Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nem csak a németekkel, már egymással is balhéznak a migránsok

2017. december 29. 17:58

LÖRRACH, 17:58

Az afrikai bevándorlók arra panaszkodnak, hogy az arab migránsok úgy bánnak velük, mint a kutyákkal.

A Die Welt értesülése szerint egyre gyakoribb jelenség Németországban a bevándorlók közötti csetepaté. A lap szerint ennek egyik legékesebb példája az ország déli részén elhelyezkedő Lörrach városa.

A helyzet annyira kétségbeejtő, hogy szeptemberben a város egy politikusa levélben ecsetelte az állapotokat Baden-Württemberg tartomány belügyminiszterének, Thomas Stroblnek. Mint írta, a helyi migránsok gyakran erőszakoskodnak a rendőrökkel és a szociális munkásokkal, ezenkívül drogoznak is.

Gyűlölöm az arabokat”

– ezt már az egyik gambiai migráns mondta, aki szerint az arabok úgy bánnak az afrikai bevándorlókkal, mint a kutyákkal. Mint mesélte, Líbiában rabszolgaként árulják őket észak-afrikai arabok.

Migránspárti aktivisták szerint az afrikai bevándorlók „másodosztályúnak” érezhetik magukat, hiszen a szíriai migránsok valószínűsíthetően jóval hamarabb kapnak menekültstátuszt, mint ők. Az a tény, hogy nem mindenki maradhat az országban, erőszakos összecsapásokat eredményez a különböző etnikumú migránsok közt.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére