Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Most akkor hány nem létezik valójában?

Bohár Dániel

2018. november 17. 14:58

Liberális körökben az egyik legfelkapottabb téma manapság a gender, vagyis a társadalmi nemek elmélete. A genderhívők nem a biológiai nemekben, vagyis a férfiban és nőben gondolkodnak, hanem tucatnyi társadalmi nemben. A genderszabadságnak az is része lehet, hogy valaki reggel még férfinak érzi magát, de estére már nőként viselkedik. Ezt a "tudományt" a jövőben a magyar kormány nem kívánja államilag finanszírozni a magyar egyetemeken. Mondanom sem kell, a libsi hiszti egyből beindult.

A biológiai nemem nő, a társadalmi pedig genderfluid, vagyis időként változik, hogy nőnek vagy férfinak érzem magam. Ez van amikor egy nap alatt többször is megváltozik, van amikor hetekig is eltart.”

Az idézett beszélgetést a saját fülemmel hallottam, amikor riporteri mivoltomból egy genderrel foglalkozó előadáson vettem részt. Konzervatívan gondolkodó emberként, bevallom őszintén, nehéz volt szótlanul hallgatnom olyan felszólalókat, akik éppen azt sem tudták, hogy fiúk-e vagy lányok.

A gendertudományokat Magyarországon a CEU honosította meg. A Soros-egyetem egyik professzorával, Pető Andreával az Echo TV Informátor című műsorának egyik korábbi adásában készítettünk interjút.

„— Amikor megszületik egy ember, akkor alapvetően nő és férfi lehet, a társadalmi nemek mit jelentenek, hány társadalmi nemet különböztetnek meg a gender szakon, illetve az oktatásban ez hogy jelenik meg? 

— Simone de Beauvoir mondta, hogy nem nőnek születünk, hanem nővé válunk. A társadalmi szocializáció az, ami meghatározza, hogy ki milyen társadalmi folyamatban hogyan és miképpen vesz részt és természetesen a különböző órák, amik itt szerepelnek akár kötelező vagy választott órák azok, ennek a folyamatnak a különböző részeit elemzik.”

A gender rétegműfaj, ritkán van túljelentkezés a szakra, a diplomás genderkutatók pedig nem a munkaerőpiac legfelkapottabb szereplői. Éppen emiatt a magyar kormány úgy döntött, hogy megszünteti a gender studies szakot.

A liberális hiszti sztrájknapban csúcsosodott ki a héten. A CEU, a Corvinus és az ELTE, vagyis a társadalmi nemek tanulmányában érintett oktatási intézmények hallgatói összefogtak és flashmoboltak egyet a Corvinus épülete előtt. Jól jellemzi a gender szak iránti érdeklődést, hogy a tiltakozó megmozdulásra a három egyetemből összesen körülbelül 17 hallgató jött el. Közülük is volt olyan, aki egyébként azt sem tudta, milyen rendezvényen van.

„– Miért jöttetek el erre a mai rendezvényre?

– Én most nem szeretnék erre a kérdésre válaszolni, de vegán kínaiba fogunk elmenni most valószínűleg, szóval jöhettek ti is. 

– És ez milyen összefüggésben van a mai rendezvénnyel?

– Ja, nincsen összefüggésben a mai rendezvénnyel, csak gondoltam szólok nektek is.

– Ha éhesek lennénk esetleg.

– Igen.

– Köszönjük szépen, akkor jó étvágyat!”

A gender áltudomány – ezt már Megadja Gábor, a 888.hu publicistája mondta az Informátornak:

„Azért az világos lett, hogy az ELTE-n is gyakorlatilag oktatók és hallgatók nélkül működött az a szak, teljesen felesleges fenntartani és teljesen felesleges az adófizetők pénzét bármi ilyesmire fordítani. Ebből is világosan látszik, hogy ez egy politikai projekt, egy nagyon veszélyes politikai projekt. Az USA-ban és Nyugat-Európában már látjuk, hogy eljutottak ezek a szabályozások a törvényekig, hormontablettákat adnak óvodás gyerekeknek, megváltoztatják a nemüket, tehát abnormális, ami folyik, én azt hiszem, hogy a legjobb, amit tehet egy kormányzat a saját társadalmának a védelme érdekében, hogy ezeket a dolgokat, még amikor kialakulnak, akkor folytja el és akadályozza meg.”

Teljes őrületnek nevezte a társadalmi nemek tanulmányát Bertha László. A 888.hu főszerkesztő-helyettese szerint nemcsak áltudományról, hanem álproblémáról van szó:

„Pont a Századvég Alapítvány készített egy közvélemény-kutatást ennek kapcsán, és a magyar társadalomnak egyáltalán nem üti meg az ingerküszöbét ez a téma. Nem is véletlen, hiszen korábban is voltak olyan szakok, amelyek érdektelenség miatt –, illetve amiatt, mert nem éri meg magát a képzést államilag finanszírozni – megszűntek. Most is egy ilyen szakról van szó, amelynek semmilyen társadalmi vagy gazdasági haszna nincs, pláne Magyarországon, és ennek kapcsán ugye megint azt láthatjuk, hogy a liberális elit, illetve a Soros-szervezetek próbálnak ebből egy olyan témát csinálni, amelynek semmi köze a realitáshoz.”

Akkor most hány nem is létezik valójában? Kettő! Nő, illetve férfi. Az pedig, hogy valaki kislány vagy kisfiú, születésnél eldől. Ismét azt láthatjuk, hogy libsi agymenés próbál keresni magának egy réteget, akiknek a jogaikért küzdhetnek, akiket politikai eszközként felhasználhatnak. Tévedés ne essék, itt nem egy fennkölt célért zajlik a harc, egyszerű liberális politikai játszma ez is. 

Az Informátor teljes adása itt látható:

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Orbán adventi koszorújáról osztott meg egy képet

Advent harmadik vasárnapja van ma. A kormányfő erről posztolt a Facebookon.

Juncker, a kvótakirály ismét beégette magát

Juncker, a kvótakirály ismét beégette magát

amerika, london, párizs

Mondhatni: most is hozta "szokásos formáját" az Európai Bizottság (EB) vezetője.

Kikiáltották rasszistának, mert elmondta, hogy szereti a fehér embereket

A hallgató felfokozott hangulatban méltatta a fehér embereket, akiknek - állítása szerint - sokat köszönhet a világ. Mindezért az internet "elfogadó" népe rögtön rasszistának kiáltotta ki az egyetemistát.

Egyre több gyermek születik Magyarországon

Egyre több gyermek születik Magyarországon

Az egész Európai Unióban jellemző demográfiai válság leküzdésére az egyes tagországok más-más módszert alkalmaznak: hazánk a családok biztonságának megteremtését, illetve a gyermekvállalás ösztönzését tűzte ki célul. Az elmúlt években kedvező változások kezdődtek Magyarországon a házasságkötések és gyerekvállalási kedv terén is. Mindeközben arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerekekre milyen veszélyek leselkednek az online térben, éppen ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma digitális immunerősítő programot dolgozott ki.

Elképesztő állapotok uralkodnak a boszniai migránstáborokban

Elképesztő állapotok uralkodnak a boszniai migránstáborokban

amerika, london, párizs

Egyre tarthatatlanabb a helyzet a Boszniában lévő migránstáborokban: drog, alkohol, tömegverekedés, nemi erőszak.

Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff

Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff

kétharmad

Tarlós István főpolgármester szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten - ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet -, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére