlamista pejoratív megnevezése, aki csak azért kaszabolja le a keresztényeket, mert ez a szeretetnyelve.

Nemzettudat: Az a kirekesztő, xenofób, érzelemalapú gondolkodásmód, ami alapján a jobboldaliak előtérbe helyezik hazájukat más országokkal szemben, esetleg még meg is védenék azt.

Politikailag korrekt kommunikáció: Az a korlátozó erő, amivel a konzervatívok élnek vissza, amikor szegény liberálisok káromkodnak és tiszteletlenül beszélnek kormánypárti politikusokról.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

amerika, london, párizs

Bár továbbra is az ÖVP a legnépszerűbb párt Ausztriában, és még mindig az SPÖ a második, a három legnépszerűbb párt között már sokat csökkent a különbség, a tendencia pedig egyértelmű: az FPÖ erősödik, a többiek gyengülnek.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Timmermans Magyarországon

Máris kikezdték a bevándorláspártiak Trump legújabb intézkedését

Donald Trump a rendkívüli állapot kihirdetésével szeretné biztosítani a fal megépítését - a demokraták mindent megtesznek ez ellen.

Összevissza beszélt Timmermans és Tóth Bertalan a nácikkal való összefogásról

Összevissza beszélt Timmermans és Tóth Bertalan a nácikkal való összefogásról

kinyílott a pitypang

Az MSZP-kongresszuson nem derült ki, hogy mit is gondolnak az MSZP-ben erről a kérdésről, mert elhangzott minden és annak az ellenkezője is.

Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

kétharmad

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nyílt levélben válaszolt Annika Strandhall hazugságaira.

Újabb fronton ostromolja hazánkat Soros György

Újabb fronton ostromolja hazánkat Soros György

amerika, london, párizs

A spekuláns ezúttal a Budapest Folyamat keretében akar ránk erőszakolni egy bevándorlást ösztönző paktumot.

A japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte Donald Trumpot

A japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte Donald Trumpot

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök pénteken egy fehér házi sajtótájékoztatón elmondta, hogy Abe Sinzó japán miniszterelnök Nobel-békedíjra jelölte őt az Észak-Koreával való párbeszédért és a koreai-félszigeti feszültség csökkentéséért tett erőfeszítéseiért.

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

hajrá, magyarok!

A Fradi Debrecenbe, a Honvéd Miskolcra utazik az NB I. 21. fordulójában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére