Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

MSZP: Doktor úr! Mostanában kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?

2018. február 7. 19:30

Az MSZP a teljes szétesés állapotába került. Ezt látványosan bizonyítja, hogy a szocialisták már egyéni jelöltjeik kiválasztására sem képesek. Válságtanácskozást és rendkívüli elnökségi ülést tartanak az MSZP vezetői, hogy eldöntsék: az eddigi szoci polgármester helyett tényleg Fodor Gábort indítják Gyöngyösön? Vagy mégsem?

A ballib sajtó értesülései szerint súlyos bizalmi válság alakult ki az MSZP-ben a gyöngyösi Fodor-Hiesz-ügy miatt.

Hiesz György gyöngyösi polgármester.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A feszült hangulathoz az vezetett a szocialistáknál, hogy Hiesz György gyöngyösi polgármester kedden visszalépett a jelöltségtől arra hivatkozva, hogy 29 évnyi pártbeli munkáját semmibe véve az MSZP vezetése azt közölte, hogy nem őt – az eddigi jelöltet –, hanem Fodor Gábort, a Liberálisok vezetőjét jelölik a gyöngyösi választókörzetben a párt egyéni képviselőjelöltjeként. 

A Magyar Liberális Párt a botrány kirobbanását követően azt közölte, semmilyen szerepe nem volt abban, hogy Hiesz György, Gyöngyös szocialista polgármestere kedden visszalépett az országgyűlésiképviselő-jelöltségtől. A Liberálisok szerdai közleményükben azt írták, hogy a lépésről ők is a sajtóból értesültek. Hangsúlyozták, hogy pártjuk, valamint az MSZP és a Párbeszéd között sem az országos listáról, sem az egyéni jelöltekről nem született még megállapodás; a tárgyalások jelenleg is folynak, a döntések csak azután születnek meg, ha ezeknek a végére érnek.

Hiesz és Fodor régóta ismerik egymást. 2006-ban együtt adták át a gyöngyösi magán kollégiumot

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Állítólag az MSZP mai rendkívüli ülésén vagy legkésőbb a pénteki rendes elnökségi ülésén már aztán tényleg eldől, hogy ki lesz a párt gyöngyösi képviselőjelöltje. Arról egyelőre nincs hír, hogy az MSZP-tagságáról lemondott Hiesz György visszalép-e a pártba, ha őt jelölik újra.

Óhatatlanul egy vicc jut az eszébe az embernek arról a bénázásról, ami az MSZP-ben napok óta zajlik a gyöngyösi egyéni képviselőjelöltjük személyének megnevezése körül. A vicc szerint, a "nagyon bizonytalan" beteg elmegy az orvoshoz és elmondja: Doktor úr, mostanában egy kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem? A viccbeli bizonytalan beteghez hasonló MSZP pedig most Fodor Gábort jelölte. Vagy mégsem?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére