Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Mi a baj a feminizmussal

2018. november 7. 14:28

Ezért nem értik a feministák azt, ami nekünk, jobboldali embereknek fontos.

Mindenki volt többé-kevésbé liberális, ha máskor nem, hát a kamaszkor környékén. A változásokon áteső kamasz több elfogadásra vágyik, ezért ő maga is így fordulhat mások felé, ami korából adódóan szélsőségekbe is átcsaphat. Természetes volta ez a fejlődésünknek – ahogy az is, hogy kinövünk belőle. Hiszen az egyenlőség nem létezik, annál inkább veszélyesek viszont azok, akik megpróbálják bebizonyítani, hogy mégis. Nem kamaszkorban ragadt tömegekről van szó, hanem ideológiákat tudatosan használó, a naivakat pedig kihasználó, átpolitizált csoportokról. A feministák pedig talán a legveszélyesebbek közülük.

Ahogy általában a liberálisok, a feministák is kisajátították maguknak a morális fölényt. Úgy állítják be magukat, mintha náluk lenne "Az Igazság", ők lennének "A Sajtó", ráadásul objektívnek és függetlennek hazudják magukat. A jobboldalt és a konzervatívokat lenézik, ráadásul tele vannak ellentmondásokkal. Azt mondják, legyen meg a nők szabad akarata, de ha egy nő szabad akaratából férjhez megy és családot alapít, tette mögött társadalmi normáknak való megfelelést feltételeznek vagy egész egyszerűen vallásosnak gondolják – mintha ez utóbbi valami fogyatékosság lenne. Bár a feminizmusra itthon túl sok szükség nincs, mivel semmilyen csorbát nem szenved a nők egyenjogúsága, mégis terjed a fertőző ideológia. Az az ideológia, amivel csak saját politikai céljaikat akarják elérni, és amit lobogtathatnának zászlón például Afrikában vagy Indiában, ahol tényleg szükség lenne rá, de mégis itt teszik. Ebből is látszik, hogy csak színjáték és manipuláció a „női elnyomás ellen vagyunk” szöveg, a felszín alatt pedig veszélyes munkálatok zajlanak.

A feminizmus ugyanis nem más, mint egy identitás, amiből politikát lehet gyártani. Ráadásul elsődleges identitásról van szó, hiszen a nemiségről szól, ez pedig (most tekintsünk el a még torzultabb genderideológiáktól) nem megváltoztatható, így minden másfajta identitás ez alá rendelődik. A feminizmus szélsőségesen individualista, és mint ilyen, nem képes a nagy csoportok helyzetét átélni.

A nemzettudat például ezért sokadlagos kérdés számukra.

Így mondjuk érthető az is, miért gondolják feleslegesnek a bevándorlás problémáját, miért nem értik a határok védelmének vagy a kultúránk megőrzésének fontosságát.

Azontúl, hogy a feminizmus politikája romboló és veszélyes a nemzet egységét illetően, még alattomos is. Céljaik elérése érdekében ugyanis semmilyen határt nem ismernek. Leggyakoribb példa erre, amikor szexuális erőszak áldozatainak esetét lobogtatják, de a segítés minden célja nélkül. Ebben a leghangosabb Antoni Rita, a hazai feminista mozgalmak véresszájú szószólója. Az áldozatokból gátlástalanul politikai ügyet csinál, mindegy, hogy kérték-e vagy sem, aki pedig nem képviseli a liberális elveket, urambocsá’ kijelenti, hogy a konzervatív családmodell mentette meg az erőszaktól, annak nekiesik, nem gondolva arra, milyen új sebeket okoz egy támadás túlélőjének.

A feminizmushoz hasonló szélsőségesen liberális ideológiák megragadtak egy kisgyermekkori egocentrikus szinten, ahol minden csak az egyénről szól, még ha csoportokról beszélnek, akkor is. Ezért van tele ellentmondással, ezért kell saját közösségükön belül is sokadik alcsoportot létrehozniuk, mert nem tudnak egységesen azonosulni saját ideológiájukkal.

Ezért teljesen egyértelmű, hogy az ilyen szélsőséges, romboló gondolkodásra nem lehet alapozni, ezzel nem lehet előrevivő, építő politikát csinálni. 

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hollywoodban elgurult a gyógyszer

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti baloldal kedvenc vizsgálatának eredményét nem igazán tudták elviselni Kaliforniában.

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról

kétharmad

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére