Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor

2018. július 16. 16:10

Már a Jobbik és az MSZP eddigi állítólagos fellegvárában, Miskolcon sem jött össze az időközi választási győzelem a minden identitását és hitelességét elveszített ellenzéknek. Hiába volt Rokker Zsolti indítása. Ez a vicc már nem érdekelt senkit.

Hiába volt megint minden összellenzéki összefogási erőfeszítés.  A végeredmény ismét fölényes fideszes győzelem lett a miskolci időközi választáson.  A kormánypárti jelölt a voksok 60,6 százalékát szerezte meg, az egykori humorista 36,9 százalékot kapott.

A Fidesz jelöltje Nagy Ákos, 1147 szavazatot kapott, míg az összes ellenzéki párt támogatásával elindult, Rokker Zsoltiként ismertté vált Erdei Sándor humorista csak 698 voksot szerzett meg.

A balliberális ellenzék most meg nem érti, hogy hogyan szavazhatták meg ismét a helyben élők a Fidesz-KDNP jelöltjét.

Pedig a dolog nagyon egyszerű. Azért szavaztak a miskolci emberek a kormánypártra mert fontos volt nekik a rend, a biztonság, a kiszámíthatóság és a fejlődés. Mert például fontosabb volt nekik a nyomortelep-felszámolási program folytatása meg a Lyukó-völgy és a Számozott utcák környékének a biztonságosabbá tétele, mint a migránsok minden áron való befogadása. 

És mit bizonyított be a miskolci időközi választás?

Sokadszorra és megint kiderült az, hogy nincs értelme az egyéni megmérettetésük helyett a közös indulást erőltetnie az ellenzéki pártoknak, mert az elvtelen ellenzéki összefogásra nem vevők az emberek.

De Miskolc bebizonyította azt is, hogy a nagy Jobbik-balliberális összefogás kudarcos eredményeként mára már a legutolsókként még meglevőnek gondolt ellenzéki fellegvárakról is kiderült, hogy ott sincs már igény a bukott, identitás nélküli és arctalan ellenzékre - legyen szó a Jobbikról, az MSZP-ről vagy akár a teljes ellenzéki összefogásról. 

Kiderült, hogy már az ismert emberek, a sztárok, helyi húzónevek úgymond civilként való  jelölése sem hoz sikert az eladhatatlan politikai termékeket kínáló balliberális ellenzék számára.

Az eredmény egyértelműen bebizonyította azt is, hogy nem volt igaz, hogy bármilyen ál Rokker Zsoltik és független jelöltek állítólagos indítása is bármennyire befolyásolta volna a választási eredményt.  A győztes Nagy Ákos 1145 szavazatához képest ugyanis az összes független jelöl együttesen kapott 16 szavazatot (Erdei Sándor – független: 6 szavazat; Molnár Zsolt – független: 5 szavazat; Fülöp József Istvánné – Munkáspárt: 5 szavazat).

Kíváncsian várjuk: az ellenzék az elmúlt időszak totálisan sikertelen választásai alapján mikor vonja le végre azt a tanulságot, hogy itt az ideje a nagy ellenzéki összefogósdi helyett az őszinte és értékalapú politizálásnak.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Heller Ágnes egy öreg, bigott kommunista

Heller Ágnes egy öreg, bigott kommunista

kinyílott a pitypang

Heller Ágnes szerint Orbán Viktor egy zsarnok, a magyarok pedig nem keresztények. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a filozófus csak egy öreg, bigott kommunista.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Nézzük, hogy melyek lesznek a mai nap legfontosabb eseményei.

Ha ilyen tempóban halad a Jobbik, szép lassan el fog fogyni

Ha ilyen tempóban halad a Jobbik, szép lassan el fog fogyni

kétharmad

Pár hónap elteltével csaknem száz önkormányzati mandátumot veszített a Jobbik, a pártból kilépők sorra kérik felvételüket a Mi Hazánk Mozgalomba.

"A gender szak egy politikai eszköz a liberálisok kezében"

"A gender szak egy politikai eszköz a liberálisok kezében"

kinyílott a pitypang

Az Angardban ismét összecsaptak a jobb és baloldal megmondóemberei. Ezúttal a gender volt a téma.

5,5 millió migránst telepítenének Spanyolországba

5,5 millió migránst telepítenének Spanyolországba

amerika, london, párizs

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint annak érdekében, hogy Spanyolország finanszírozni tudja a nyugdíjrendszerét, 5,5 millió bevándorlót kellene befogadnia, noha a spanyol fiatalok 34%-a munkanélküli. Az országban amúgy már 4,6 millió migrációs hátterű személy él.

Ezt gondolják a turisták Orbán Viktorról

A jelek szerint a turisták odavannak a magyarokért. De mit gondolnak a magyar politikáról és Orbán Viktorról?

Soros katonái védelmükbe vették a gender-tanulmányok szakot

Soros katonái védelmükbe vették a gender-tanulmányok szakot

kétharmad

Tiltakozó levelekkel bombázzák az Emberi Erőforrások Minisztériumát (EMMI).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére