Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
889
 
 
 
 

Na, most lett kib888ttul elegem a libsi fake news-médiából!

Olvasói vélemény | szerző: Kárpáti Barnabás

2018. március 14. 16:32

Sosem gondoltam volna, hogy az az undorító, mocskolódó, pökhendi és relativizáló hazugságcunami, ami ezekből a "nagybetűs igazságot" közlő szennyportálokból árad – az Indextől kezdve, a 444-en, a Hír TV-n és az RTL-en keresztül egészen a Jobbik lakájmédiájáig – képes lesz egyszer annyira felidegesíteni, hogy billentyűzetet ragadjak és elmondjam, ez ellen nemcsak lépni kellene, hanem léphetünk is. 

Elegem van abból, hogy ezek a sajtótermékeknek aligha nevezhető fake news-hírgyárak nap mint nap írogathatják a leggerinctelenebb hazugságaikat, találgatásaikat úgy, hogy ezeket nemcsak tényként állítják, hanem mindeközben a "sajtó ellenőrző szerepére hivatkoznak".

Nem ellenőrzés amit csinálnak, hanem aljas politikai motiváltságból származó rágalomhadjárat, ami senkit és semmit nem kímél, aminek köze van bármilyen olyan dologhoz, ami nemzeti, szuverenitáspárti, ne adj' Isten bevándorlásellenes lenne.

De elegem van abból is, hogy ezek a libsi álhírgyárosok egyáltalán nemcsak a kormányt és annak munkáját próbálják a legalantasabb módszerekkel elhazudni, bemocskolni, hanem minden olyan magyar embert is, aki ki meri nyitni a száját és elutasítja a tömeges migrációt, a külföldi befolyásolási kísérleteket, a nemzetietlen ellenzéket és a liberális média egyre felháborítóbb álhíreit.

És milyen érdekes, hogy ezeknek a tartás nélküli, kizárólag politikai számításból működő médiumoknak a melegágya a Facebook. Egyik fizetett hirdetéssel ellátott cikk után érkezik a másik, a válogatott hazugságaik úgy terjednek, mint egy bűzös kór. És miközben Zuckerbergék szinte válogatás nélkül sorra letiltják vagy törlik a jobboldali, konzervatív sajtóorgánumokon megjelenő írásokat, bejegyzéseket, addig a liberális médiából kikerülő mocskolódások, rágalmazások csak úgy virágoznak ezen a felületen.

Ezért ki kell mondanom: nekem ebből most lett kib888szottul elegem. Mert ne a Facebook döntse el helyettem, miből tájékozódjak és miről mit gondoljak azzal, hogy a libsik migránssimogató és kormányt gyalázó tartalmait promotálja, miközben a nemzeti, hazafias tartalmakat kérdezés nélkül törli, felfüggeszti.

Ezért arra buzdítok minden jóérzésű magyar embert, jelentse fel a Facebookon ezeket a libsi cikkeket és tartalmakat! Mert most már tényleg elegünk van a véleménydiktatúrából és a nemzetietlen hazugságcunamiból!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A migránsok kiakadtak, mert nekik kell takarítaniuk a lakhelyüket

A holland kisvárosban fekvő migránstábor lakói mérgesek, mert takarítaniuk kell saját maguk után.

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

kétharmad

Emmanuel Macron egy olyan programmal lett Franciaország köztársasági elnöke, amely szerint egy "egységes, sikeres Európát akar", erre azonban kevés esély mutatkozik - jelentette ki Nógrádi György.

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

amerika, london, párizs

Senki sem akar összefogni a másikkal. Ismerős? De ezúttal nem a magyarországi ellenzékről van szó, hanem az olasz pártokról, akik egyre távolabb kerülnek a kormányalakítástól.

Az osztrákok nem viccelnek a kiutasításokkal

Függetlenül attól, hogy Ausztriában született vagy sem, a migrációs háttérrel rendelkező terrorgyanús személyeket kidobhatják az országból.

Óriási: Euroliga-döntőben a Sopron!

A soproni csapat a hazai pályán rendezett final fouron harcolta ki a döntőbe jutást!

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

amerika, london, párizs

Egyre több tősgyökeres német diákot csúfolnak, zaklatnak az iskolában olyan migrációs hátterű gyerekek, akik nem arra törekednek, hogy alkalmazkodjanak a német és az európai kultúrához, hanem sokkal inkább arra, hogy környezetüket a hozott kultúrájukhoz igazítsák.

Főnyeremény

A tüntetések margójára.

889
Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

kétharmad

Csütörtökön kürtölte világgá a Die Presse osztrák lap, hogy a Soros György által fenntartott Nyílt Társadalmak Alapítvány (OSF) Budapestről Berlinbe helyezi át székhelyét. Az ellenzéki sajtó egyből diktatúrát kiáltott és a szervezet érdemeit méltatta, miközben még nem is biztos, hogy az OSF elhagyja Budapestet, de ha ez így is lenne, a többi Soros-katonáról még senki sem szólt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére