Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Miért buzeráljátok Tom Hardy-t?

2015. szeptember 15. 18:01

Kinek van joga mások szexualitásával foglalkozni?
Fotó: AFP

Nagy szerencséje a Daily Xtra újságírójának, hogy Tom Hardy a való életben nem olyan kegyetlen, mint az általa megformált Bane, vagy nem olyan bunyós szociopata, mint  a szintén általa megformált Bronson.

A torontói nemzetközi filmfesztiválon (TIFF), egy sajtótájékoztatón szegezték a kérdést Hardy-nak, hogyan is áll mostanában a szexualitásával. A kérdés fogadtatása nem volt éppen vidám.

Egyáltalán, hogy veszi bárki a bátorságot, hogy más intim magánügyeivel foglalkozzon? És pláne, hogy mer megsértődni azon, hogy nem kap választ kérdésére. Újságíró, és az újságíróknak sokszor nemet mondanak. Ez van. Jobban kell kérdezni.

A Daily Xtra egy LMBT magazin, és ez eddig nem is problémás. Na de az, hogy egy színész szexualitását kérdőre vonják csak azért, mert egy szerepben biszexuálist alakít... ez azért durva.

Értem én, hogy az LMBT világ, és különösen a Daily Xtra magazin új ikonokat keres magának. Olyanokat,  akik odaállhatnak ügyeik mellé, akik felhívják rájuk a figyelmet. Ez mind oké. De ezt ne erőltetve csinálják, pláne ne úgy, hogy egyenesen rátukmálják ezt a szerepet az illetőre. Kényszerítik, hogy mindenképpen foglaljon állást. Ez nem fair.

S amúgy is. Nem tök mindegy? Az, hogy Tom Hardy kit, mit, és hogy alakít nem biztos, hogy összhangban van a saját identitásával, magánéletével. Az, hogy Tom Hardy hitelesen eljátszik egy biszexuálist, vagy egy meleget, csakis az színészi nagyságát és rendkívüli tehetségét bizonyítja.

Nem lényeg, hogy milyen a szexuális orientációja, az a lényeg, hogy ő egy kurva jó színész. Csak ez számít. Minden más magánügy.

Az, hogy ráerőltetik, rátukmálják mindenkire, hogy igen is beszélni kell a magánügyeinkről a nyilvánosság előtt, az álságosság. Ez magánügy; mert mással nem beszélünk róla, pláne nem olyanokkal akiket nem is ismerünk.

Amúgy mellékesen, Hardy FELESÉGE szeptemberben jelentette be, hogy terhes. De ez  is mellékes. Mert nem az a lényeg – még ennek a fényében sem –, hogy milyen a színész szexualitása. Ezt tiszteletben kellene tartani.

Érdekes, hogy pont azok nem tartják ezt tiszteletben, akiknek ezt a legjobban szem előtt kéne tartaniuk. De ilyen a világ. Kétszínű.

Tom Hardy! Neked csak annyit, hogy a Három Nyolcas szerkesztősége imád téged, és leszarjuk mit csinálsz a hálószobádban. Csinálj még több fasza filmet!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

amerika, london, párizs

Újabb hangfelvételek bizonyítják: a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére