Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Mi a f888sz az a TASZ? - amit tudnod kell Soros György feltartott középső ujjáról

H. I.

2015. november 27. 09:03

Soros legó hadserege

Szeretsz utcai tüntetéseken dulakodni, erőszakoskodni, de nem tudod mit kaphatsz ezért? Hogyan úszhatnád meg olcsón? Legszívesebben politikai tartalmú óriásplakátokat rongálnál, tépkednél, de nem tudod mi lehet annak a jogi következménye? Hogyan lehet úgy rongálni, hogy a rendőrség a lehető legkisebb büntetést szabhassa ki?

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Amikor először elolvastam én sem hittem el, azt gondoltam ez egy vicc, de nem: ez a TASZ – Társaság a Szabadságjogokért by George Soros.

Gondolnád, hogy ilyenekért vesznek fel pénzt emberek Magyarországon:

TANÁCSOK PLAKÁTRONGÁLÓKNAK – TASZ, 2015. június 8.

„Milyen plakátrongálás jár a legenyhébb eredménnyel?”

Hogy plakátrongálás miatt lehetőleg ne büntetőeljárás, hanem csak szabálysértési eljárás induljon, fontos, hogy lehetőleg egyetlen plakátot rongáljatok meg, és azt se falfirkálással, de a keret, állvány épen hagyásával, nehogy a fenti esetek valamelyike miatt a cselekményetek bűncselekménynek minősüljön. Akkor számíthatsz a legenyhébb büntetésre, ha egyedül, vagy társaiddal együtt csak egy plakátot rongáltok meg, és ezt nem valamilyen festékanyaggal teszitek, hanem például letépitek a plakátot, miközben ügyeltek az állvány épségére, majd összeszeditek a keletkezett szemetet. Fontos, hogy az eljárásban is hangsúlyozzátok, hogy egy plakátot terveztetek megrongálni, nem pedig többet.”

Vagy ilyen tanácsokért:

TÜNTETSZ? ENGEDETLENKEDSZ? ERŐSZAKOSKODNÁL? – TASZ, 2014. október 31.

Ha polgári engedetlenség céljából törvénysértésre készülsz, előzetesen tájékozódj a várható joghátrányokról. Törekedj a fokozatosságra, és arra, hogy a törvénysértés ne legyen aránytalanul nagyobb a kifogásolt jogtalanságnál.”

HA ELVESZTENÉD A FEJED...

Amíg van lehetőség a jogszerű és békés véleménynyilvánításra és politikai cselekvésre, addig kerülni kell  a vandalizmust, az erőszakot.”

Az egész olyan mint egy kézikönyv pszichopatáknak, ahol arra adnak tanácsot, hogyan lehet úgy bűncselekményt elkövetni, hogy annak a legkisebb jogkövetkezménye legyen. Pl.: mire ügyeljünk, amikor földbe döngölünk, vagy kirabolunk valakit: „ne legyenek szemtanúk”, „legyen jól kidolgozott alibink”, mit mondjunk, ha rajtakap a rendőr stb.

A birodalom visszavág

A Soros birodalom építőkövei a „független” civil szervezetek. Hogy mitől függetlenek? Az biztos, hogy a liberális ideológiától és Soros Györgytől nem.

Sokan vannak, akik máig azt hiszik a „sorosgyörgyözés” egy politikai poén. Kár, hogy nem az. Soros György magyar származású amerikai milliárdos nem elégszik meg a kétes módon összegereblyézett lovéval, meg akarja változtatni a világot. Talán bűntudatból, talán egoizmusból. Ez mindegy is. Megváltoztatni, de politikai alapon.

A Soros legó hadsereg egyik hazai zászlóshajója a 444 mellett, a TASZ nevű „civil” politikai szervezet. A „jogvédő” címszó alatt működő társaság, fő tevékenysége nehezen megfogható, hiszen még „tanulmányok”, elemzések írásában sem manifesztálódik, mégis elköltenek egy évben közel 200 millió forintot. Ebből 2014-ben Soros fizetett több, mint 137 milliót, a fennmaradó összeg jelentős részét pedig a Norvég Alap.

Mire költötték? 67 százalékban személyi ráfordításokra, azaz jövedelmekre. Tehát van akinek megér 134 milliót évente a fent bemutatott tevékenység? Ilyen nincs, de mégis van: ő Soros György.

Ebben az épületben található az az iroda, aminek "dologi költségei" évi 54 millióba kerülnek a TASZ szerint

Az állampolgárok jogainak védelme egy meggyőző küldetés lenne, léteznek is ilyen szervezetek a világon mindenhol. Olyanoknak segítenek, akiknek nincs pénzük ügyvédekre, perekre, ha igazságtalanság éri őket. Itthon azonban ez a mondai elem a történetben. A TASZ ugyanis óriási energiákat fektet abba, hogy valagba rúgja a jobboldali kormányt. De még ez is rendben lenne, ha nyíltan bevállalná, hogy ő egy politikai szervezet és nem adná ki magát „ártatlan, tiszta tekintetű állampolgárok jogvédőjének”.

Mik a TASZ kedvenc ügyei? Na itt kezd kikandikálni a politikai agenda a süket duma alól. Néhány jellemző téma és ügy ezek közül:

  • A túl szigorú magyar „bevándorlóellenes” törvényekkel szembeni kiállás
  • „Nyíltan diktatórikus törvényeket léptetne életbe a kormány” (a honvédségi határvédelem kérdése)
  • Kormányzati felelőtlenség és a menekültek elleni támadások
  • Egyházi iskolák, egyháztörvény kritikája
  • „Magyarországnak rejtegetni valója van az emberi jogok tiszteletben tartása terén”
  • „Közismert” melegjogi aktivista védelme, akit megfenyegetett a Facebookon egy vidéki polgármester
Máté gyere már, megint radikalizálódott itt valami

Úgy látjuk, hogy az utóbbi időben a hazai közhangulat jelentős mértékben radikalizálódott, ismét fogékonnyá vált az erőszakra és az erőszak elfogadására, miközben a politikai és nem politikai közszereplők ahelyett, hogy e közhangulatot csillapítanák, inkább további gyűlöletet szítanak”

– írja egy nyílt levelében a szervezet a migrációs probléma kapcsán.

Ez az az ország, ahol minden 12-ik másodpercben radikalizálódik egy ember. Ennek fényében a TASZ megoldás lehet a Te számodra is, ha olyan „átlagpolgár” vagy, hogy:

Szúrják a szemed az egyházi iskolák? Azt gondolod minden pap pedofil?

Segít a TASZ.

Úgy ébredtél, hogy tüntetnél, dulakodnál egyet?

Segít a TASZ.

Úgy érzed rasszista a közhangulat? Rasszista a szomszéd, a postás?

Segít a TASZ.

Heroinista vagy és úgy érzed igazságtalanul szűntek meg a tűcsere programok?

Segít a TASZ.

Rongálnál? A legszívesebben mindent letépnél ami kézközelbe kerül?

Segít a TASZ.

Ilyen egy „jogsegélyre” szoruló magyar állampolgár. Magadra ismersz?

Na ugye.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Durvul a kampány Katalóniában

Durvul a kampány Katalóniában

amerika, london, párizs

Vasárnap tartják meg az elszakadásról szóló népszavazást Katalónia bizonyos területein, a kampány utolsó napjaiban azonban egyre hevesebbé váltak az események, hiszen az elszakadás-pártiaknak a törvényt megkerülve kell szavazásra bírniuk honfitársaikat.

Decemberben megtudhatjuk, mi lesz Abdeslamék sorsa

Decemberben megtudhatjuk, mi lesz Abdeslamék sorsa

amerika, london, párizs

A La Libre Belgique belga napilap keddi számában arról írt, hogy megkezdődött a párizsi terrortámadások kitervelésével gyanúsított Salah Abdeslam és társának pere. Salah Abdeslam és társa, Soufien Ayari a brüsszeli merényletek előtt egy héttel a belga fővárosban a rendőrökre is rátámadtak. A lap úgy tudja, hogy az ítélethirdetésre decemberben kerülhet sor.

Brüsszel büntetné a Soros-terv ellenzőit

Az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában.

Újabb szabálytalanságok Soros drogtanyáján: a kitartottjai egyből kampányolnak a helyért

Június 10-én a VIII. kerületi Auróra Kioszk-nál a rendőrség tizenöt vendéget állítottak elő kábítószer-birtoklás miatt. Ennek ellenére augusztusban úgy tűnt, hogy újra kinyithat a szórakozóhely, azonban a VIII. kerületi önkormányzat újabb szabálytalanságokat tárt fel működésével kapcsolatban.

Az Iszlám Állam betette a lábát a Balkánra

Sajnos továbbra is népszerű a terrorszervezet Koszovóban.

Nem lesz könnyű dolga Merkelnek

Nem lesz könnyű dolga Merkelnek

amerika, london, párizs

Az Angela Merkel kancellár vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU) testvérpártja, a bajor CSU kedden bejelentette, hogy a továbbiakban ragaszkodnak ahhoz, hogy kötelező megszabni egy felső határt az illegális bevándorlók befogadásában, és ebből a koalíciós partner nem enged.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Elítélték a verekedő jobbikos képviselőt; Lomnici: Simicska plakáthelyei miatt csökkenhet a Jobbik párttámogatása; Szijjártó: Ukrajnának ez fájni fog. A nap legfontosabb hírei a 888-on!

A Facebook és a multik által működtetett gondolatrendőrség

A Facebook és a multik által működtetett gondolatrendőrség

piszkostizenkettő

Egyre többen csatlakoznak a lázadókhoz. Az olvasók pedig megtanultak a sorok között olvasni. Mint a Kádár-rendszerben. Mi újbeszélül írunk, hogy a Facebook robotjai ne tiltsanak le; az olvasók meg újbeszélül olvasnak. Cukorhegyi gondolatrendőrsége nem foglalkozik a lokális törvényekkel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére