Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Molnár Gyula nemrég még mecsetet akart építeni egy terrorizmussal megvádolt arab fogorvossal

2018. március 8. 16:28

Ma már letagadja a sajtó előtt Molnár Gyula, hogy 2009-ben a XI. kerületi Budaörsi út mellett az ő kezdeményezésére és önkormányzati segítséggel épült volna meg az újkori Magyarország első és egyben legnagyobb iszlám vallási központja. A minarettel is rendelkező mecset felépítésének tervében az a Magyarországon élő arab fogorvos volt Molnár partnere, akit a budapesti Zsidó Múzeum elleni támadás tervének vádjával egy időre őrizetbe vett a magyar elhárítás.

Egy palesztin fogorvos alapítványának adott el egy jelentős ingatlant az újbudai önkormányzat Molnár Gyula MSZP-elnök és dél-budai képviselőjelölt polgármestersége idején, hogy minaretet építhessenek a XI. kerületben.

lyen lett volna a mecset

A Budaörsi út–Holdvilág utca–Bajmóci utca által határolt területet azzal a céllal értékesítették, hogy ott egy iszlám vallási és kulturális központot hozzanak létre. Ennek érdekében a balliberális önkormányzati politikusok még a városrendezési szabályzatot is módosították.

Végül a lakosság tiltakozása miatt nem valósulhatott meg Molnár és arab fogorvos barátjának mecset- és minaretépítési terve.

A mecsetépítők: Molnár és Karácsony

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A Magyar Idők most megkereste Molnár Gyulát, a szocialista párt jelenlegi elnökét, hogy ha megválasztanák Dél-Buda új országgyűlési képviselőjének, akkor újra támogatná-e egy iszlám kulturális központ és minaret megépítését a XI. kerületben.

Az MSZP és a Párbeszéd dél-budai jelöltje azonban kitért a válaszadás elől, mondván, az ilyen kérdések szerinte csak a Fidesz propagandacéljait szolgálják, és nem az olvasók vagy a választók tájékoztatását. 

2009-ben viszont még bőbeszédűbb volt a balliberális politikus.

Ahogy a katolicizmust sem lehet az inkvizíció, az iszlámot sem lehet az al-Kaida alapján megítélni”

– mondta akkoriban Molnár.

Molnár Gyula mecsetépítő partnere terrorizmus gyanújába keveredett

A reménybeli mecset építtető, a Jótékonysági Béke Alapítvány vezetője, Saleh Taayser ugyanis korábban a magyar elhárítás látókörébe is került. Többek között azzal gyanúsították meg, hogy robbantani akart Mose Kacav volt izraeli államfő budapesti látogatása idején.

Azzal vádolták, hogy 2003-ban megbízást adott két férfinak, hogy robbantsák fel a budapesti Zsidó Múzeumot. Tayseer két hónapig volt előzetesben, de bizonyítékok híján nem emeltek vádat ellene. Tayseer megvárta, amíg eltűnnek a viharfelhők a feje fölül, majd ismét nagy tervekbe kezdett Magyarországon. Ekkor indította el az újbudai projektet. Miután ez meghiúsult, Józsefvárosban 2017-ben már egy magánszemély vásárolt ingatlant, amelyet továbbadott a Jótékonysági Béke Alapítványnak. Mivel nem önkormányzati tulajdonról volt szó, a helyi vezetésnek nem volt beleszólása egy kisebb kulturális célú létesítmény létrehozásába.

A budapesti Zsidó Múzeum

Az arab származású, iszlámhívő fogorvos által irányított Jótékonysági Béke Alapítványról azonban számos egyéb iszlám szélsőségességgel összefüggő információ is napvilágra került a sajtóban. A szervezet egyik alapítóját, Elfaith Hassenein üzletembert például korábban többször is érte az a vád, hogy a délszláv háború idején – a feltételezések szerint az al-Kaida terroristáival is együttműködő – bosnyák fegyveres csoportoknak szállított illegálisan fegyvert.

A Nemzetközi Antiterrorista és Biztonsági Szakértők Szövetsége (IACSP) állítása szerint Hassenein vezetett egy bécsi székhelyű ügynökséget is (Harmadik Világ Jótékonysági Ügynökség – TWRA), amelyet szoros szálak fűztek Oszama bin Ladenhez. A Washington Post szerint a TWRA-t az az egyiptomi Sheik Omar Abdel Rahman is támogatta, akit a New York-i World Trade Center ikertornyai ellen 1993-ban elkövetett első terrortámadás szellemi atyjaként tartanak számon. Az IACSP azt is állítja, hogy Hassenein az Oszama bin Ladennel szorosan együttműködő Szudáni Nemzeti Iszlamista Front speciális kelet-európai küldötte volt egészen 1992-ig.

A muszlim mecsetépítők Zuglóban is partnerre találtak a balliberálisokban

Hasonló eset történt az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely által vezetett Zuglóban is. A Szuglói körvasút sor és a Paskál utca kereszteződésénél iszlám központ létesült, szintén egy magántelken. Több lakó a Karácsony vezette zuglói önkormányzathoz fordult, hogy ezt akadályozzák meg, de eltanácsolták őket, mondván, a kerület nem tehet semmit.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Már nyomoznak Demeter Márta ellen

Már nyomoznak Demeter Márta ellen

kétharmad

Nyomozást rendelt el az ügyészség Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő titoksértési ügyében. A politikust egy magánszemély és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának több tagja jelentette fel, miután érzékeny katonai adatokat hozott nyilvánosságra.

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére