Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Mit tudhat egy luxemburgi külügyminiszter a valóságról?

Kovács Tibor

2016. szeptember 13. 21:58

VÉLEMÉNY

Nem ezért, de mindenképpen javasolnám Luxemburg kizárását az EU-ból.

Ha újraszületnék a luxemburgi külügyminiszter kutyájaként szeretném megtenni. Luxemburgban az egy főre jutó  GDP 104 ezer dollár a magyar 11 ezer körülivel szemben. Ha azt feltételeznénk, hogy minden lakosnak van egy házi kedvence, és rájuk is leosztanánk a GDP-t, akkor már csak 52 ezer lenne fejenként, ami még mindig 20 százalékkal magasabb, mint a németek egy főre jutó GDP-je (házi kedvencek nélkül). Luxemburg ezt a GDP-t javarészt mások adócsalásában való közreműködésből állítja elő. Talán ők jobban szeretik az adóoptimalizálás kifejezést használni. A lényeg, hogy más, főként EU-s országoktól irányítják át saját kasszájukba a pénzeket. Hogy stílusosak legyünk: ebül szerzik. Becsületükre legyen mondva az ebekre is költenek belőle rendesen. Egy luxemburgi házi kedvenc életkörülményei és havi költsége sokszorosan meghaladja a világ népességének legalább felének a körülményeit és költségvetését. Tisztálkodási, ruházkodási, oktatási és egészségügyi költségei sokszorosai a napi egy dollárból tengődő harmadik világbeli emberekének, de valószínűleg meghaladják egy szegényebb magyar család költségeit is.

Ezt csak azért tartottam fontosnak leírni, mert az egyik luxemburgi főharács (külügyminiszter, Juncker főfőharács barátja) éppen a magyar határkerítést kritizálta és azt állította, hogy a magyar határon úgy bánnak a menekültekkel, mint az állatokkal. Így talán képet kapunk, hogy amikor ezt mondja mi is járhat a fejében. Valószínűleg soha nem került még a felesége pudlijánál közelebb élő állathoz, ezért a valóságról alkotott képét érdemes árnyalni.

A luxemburgi külügyminiszter, luxusotthonából a világ meglehetősen másnak látszik. Igazából csak arra jó számára, hogy életvitelszerűen sajnálkozzon, és arról beszéljen mennyire nagyon segíteni akar a szerencsétlenebb sorsú embereken. A luxemburgi külügyminiszter még soha nem találkozott a valósággal, még soha nem járt szabolcsi faluban, még soha nem járt a magyar határon és nem nézte végig, amikor naponta 10 ezer menekült vonul a háza előtt. Talán életében elvitték egy-két hivatalos nyomorlátogatásra, ahol testőrökkel körülvéve, előzetesen fertőtlenített helyiekkel találkozhatott és ájtatos képpel sajnálkozhatott rajtuk, de az életet, ahogy mi ismerjük, nem tapasztalta meg.

Luxemburgban nem masíroznak migránsok, mert a helyi rendőrség azonnal letartóztatná őket, a luxemburgiak nem éltek kommunista uralom alatt, nem éltek szegénységben, nem tudják mi a szenvedés, nem tudják mi a félelem, a kiszolgáltatottság. A legutolsó magyar faluban élő földműves többet tud a valóságról és a valóságos érzésekről, mint egy luxemburgi. Így azt sem tudhatják mit jelent az, ha fél év alatt átmasírozik az országodon közel 400 ezer ember. Nem tudhatják mit érez a lakosság, hogyan válik a kezdeti segítőkészség aggodalommá, félelemmé, rettegéssé. Nem érthetik meg, miért válik életbevágóan fontossá, hogy lezárjuk a határokat, hogy megvédjük az országunkat és legalább részben megvédjük az EU-t, a luxemburgi luxuséletformát.

Nem vár senki köszönetet, de azt sem, hogy buta luxusmajmok beszóljanak és fenyegetőzzenek az EU-ból való kizárásunkkal, olyanért, ami az egész EU érdeke és törvényi kötelességünk. Nagyon szeretném látni a külügyminiszter arcát, amikor találkozik a valósággal és fél éven keresztül naponta 10 ezer migráns vonul a házuk előtt. Gyanítom humanizmusa és segítőkészsége úgy párologna el, mint az osztrák választóké és azonnal keményebb intézkedéseket követelne a migrációval szemben.

Én mindenesetre javasolnám Luxemburg kizárását az EU-ból, mert ennek közvetlen haszna lenne minden EU ország költségvetésére és gyanítom a luxemburgi GDP-re is. Mert ha nem lophatnák tovább az EU tagországok adóját, nekik sem lenne akkora arcuk.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

Bécsbe költözik Soros egyeteme

Büszkén jelentette be Soros egyeteme, hogy Bécsbe, azon belül is a multikulti X. kerület szívébe helyezi át kampuszát.

Az Iszlám Állam egyik magas rangú vezetőjét fogták el Magyarországon

Az Iszlám Állam egyik magas rangú vezetőjét fogták el Magyarországon

kétharmad

Az akciót a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a Terrorelhárítási Központtal együttműködve hajtotta végre.

Weber: a jobbos tökfejek nem szerezhetnek politikai befolyást

Weber: a jobbos tökfejek nem szerezhetnek politikai befolyást

amerika, london, párizs

Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje a Süddeutsche Zeitung című lapnak adott interjút, melyben lényegében beismerte, hogy az Európai Néppárt már nem képviseli a jobboldali szavazóit, középen vannak, és bárkivel hajlandók összefogni.

Bangóné riogatott, de csúnyán benézte

Bangóné riogatott, de csúnyán benézte

kinyílott a pitypang

Elvándorlással ijesztgetett a szocialista politikus, csak rossz táblázatot nézett.

Most Baló György esett áldozatául a Facebook-gyásznak

Most Baló György esett áldozatául a Facebook-gyásznak

pszicho

A szokásos Facebook-gyászverseny és ami mögötte van.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére