Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nem engedte a kiadó megjelentetni a német író könyvét, mert abban az iszlámot kritizálta

2018. július 9. 18:15

Thilo Sarrazin író, korábbi SPD-politikus friss könyvében az iszlám vallásnak megy neki, kiadója azonban nem akarta publikálni a könyvet. A döntésre Sarrazin perrel reagált.

Münchenben fogják tárgyalni azt a pert, amelyet Sarrazin indított a Random House könyvkiadó ellen. Új könyvének címe Ellenséges hódítás: hogyan akadályozza fejlődést, és fenyegeti a társadalmat az iszlám.

Érdemes előzményként megemlíteni, hogy Sarrazin ezidáig is határozottan vállalta bevándorlásellenes álláspontját, amely mondani sem kell, hogy Németországban bőségesen kimeríti a politikai inkorrektséget. Korábban ő volt az, aki felhívta a figyelmet arra, hogy míg a berlini lengyelekkel semmi baj nincs, addig a több százezer muszlim jövevény súlyos problémát jelent az ország számára. Azt is mondta, hogy alapjaiban változtatná meg a migránsokra vonatkozó német törvényeket, hogy vége legyen a szabályozatlan bevándorlásnak – ami ebben az esetben azt jelentette, hogy az illegális határátlépők csak akkor jogosultak állami szolgáltatásokra, ha megkapták a tartózkodási engedélyüket.

Sarrazin: a berlini börtönök 80 százaléka muszlim

Sarrazin tehát nem árult zsákbamacskát, amikor nekiállt új könyvének, és ezzel a kiadó is tisztában lehetett. A Bild napilap szerint ugyanis 2016 novemberében szerződést kötött a német író a Random House kiadóval a könyv publikálásáról, amely idén februárban elfogadta a könyv kéziratát is.

Májusban aztán hirtelen visszakozott a Random House, már nem akarták publikálni Sarrazin könyvét. Magyarázatként azt mondták, nem akarták „megakadályozni” az új könyv megjelenését, de az író nyugodtan fordulhat más kiadókhoz.

Sarrazinnak így nem maradt más választása, a Finanzbuch Verlag kiadóhoz fordult, augusztusban érkezik a könyve.

Új könyvében Thilo Sarrazin az iszlám kérdéskörével, illetve a muszlimok Németországba történő bevándorlásának következményeivel foglalkozik.”

Olybá tűnik tehát, hogy az iromány többek között olyan „érzékeny” pontokat érint, mint az iszlám által vallott elvek és a demokratikus alapjogok közti óriási szakadék. Bizonyos szemszögből nézve nem meglepő a kiadó lépése, hiszen már fény derült arra, hogy a kőkemény cenzúragépezet igyekszik a lehető legjobb színben feltüntetni a német migránspolitikát. Ez jellemző a német közszolgálati médiumokra is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére