Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

"Merkel, légyszi engedj vissza" - mondja az ISIS-hez csatlakozott dzsihadista

2017. október 4. 09:48

BERLIN, 09:48

Már megbánta, hogy a férjével és három gyerekével Szíriába ment, hogy ott a terrorszervezethez csatlakozzon.

Nadja Ramadan arra kéri Angela Merkel német kancellárt, hogy engedje vissza Németországba, ahonnan 2014-ben indult útnak, hogy a terrorszervezethez csatlakozzon. A 31 éves asszony azóta már megbánta, hogy a Közel-Keletre ment.

A szélsőséges nézeteket valló nőről nemrég került fel az internetre egy videó, amelyben gyerekeit szorongatva könyörög, hadd menjen vissza Németországba.

Kancellár asszony, kérem segítsen, segítenie kell! Vissza akarok menni a két gyerekemmel Németországba, de nagyon gyorsan"

– fogalmazott Ramadan.

Nadja Ramadan

A nő szerint élete legrosszabb ötlete volt az ISIS-hez csatlakozni. Elmondása szerint a napjai csak abból álltak, hogy otthon főzött, a Koránt olvasta és filmeket nézett.

Ramadan szerint ő annak ellenére sem veszélyes a német társadalomra, hogy éveket élt az ISIS irányítása alatt álló területeken, ahova önként utazott. A kétgyermekes asszony az idei év elején hagyta el az ISIS területét. Szökése után csaknem három hétig egy kurd ellenőrzőponton tartották fogva, majd az Ain Issa táborba került a többi szökött ISIS-tag mellé.

A német külügyminisztérium közben kiadott egy közleményt, melyben azt állítják, hogy a nő nem fogja visszakapni a német állampolgárságát, azonban a gyerekeit valamilyen úton megpróbálják Németországba szállítani.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Juncker úgy gondolja, ő jobb miniszterelnöke lenne Nagy-Britanniának

Juncker úgy gondolja, ő jobb miniszterelnöke lenne Nagy-Britanniának

amerika, london, párizs

A nemzeti szuverenitást nyíltan lenéző Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker egy rövid interjúban fejtette ki meglehetősen nevetséges gondolatait.

Melegebb lesz az Északi-sarkon, mint Magyarországon

Az Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

Gyűlöletkampányt folytatnak a határon túliak ellen a magyarországi ellenzéki pártok

Gyűlöletkampányt folytatnak a határon túliak ellen a magyarországi ellenzéki pártok

amerika, london, párizs

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) választmánya szombati beregszászi ülésén nyilatkozatot fogadott el, amelyben felháborítónak nevezi és elítéli a magyarországi ellenzéki pártok által indított "gyűlöletkampányt, melynek kereszttüzébe a határon túli magyarok kerültek".

"Minden független államnak joga van eldöntenie, milyen bevándorláspolitikát követ"

"Minden független államnak joga van eldöntenie, milyen bevándorláspolitikát követ"

amerika, london, párizs

Interjút adott az ausztrál külügyminiszter a Magyar Idők című napilapnak. Julie Bishop a lapnak elmondta, minden szuverén államnak joga van ahhoz, hogy eldöntse: milyen bevándorláspolitikát követ.

Anglikán egyházfő: vagy iszlám szabályok, vagy brit törvények!

Canterbury érseke szerint az 500 éve fejlődő, formálódó brit törvények teljesen összeegyeztethetetlenek az iszlám vallás szabályaival.

Egy újabb adat, amit meg kellene magyaráznia London muszlim polgármesterének

Egy éven belül 20 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakolások száma a brit fővárosban.

Akasztással fenyegette meg a Fidesz jelöltjét a bajai jobbikos

Akasztással fenyegette meg a Fidesz jelöltjét a bajai jobbikos

spring is coming

Az Origo szombati cikkében azt írja: akasztással fenyegette meg Zsigó Róbertet, a Fidesz bajai országgyűlési képviselőjét Üveges Tibor, a Jobbik bajai elnöke.

Szívesebben foglalkozik EU a migránsokkal, mint az őshonos kisebbségekkel

Mivel az uniót hidegen hagyják az őshonos kisebbségek sorsa, ezért fontos, hogy sikerrel záruljon a Minority SafePack aláírásgyűjtése Szili Katalin szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére