Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
Big pikcsör
 
 
 
 

Morvai Krisztina: "Gyurcsány és bandája a Jobbik hátán akar visszakerülni a hatalomba"

Fűrész Gábor - GFG - Görgényi Tamás

2018. március 29. 10:06

Rendhagyó beszélgetés Morvai Krisztinával a Jobbik útvesztéséről, Brüsszel felelősségéről, április 8. jelentőségéről és arról, hogy "ezt az árulást nem tudom szó nélkül hagyni".

888.hu: Itthonról nézve Brüsszel sokszor távolinak tűnik, így vannak, akik azt hiszik, az unió napirendjéről már lekerült a migráció kérdése, a kötelező kvóta vagy a magyarok megbüntetése az előző kettő konzekvens elutasítása miatt. Mit tapasztal odakint, mi az igazság? Mit akar még elérni az EU a migrációval összefüggésben?

Morvai: Minden magyar embernek világosan kell látni:

az Európai Unió mind a mai napig a tömeges bevándorlás erőltetését tekinti a legfontosabb feladatának és »programjának«.”

Fotó: MTI Fotóbank

Mivel mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 2015-ben a migráció hatásait megtapasztaló magyar emberek határozott követelésére az ország vezetése – meghallva az emberek szavát – fizikai és jogi határzárat létesített, sokan elfelejtették már, hogy mit is jelent az, amikor a távolról jött és meglehetősen bizarr módon viselkedő hatalmas tömegek elárasztják az országot. Amilyen nagy előny, hogy az elmúlt három évben „megúsztuk” a 2015-ös események folytatódását, annyira nagy problémának látom, hogy az emberek már el is felejtették szinte ezeket a tapasztalatokat. Éppen ezért, a következő napokban „újratöltve” ki fogom tenni a Facebook-oldalamra azokat a dokumentumfilmeket, amelyeket 2015-ben készítettünk például a déli határszélen azokat az embereket, helyi lakosokat interjúvolva, akik szörnyű szenvedéseken mentek át a beáramló migráció következtében. Az Európai Unióban ma az a jelszó, hogy „Egy új Európát építünk”, tehát nem tudják, és nem akarják értelmezni, hogy mit is jelent az európai értékek védelme, számukra most már „új értékek” léteznek csak. Ezek között kiemelkedő jelentőségű a nemzeteken alapuló államok felszámolása, az Európai Egyesült Államok létrehozása, és a tömeges migráció eredményeként a sokféle kultúrájú, hátterű és származású lakosság létrehozása.

888.hu: Milyen a mindennapi élet az európai dzsihadisták fővárosában? Mennyire vannak jelen az utcán, a hétköznapokban a bevándorlás keltette problémák?

Morvai: Azzal kezdeném, hogy minden egyes alkalommal, amikor megérkezem a brüsszeli repülőtérre, vagy amikor hazaindulok onnan, mélyen megrendülve állok meg a 2016-os terrortámadás áldozatainak emléktáblája előtt. Beleborzongok annak elképzelésébe, hogy itt, tőlem néhány méterre veszítették életüket kiszolgáltatott, ártatlan emberek, akik ugyanúgy egy „sima” repülőútra készültek, mint ahogy én teszem hétről hétre. Hasonló érzéseim vannak annál a metrómegállónál, ahol a másik terrorcselekmény történt, és ahol szintén sokan meghaltak, megsérültek. Kettős érzése van az embernek, amikor állig felfegyverzett katonákat lát a város minden pontján, fegyverre tett kézzel masírozva és fürkészve a környéket. Egyfelől némileg megnyugtató ez a készültség, másfelől viszont elkeserítő, hogy itt tart Európa.

A Molenbeek negyed jól ismert – ha máshonnan nem, Deutsch Tamás videójából –, ez a kerület gyakorlatilag olyan, mint hogyha egy arab országban lenne az ember. De vannak olyan kerületek ahol kifejezetten szubszaharai afrikaiak élnek, és a város teljes egésze telis-tele van bevándorlókkal."

Ugyanakkor az igazság és a teljesség kedvéért azt is hozzá kell tennem: Belgium gyarmattartó ország volt, és ily módon talán nagyobb a felelőssége a volt gyarmatok sorsáért. Magyarország esetében azonban ilyesmiről szó sincs. Már csak ezért is felháborító, hogy a volt gyarmattartó országok arra kívánnak kötelezni bennünket, hogy „szolidárisak” legyünk az ő bevándorláspolitikájukkal.

888.hu: Mit gondol az EU jövőjéről? Van jövője?

Morvai: Európai parlamenti képviselőként nem győzök csodálkozni azon, hogy az EU mennyire nem tanult a Brexitből. Még mindig folyamatosan dühödten gyalázzák a kilépéspártiakat ahelyett, hogy elgondolkodnának az okokon és levonnák a tanulságokat. Márpedig a tanulság nem más, mint hogy

az Európai Uniónak meg kell hallania a polgárok szavát és hosszú távon nem mehet szembe a tagállamokban élő emberek tömegeinek akaratával."

Fel kell számolni azt a helyzetet, hogy óriási szakadék van a politikai elit és a választópolgárok között. Meggyőződésem, hogy ha az április 8-i választások után is fennmarad a tömeges migrációval szembeni „magyar modell”, azaz az EU bevándorláspolitikájának határozott elutasítása Magyarország és a visegrádi országok, illetve most már Ausztria és lassacskán Olaszország részéről, akkor ez a szemlélet és ellenállás futótűzként kezd el terjedni. Egyre több európai nemzet fog öntudatra ébredni, és száll szembe az unió erőszakos követeléseivel. Ha ez az ellenállás sikerre vezet, akkor megmarad az Európai Unió, ha nem, akkor össze fog omlani.

888.hu: Ön szerint van-e felelőssége Brüsszelnek a bevándorláskérdés eszkalálódásában?

Morvai: A bevándorláskérdés eszkalálódásában Brüsszelnek és a „nyílt társadalom politikáját” hirdető globális erőknek egyaránt hatalmas felelősségük van. Mára már persze talán nem is így kellene fogalmazni, hiszen teljes mértékben megváltozott a hozzáállás és a retorika. Kezdődött azzal, hogy „a menedékkérőket, menekülteket” emberiességi okokból köteles minden tagállam befogadni, hiszen erre az ideérkezőknek emberi joguk, a befogadó országoknak pedig kötelezettségük van. Második fázisban folytatódott azzal, hogy a „menekült”, „menedékkérő” és a „migráns” szavakat következetesen elkezdték egymással egyforma jelentésűként kezelni az Európai Unió dokumentumaiban és a felszólalásokban.

Mostanra pedig eljutottunk odáig, hogy kifejezetten kimondják: »Új Európát építünk, a régi Európa értékei – mint a kereszténység vagy a nemzetállamok – meghaladottaknak minősülnek, és immár egy nyitott, egy sokszínű, befogadó és szolidáris Európa modelljét kell elfogadnia minden tagállamnak.« Most már tehát kifejezetten pozitív jelenségnek állítják be a tömeges migrációt és kifejezetten követelik minden egyes tagállamtól, hogy ennek rendeljük alá magunkat. Emiatt is sorsdöntő az április 8-i választás,"

hiszen – az Európai Parlamentben szerzett tapasztalataim alapján – meggyőződésem:

az Európai Unió mindent megtesz azért, hogy térdre kényszerítse és a tömeges migráció befogadására szorítsa rá Magyarországot."

Fotó: MTI Fotóbank

Rettenetesen aggaszt, hogy minden egyes ellenzéki párt (legalábbis a bejutásra esélyes pártok) kifejezetten hangsúlyozzák: fokozni kell Magyarország európai elkötelezettségét, vissza kell térnünk az Európai Unióhoz, javítani kell a kapcsolatainkat az EU-val, stb. Ez lefordítva nem jelent mást, mint hogy el kell fogadnunk az Európai Unió által ránk erőltetett bevándorláspolitikát és bevándorlóországgá kell válnunk.

888.hu: Mit tervez Brüsszel a bevándorláskérdésben renitensnek mutatkozó V4-kel?

Morvai: Itt most minden az április 8-i választásokon múlik. 

Hatalmas az izgalom és a várakozás Brüsszelben. Képletesen azt mondhatom, hogy már behűtötték a pezsgőket, nagyon reménykednek abban, hogy a magyar választási eredmények következtében megszűnik az utolsó akadály, az új magyar kormány beadja a derekát. "

Hatalmas nyomást helyeznek Lengyelországra is – erőteljesen reménykednek abban, hogy a visegrádi négyek ellenállásának megtörésével immáron akadály nélkül vihetik keresztül emberellenes és az európai lakosság számára tengernyi szenvedéssel járó bevándorláspolitikájukat. Remélem, az utóbbit Magyarország nem fogja ismét megtapasztalni, 2015-ben már kaptunk belőle ízelítőt.

888.hu: Mit vár a 2019-es európai választásoktól? 

Morvai: Az előbbi válaszaimból is következően meggyőződésem, hogy amennyiben Magyarország továbbra is megmarad „ellenállónak” és követendő példának a nyugati népek, nemzetek számára, akkor egyre inkább előre fognak törni a tömeges bevándorlást és az Európai Egyesült Államok-tervet ellenző politikai erők. Még azt is el tudom képzelni, hogy 2019-ben ők kerülnek többségbe az Európai Parlamentben.

888.hu: Hogy látja, mi történne Magyarországgal, ha a baloldali, liberális ellenzéki erők nyernének április 8-án?

Morvai: 2002 és 2010 között ott voltam szinten minden utcai megmozduláson, ahol tiltakoztak a Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-kormányok ellen. Azt is láttam, hogy minden hazafias érzelmű tüntetést brutális és jogsértő eszközökkel vertek szét. Azóta is folynak a kártérítési perek, illetve peren kívüli ügyek a jogsértések áldozataival kapcsolatosan. Emberi jogokkal foglalkozó jogászként egyszerűen döbbenetes és hihetetlen volt számomra az, hogy ilyen brutális tud lenni egy hatalom a XXI. században Európában a saját népével, a saját lakosságával szemben. Döbbenetes az is, hogy nemhogy bocsánatot kértek volna, de Gyurcsány Ferenc néhány politikustársával még tüntetően meg is jelent Gergényiék büntetőbírósági tárgyalásán „kimutatni a szolidaritásukat”.

Kétségem nem fér hozzá, hogy ezek az erők bármikor képesek lennének hasonló gaztettekre a magyar emberekkel szemben. Látjuk, hogy nem változnak meg, sőt egyre gonoszabbak lesznek."

Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem bánta meg, hogy 2004-ben az elszakított magyar testvéreinkkel szemben agitált és 23 millió román beáramlásával fenyegetett. Ellenkezőleg: a napokban is gyűlölködő kampányvideót hozott nyilvánosságra.

Az egész Kárpát-medencei magyarság méltóságáért és jogaiért kiálló jogászként, nemzeti jogvédőként katasztrófának tartanám, ha a balliberális erők visszatérnének a hatalomba. Ezért is keserít el, hogy a Jobbik, amellyel összefonódott a nevem, kifejezetten biztat a szemkilövető erőkre (mint a »legesélyesebb ellenzéki erőre«) történő szavazásra."

Elkeserít az is, ha arra gondolok: amikor 2009-ben kikerültem az Európai Parlamentbe, még a „Merjünk kicsik lenni!” jelszava uralkodott a Magyarország és az Európai Unió közötti kapcsolatban. Valóban szinte gyarmat-gyarmattartó kapcsolat volt Magyarország és az Unió között. Mára ez gyökeresen megváltozott, Magyarország hatalmas erőt mutat és példaképpé vált Nyugat-Európa számára az európai értékek és a nemzeti szuverenitás megőrzésében, a tömeges migráció visszautasításában, azaz összességében Európa megmentésében. Bele sem merek gondolni, hogy mindez visszafordulhat, és újra „kicsik merünk lenni”... Hiszek a magyar emberek bölcsességében, abban, hogy ki fogják követelni a jelenlegi problémák, visszásságok (például a közpénzek kezelésével kapcsolatos visszaélések) korrekcióját és ugyanakkor nem hagyják veszni Magyarországot április 8-án.

OLVASTAD MÁR?

Big pikcsör
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

kétharmad

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

amerika, london, párizs

A főbiztos, Filippo Grandi szerint Európában nincs semmiféle migrációs válság, az európai politikusoknak pedig "nem kéne civakodnia néhány hajó miatt", utalva itt a migránsokat taxizó hajókra.

Nincs panasz Duterte teljesítményére

Nincs panasz Duterte teljesítményére

amerika, london, párizs

Bár a nemzetközi sajtó elég sokszor támadja a Fülöp-szigeteki elnök drogellenes háborúját, a filippínók mégis elégedettek Rodrigo Duterte lépéseivel.

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

Még Merkel is hátrahőkölt, akkora felháborodást keltett kémfőnökének kirúgása

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés volt vezetőjét, Hans-Georg Maassent azért menesztették pozíciójából, mert gyakorlatilag azt mondta, Merkel orbitálisat hazudott. A döntésnek olyan óriási visszhangja lett, hogy az egész kormánykoalíció beleremegett.

Dömötör: nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet, akiknek a kezében ott van a kerítésvágó

Dömötör Csaba szerint nem lehet olyanokra bízni a határvédelmet és a biztonságot, "akik kezében ott a kerítésvágó".

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

A legfelsőbb iráni vezető az USA támogatta arab országokat tette felelőssé a szombati merényletért

amerika, london, párizs

Ali Hamenei ajatollah az Egyesült Államok által támogatott, Perzsa-öböl menti arab államokat tette felelőssé egy közleményében a szombati merényletért.

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

amerika, london, párizs

A 11 éves kislányát elvesztő Stefan Akerlund egy független bizottság felállítását szorgalmazza, mely megvizsgálná, hogy a tavalyi stockholmi merényletért felelősek-e a baloldali kormány tagjai és a hatóságok vezetői.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére