Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Molnár Áron ananászhoz és humuszhoz hasonlítja a migránsokat, avagy miért okosabb a színész, ha csöndben marad

Apáti Bence

2018. február 22. 18:28

Hogy mire gondolt a költő, az végülis mindegy, a rím kijött és tulajdonképpen ez a legfontosabb.

Mint a pestis, úgy terjed egy videó a Facebookon. Egy fiatal, szimpatikus színész rappel a migrációról, és szándékai szerint mondja meg a tutit. Szeretne kommunikálni velünk, egyben oktatni is, mert szerinte az ránk fér. Mármint az oktatás,  az ő szavaival élve edukáció. Szerintem meg inkább ő van rászorulva némi fejtágításra, úgyhogy rajtam ne múljék, haver:

Dumáljunk! 

Ismerjük egymást Áronnal, dolgoztunk is már együtt, rendkívül tehetséges színésznek tartom, ráadásul vajdasági/délvidéki magyar – pont, mint a párom – és ő is tapasztalta már – pont, mint én – milyen, amikor a gyűlölködő, kommunista és liberális propaganda kimossa osztálytársaink szüleinek az agyát, és emiatt az elsőre kedvesnek tűnő gyerekek, némi szülői ráhatás következtében, szemrebbenés nélkül románoznak le és közösítenek ki – minket, magyarokat – közvetlenül a délutáni uzsonnának csomagolt szalámis szendvics elfogyasztását követően. 

Ahogyan minden bizonnyal Áront is ugyanúgy zavarja, mint engem, hogy egy magyarországi párt – a DK nevű gyurcsányista szekta – az egész kampányát a határon túli magyarság elleni uszításra építi fel. 

Biztosan fáj neki, hogy ez a párt románozza, ukránozza, és minden létező fórumon mocskolja nemzettestvéreinket, hogy nincs olyan sajtótájékoztatója, aminek ne a határon túli magyarság lenne a célpontja. 

Biztosan Áronnak is ökölbe szorul a keze – így is kezdődik a videója –, mikor meghallja Szanyi kapitányt, amikor arról beszél, hogy ő bizony nem tud szót érteni az erdélyi magyarokkal, mert azok románok, ő pedig nem beszél románul. (Csak oroszul.)

Gondolom, Áronnak is begyógyíthatatlan sebeket okozott a kettős állampolgárságról szóló népszavazás és a 23 millió román vendégmunkással való riogatás. Az, ahogyan a balliberális politikusok, a balliberális értelmiség, a balliberális lakájpropagandisták uszítottak ellene és a határon túli magyarok ellen. 

Gondolom, mert elég szenvedélyes embernek látom. Szenvedélyesen szeret beszélni, játszani, és ugyanilyen szenvedélyesen szeret rappelni. 

Áront azonban valami számomra megfejthetetlen okból nem a DK, nem Gyuriferi és még csak nem is Szanyi Tibor gusztustalan, magyargyűlölő uszítása hozta ki a béketűréséből, és nem is a magyargyűlölet visszaszorításért kezdett kampányolni, hanem az, hogy állítása szerint a barátai – az “x” ,”y” és “z” generáció (akkor most melyik is?) tagjai – nem tudják, mi a különbség a migráns és a menekült között. Úgyhogy úgy döntött, rendet tesz a fejekben. 

Amit én mindenképpen és teljes mellszélességgel tudok támogatni. 

Szerintem is az egyik legfontosabb dolog némi tudást csepegtetni az agyakba, és nap mint nap kiigazítani azokat a valósághajlításra tett kísérleteket, amiket a Soros által pénzelt civil szervezetek, alapítványok és azok alkalmazottai terjesztenek kis hazánkban és a nagyvilágban. Mert valóban van baj. És valóban nem árt, ha tisztázzuk a fogalmakat. 

Áron szerint a menekültek nem önszántukból hagyták el az országukat. 

(Tényleg nem, hanem kőkemény, a Soros-szervezetek terjesztette propaganda miatt. Nagyjából egyszerre indultak meg a világ minden tájáról. Olyan országokból, ahol egy lufit sem pukkasztottak ki még soha, és olyanokból is, ahol kisebb-nagyobb megszakításokkal évtizedek óta háborúk dúlnak. )

Szerinte a menekülteknek megölték a babájukat, és emiatt döntöttek lakhelyük elhagyása mellett. Hogy a kisgyermekekre vagy a szeretőikre – népiesen baba – gondolt ez esetben a költő, az nem derül ki.

De végül is mindegy, a rím kijött, és tulajdonképpen ez a legfontosabb.

Meg különben is, teljesen feleslegesen kötekedek, hiszen Áronnak mindkét értelmezést használva igaza van, hiszen a menekültekkel valóban nem érkeztek se nők, se gyerekek. Valószínűleg az összessel egy kósza golyó végzett. Áron szerint. A statisztikai adatok a valóság és szerintem pedig, inkább otthon hagyták a babáikat az úgynevezett menekültek. Persze Áron munkáltatója, az RTL és annak híradója mindent megtesz annak érdekében, hogy a valóságot meghamisítva, az összes menekültről szóló anyagába beleerőszakoljon minimum 19 darab olyan vágóképet, amin nőkkel és 5 gyerekkel gyalogoló menekültek láthatóak. Kivételesen tényleg nem túloztam. Pont két hete volt szerencsém megtekinteni egy ilyen összeállítást, és dacára annak, hogy mi a valóság (Emlékezzünk csak vissza arra a megfilmesítésért kiáltó esetre, mikor is osztrák migránstutujgatók, megérkezvén a Keletihez, padlógázzal fordultak vissza, mikor személyesen is megtapasztalták, hogy ellentétben a Ausztriában olvasható propagandával, gyakorlatilag nincsenek családosok az állítólagos menekültek között), az RTL Híradó mégis, csak és kizárólag nőktől és gyerektől hemzsegő hazug propagandával illusztrálta a két évvel ezelőtti menekültkrízist. 

Áron szerint Puskás is, és a Londonban mosogató bölcsészek is migránsok, aminek azért nemileg ellentmond az, hogy a Soros-féle NGO-k egészen mást gondolnak egy diktatúrából elmenekültről. Az ő értelmezésük szerint Puskás inkább tekinthető menekültnek, mint migránsnak, hiszen politikai okokból üldözték egy diktatúrában. A Londonban mosogatókat lemigránsozni megint csak érdekes gondolatkísérlet, csak azzal meg az a baj, hogy egy jó pár éve szabadon lehet ott is és számos más, európai országban munkát vállalni az európai állampolgároknak, köztük a magyar embereknek is, ellentétben például az eritreai, a nigériai, és a bangladesi állampolgárokkal. 

Ilyen fura ez az Európai Unió. 

És ezért fontos az edukáció. 

Én azért mindenképpen vitatkoznék azzal az állásponttal, hogy aki a belső határok nélküli Európában vállal munkát, az ugyanolyan migráns lenne, mint egy olyan bangladesi, aki valamiért nem érezte fontosnak, hogy legális úton – pl. iratokkal felszerelkezve, egy hivatalos határon – lépjen be az unió területére. 

De menjünk tovább. Áron szerint fontos az edukáció – újabb közös pont –, úgyhogy folytatom. 

A migránsok valóban nagyon sokfélék lehetnek, ezért fontos, hogy létrejöjjön egy olyan társadalmi vita, ami kicsit túlmutat azon a ponton, hogy az ananász zamatos, és Afrikából származik, a humusz meg szír, a kávé meg arab, mert például az AIDS is Afrikából származik, ahogyan a kannibalizmus is, a fejlevágós kedves kis népszokások, közvetlenül a hűtlen asszony megkövezése után meg az arab világból, de a homoszexuálisok négy emeletről való lependerítése is olyan különlegesség, ami csak a Közel-Keleten figyelhető meg. Egyelőre. 

Mert jelenleg úgy áll a dolog, hogy a zamatos ananászon kívül sok más dolog is megjelent a mi öreg kontinensünkön, mintegy sokkal sokszínűbbé varázsolva közvetlen környezetünket. 

Itt van mindjárt egy kis összeállítás a nigériai bevándorlókról, ha úgy tetszik migránsokról.

A zamatos ananász mellett ilyen szokások és babonák is vannak Afrikában. És most már Európában is. (Megjelentek a boszorkányüldözéshez és a kannibalizmushoz köthető esetek Olaszországban, Angliában és Franciaországban.) 

Szóval beszélhetünk arról,  mennyi mindennel lettünk gazdagabbak a migrációnak köszönhetően, csak ha ebből a felsorolásból nagyvonalúan kifelejtjük a negatívumokat – kölni tömeges erőszak, az antiszemitizmus megjelenése Franciaországban és Németországban, a nigériai maffia kiszorította a Cosa Nostrát Szicíliából, megjelent a kannibalizmus, a karácsonyi vásárokra csak fémdetektoros kapukon keresztül lehet bejutni, sorra tűnnek el a keresztény jelképek a csomagolásokról, a bevándorlók nem ritkán  felgyújtják a karácsonyfákat, stb., stb. – és csak a zamatos ananászokról meg a szír(?) humuszokról ejtünk szót, akkor az csak fél, de inkább negyed igazság – mondjuk ki! Hazugság –, és a végén elkezdünk hasonlítani valami szarházi hazaáruló, Soros által fizetett, hazug, libsi propagandistához, amit szerintem mindenképpen el kellene kerülni. 

“A bevándorlók nem dolgoznak, csak élősködnek, ugye?” 

Mondod némi alig titkolt malíciával. Pedig az a helyzet, hogy átfutva a foglalkoztatottságra vonatkozó, németországi statisztika adatokat, azt tapasztalhatja az információra és az edukációra szomjas ember, hogy ez sajnos teljesen helytálló megállapítás. 

Az elmúlt két és fél évben érkezett illegális bevándorlóknak sajnos nincs semmilyen iskolai végzettsége, nem beszélnek nyelveket, nagy részük analfabéta. A 90 százalékuk nem tudott elhelyezkedni a németországi munkaerőpiacon. 

Teljesen igazad van, Áron. Óriási zavar van a fejekben, és ideje rendet tennünk. 

Arról is érdemes lenne közösen elgondolkoznunk, hogy mi számít illegális bevándorlásnak/migrációnak, és mi az, ami már törvényes. Mert az illegális szó nem hangzik el a projektekben, pedig ez szerintem az egyik legfontosabb tisztázandó fogalom. 

Ha olvasol híreket – láttam a reggeli RTL-es beszélgetést, ahol arról beszéltél, hogy az elmúlt három évben nem követted a közéletet érintő híradásokat, de azt is említetted, hogy ez már nem így van – akkor azt is tudhatod, hogy az Európai Unió döntéshozói és az ENSZ most épp azon dolgoznak, hogy legális csatornákat – migrációs útvonalakat – építsenek ki a bevándorlóknak. Szeretnék eltüntetni mind a jogból, mind a közbeszédből az “illegális”, a törvénytelen kifejezést. (A te klipedben nem is szerepel, még érintőlegesen sem ilyen kifejezés, nem tudom, szándékosan-e?) Egyszóval dekriminalizálni akarja a migrációt. 

Én viszont úgy gondolom, hogy aki menekült, annak hitelt érdemlően kell bizonyítania, hogy menekült. Nem tudom emlékszel-e, amikor két éve az összes, a zöldhatáron betört  “menekült” azt állította, hogy szír, hogy 17 éves, tehát, hogy fiatalkorú, és, hogy január elsején született. Egyiknek sem volt papírja, állításuk szerint mindannyian elvesztették menekülés közben az irataikat, ellentétben az okostelefonjaikkal, az iPad-jeikkel és több ezer eurónyi készpénzükkel. 

Ezek az esetek bennem semmiképp sem a bizalmat, sokkal inkább a gyanakvást erősítették. 

És őszintén örülök, ha elkezdtél gondolkozni, elkezdted kutatni, hogy mi az igazság ebben a sok-sok hazugsággal átitatott migrációs krízisben, ahol a bangladesi, pakisztáni, iraki, nigériai, gambiai és eritreai milliók ideutaztatását az aleppói polgárháború képeivel próbálják igazolni a nyugati országok vezetői, de szerintem nem lenne haszontalan egy pár hónapnyi megfeszített tempójú tanulással bepótolni azt a hároméves lemaradást, ami bizony sajnos rányomta a bélyegét a produktumodra. 

Mert zamatos ananászokhoz hasonlítani ezt a rendkívül bonyolult és összetett migrációs helyzetet, közben feltartott mutatóujjal kioktatni másokat úgy, hogy láthatólag lövésed sincs a témáról, inkább öntökönszúrás, mint megsüvegelendő, bátor cselekedet. 

“Tudok-e annyit, hogy bátran ki merjek állni?”

Ez egy fontos mondat, Áron. 

Nem, nem tudsz. 

És ezt most már te is tudod.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A magyarok többsége nem dőlt be a Soros-Sargentini-jelentésnek

A magyarok többsége nem dőlt be a Soros-Sargentini-jelentésnek

kétharmad

A magyarok többsége nem ért egyet a Sargentini-jelentés elfogadásával - derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Németország az otthonuk, Törökország a hazájuk

Németország az otthonuk, Törökország a hazájuk

amerika, london, párizs

Erdogan a hétvégén Németországba látogat. Az ott élő törökök többsége úgy érzi, ők a török kormány alá tartoznak, az ő elnökük Erdogan.

Nem fogod kitalálni, hogy melyik Kunhalmi Ágnes kedvenc hónapja!

Talán a szeptember? Esetleg a május? Vagy a (vörös) október? Egyik sem!

Egyenlőbbek az egyenlőknél

Egyenlőbbek az egyenlőknél

kétharmad

Vasárnap hivatalosan is párttá alakult a Migration Aid. A nyíltan bevándorlást segítő szervezetnek ezen lépésével egyetlen célja van, el akarja kerülni a migrációt támogató szervezetekre kirótt különadó befizetését. Így trükköznek Soros György emberei Magyarországon.

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

piszkostizenkettő

A genderterror most a francia filmeket támadja. Addig sem kell a migrációval, a terrorizmussal és a munkanélküliséggel foglalkozniuk.

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére