Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Miért megyek el szavazni?

H.I.

2018. április 7. 19:28

Ötven embert gázolt el az a terrorista, aki szombaton egy német kisvárosban ismételte meg a pontban egy évvel korábbi stockholmi merényletet. A gyilkos gépkocsiban robbanóanyagot is találtak.

Ez Merkel mutti és a francia szépfiú, Macron új Európája, pontosabban annak hétköznapjai. Az új gázai övezet, ahol meg kell fizetni, ráadásul európai emberek életével, a multikulturális társadalmi kísérlet árát. A bevándorlás ugyanis „emberi jog”. Méghozzá olyan jog, ami láthatóan felülírja az „őslakosok”, az adófizető állampolgárok élethez és biztonsághoz való jogát.

Mi, jobboldaliak nem ilyen Európát akarunk.

Nem akarunk olyan országban, olyan kontinensen élni, ahol újra vallási szekták, szélsőségek, barbár ideológiák nevében gyilkolnak embereket.

Nem akarunk olyan országban élni, ahol végleg megszűnik a biztonság, ahol a gyerekeid fényes nappal sem engedheted ki az utcára.

Nem akarunk olyan országban élni, ahol a választott vezetők süketen, üveges tekintettel bólogatnak, hogy ez van, ez az élet rendje, vagy hogy a káoszból, a merényletekből, az illegális bevándorlók tömegeiből majd egy színesebb, multikulturális világ épül.

Szarból és pusztításból még nem született szebb jövő.

Mi magyarok nem voltunk se gyarmat-, se rabszolgatartók. Miért lenne történelmi bűntudatunk? Miért kellene vezekelnünk? Vagy miért kellene szégyellni magunkat, mert meg akarjuk őrizni Magyarországot olyannak, amilyennek szeretjük?

Az április 8-i választás egyben egy referendum is arról, hogy Soros, Merkel, Macron világában akarunk-e élni vagy a saját országunkban.

Minden egyes nap amivel tovább áll a kerítés, minden egyes nap amivel az ország képes ellenállni a kötelező betelepítésnek, minden egyes nap amivel kitartunk Magyarország önrendelkezése mellett, minden egyes nap amivel elkerüljük, hogy Budapestből Brüsszel, Párizs, Köln vagy éppen most Münster legyen, emberéletekben mérhető. Valakinek, valakiknek, magyaroknak nem kellett az életüket adniuk ezért az eszement vízióért, amit Soros, Merkel számonkér rajtunk.

Ne hagyjuk magunkat! Ez az ország a magyaroké.

Menjetek szavazni!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

amerika, london, párizs

Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke lényegében beismerte, hogy országa komoly bajban van, szavai szerint pengeélen táncol az afrikai állam azután, hogy erőszakkal, kompenzáció nélkül el akarták venni a fehér földművesek földjeit.

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

ökojobb

Szeptemberben robbant a hír, hogy a kormány betilthatja a műanyag zacskókat, majd az elmúlt hetekben azon ment a sírás, hogy a kormány visszatáncolt. Tisztázzunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

amerika, london, párizs

Németország északnyugati tartományában minden bizonnyal ez a legégetőbb probléma.

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

kétharmad

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

Szijjártó: erős és sikeres Európa a cél

A külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezvényén fejtette ki gondolatait.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fővárosban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére