Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Simán megúszhatod, ha tönkre teszel egy fél megyét

kM

2016. január 28. 17:08

Szokták mondani, hogy a hétköznapi igazságérzet néha távol esik a bírói gyakorlattól. Magyarországon olyan érzése van az embernek, mintha a hétköznapi igazságérzete és a bírói gyakorlatok között pont egy univerzumnyi távolság feszülne.

Friss, ropogós, a 8-as is hozza: mindenkit felmentettek a XXI. század legdurvább magyar környezetkárosításában, a vörösiszap-katasztrófa perben. Ugyan a környezet mellett emberéleteket is követelt a vörös áradat, de felelős, az nincsen.

Senki nem felelős semmiért, az üzemeltető cég, a tulajdonosok és a vezetők ott sem voltak, csak számolgatták a profitot, másért nem feleltek. Meghalt ugyan pár ember, de minek mentek oda!? UGYE!?

A MAL csak úgy működgetett, a vörösiszap csak úgy csordogált, a házakat csak úgy elöntötte a toxikus áradat, páran pedig csak úgy véletlenszerűen pont keresztezték a vöröiszap útját, és balszerencséjükre pont meghaltak, szegények, a MAL együttérez, sajnálja a történteket. Nincs itt semmi látnivaló, elvtársak, a milliárdos profitról ne kérdezősködjenek, úriemberek vagyunk, egy piacgazdaságban nem illik más zsebeiben turkálni, a viszontlátásra, kalapács, jöhet a következő nagypályás bűnöző, aki ott se volt, csak véletlen egybeesés, hogy ahol ő állt, onnan kézen-közön eltűnt pár milliárd forint.

2015. november óta történt itt egy s más ítélet-fronton.

Röviden: szinte mindenki ártatlan, mint a ma született kisbárány.

Közpénzek egykori szocialista síbolói néznek ártatlan tekintettel a kamerákba, a bíróság felmentett minden vádpont alól, megmondtuk előre, hogy így lesz, a fidesz aljas és nemtelen támadása volt csak a mi besározásunk, hazugság volt, hogy a mi kis mancsainkhoz úgy tapad a zseton, mint a vasorrú bába a mágnesre, ez kérem szemenszedett hazugság, rendes szocialisták vagyunk, a dolgozó népet szolgáltuk - legalábbis így érvelnek a folyosón azok, akiket mostanában mentett fel a Magyar Bíróság.

Hagyó elvtárs, Simon elvtárs, Gergényi elvtárs, Hunvald elvtárs, Kulcsár elvtárs, a MAL tulajdonos-vezető elvtársai ott se voltak, kérem, mi nem tehetünk semmiről, befútt a szél az ablakon pár száz misit, hát most mit tegyek, dobjam el!? Ezt egyetlen rendes ember sem kívánhatja.

Igaz ugyan, hogy el-eltűnögetett pár százmillió a kezük között, elöntöttek egy térséget mérgező anyaggal, vagy egyszer csak olthatatlan vágyat éreztek arra, hogy úgy verjék az embereket az utcán, mint a répát és éleslövészetet tartsanak szigorúan fejmagasságra célozva, de ez semmit sem jelent.

Illetve de, egyetlen dolgot jelent: bármilyen arcpirító bűncselekmények is történtek a környezetükben, általuk, velük, alattuk, netán az utasításukra, akkor is simán megúszhatják.

Ezzel szemben meg ott állsz te, aki egy részeg éjszakán kihágás foganatosításában tettleg részt vett, és úgy megrángat a T. Magyar Bíróság, hogy öröm azt nézni. Vagy elfelejtesz bevallani 7 Ft jövedelmet, elfelejtesz utána adózni, és a NAV hetedíziglen követeli rajtad, szemét, piszkos adócsalón az elmaradt adó befizetését.

Napestig lehetne sorolni, hogy mennyire távol esik már a hétköznapi igazságérzet és a Magyar Bíróságok ítélkezési gyakorlata egymástól. Ezt nagyon könnyű elintézni azzal, hogy ez demagógia, de hovatovább azt lesz nagyon nehéz elmagyarázni az embereknek, hogy nem érdemes irtózatosan nagy adócsalásba keveredni. Te hülye vagy!? – kérdezhetnek vissza, azt úgyis megússza mindenki.

És teljes joggal kérdeznek vissza. Hiszen van az a korrupciós kárérték, környezetpusztítás, emberverés és embervadászat, amiért a zakósokat nem abajgatják a bírók - legalábbis ez olvasható ki a legutóbbi ítéletekből.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

amerika, london, párizs

A Szíria területén nyolc éve zajló fegyveres harc eddig közel 400 ezer halottal és több milliárd dolláros anyagi károkozással járt. Jelenleg nem lehet megjósolni, hogy mikor érhet véget a háború, mivel Idlíb tartományt továbbra is a dzsihadisták tartják megszállás alatt.

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

hajrá, magyarok!

Kicsit rendhagyó módon folytatódik a Pörge szurkol sorozatunk, ez a rész nem korlátozódik egy adott meccsre.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Elfogták az utrechti merénylőt

A török férfi három embert megölt, ötöt megsebesített egy villamoson.

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

kétharmad

Jakab Péter kommunistának nevezte a miniszterelnököt, de a válaszában a kormányfő megsemmisítette a jobbikos képviselőt.

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

piszkostizenkettő

Rekordokat döntenek felesék: egy nyúlfarknyi cikket is képesek úgy megírni, hogy szinte egy szava sem igaz.

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

amerika, london, párizs

Miért van az, hogyha egy iszlamista öngyilkos merényletet hajt végre, akkor a honi és nemzetközi liberális politikusok "incidenst" emlegetnek, amikor pedig egy szélsőséges idióta gyilkol, mindjárt terrortámadást sikoltanak?

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

amerika, london, párizs

Nemrég jelentette be a leköszönőben lévő spanyol kormány, hogy mégis kihantolják Francisco Franco volt spanyol diktátor hamvait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére