Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Nekiment a kölni polgármesternek az AfD

2017. február 16. 19:28

KÖLN, 19:28

A migránspárti kölni polgármesternek és a szélsőbaloldali csoportoknak sem tetszik, hogy az AfD a városban tartja meg soron következő kongresszusát. Az eseménynek otthont adó hotel személyzetét halálos fenyegetés is érte.

Henriette Reker

Az illegális bevándorlók iránti feltétlen rajongásáról ismert „független” kölni polgármester, Henriette Reker nyíltan és formális keretek között tiltakozik az ellen, hogy a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt Kölnben tartsa meg kongresszusát.

A polgármester tiltakozása azonban szabálytalan az AfD szerint, mivel egy szövetségi szintű párttal szemben sérti meg a semlegesség és az objektivitás elvét. Henriette Reker az AfD áprilisban esedékes kongresszusa kapcsán úgy nyilatkozott, hogy

tűrhetetlennek tartom, hogy a városunkat színpadként használja önkifejezésére egy olyan párt, amely a kirekesztés propagandájának és az idegengyűlöletnek a gyűjtőhelyévé vált Németországban”

Az AfD politikusai azonban úgy gondolják, hogy Reker visszaél tisztségével, és pontosan olyan eszközöket használ, amivel a pártot vádolja: kirekeszt és rágalmaz.

Az április 22-23-án esedékes kongresszusnak a Maritim nevű hotel ad otthont, emiatt pedig hatalmas nyomást helyeztek a szállodaláncra. A városvezetés és a baloldali csoportok részéről érkező tiltakozás miatt a Maritim már korábban bejelentette, hogy a jövőben nem biztosít konferenciatermeket az AfD részére, mivel „elhatárolódnak” a párt jelenlegi politikai irányvonalától. A kongresszust azonban megrendezhetik, mivel a szállodalánc sajnálatára az AfD nem fogadta el a szerződés ingyenes felmondását.

Halálos fenyegetést kapott a szálloda személyzete

Az elmúlt napokban vált ismertté, hogy a kongresszusnak otthont adó hotel alkalmazottai halálos fenyegetéseket is kaptak. A fenyegetés szélsőbaloldali, antifasiszta aktivisták részéről érkezett, akik azt tanácsolták a személyzetnek, hogy ne menjenek be dolgozni a pártkongresszus idején, ugyanis „az egész épület égni fog”.

Az AfD kongresszusa miatt helyi hírességek és művészek is tiltakoznak – írja a Junge Freiheit.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére