Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Mérföldkő a transzforradalomban: a retardált az új normális

Megadja Gábor

2018. július 3. 18:30

Örülhet a szivárványszínekbe burkolódzó világ, egy újabb kellemetlen tabutól, az egyéniség kiélését korlátozó káros dogmától szabadultunk meg.

Viszonylag friss hír, hogy a WHO levette a mentális betegségek listájáról a transzneműséget, azaz a nemi identitási rendellenességet. Örülhet a szivárványszínekbe burkolódzó világ, egy újabb kellemetlen tabutól, az egyéniség kiélését korlátozó káros dogmától szabadultunk meg. Többé tilos dilinyósnak, kreténnek, retardáltnak, hülyének, kattantnak nézni, pláne nevezni azt, aki hétfőn férfi, kedden nő, csütörtökön meg már Apache helikopter.

És azt is, aki mindez egyszerre. (A Facebook és társai a WHO előtt járnak pár lépéssel, arrafelé régóta tilos ilyen csúnyaságokat mondani ezekre a teljesen természetes, izé, identitásokra.) 

Mindeközben Nagy-Britanniában egyre népszerűbbek a transzinjekciók, melyek blokkolják azon kiskorúak pubertását, akik nem érzik magukat jól abban a nemben, amelybe születtek. Micsoda zsarnok ez az Isten, hát hogy lehet ilyen kegyetlen velük? Főleg gyerekekkel! Míg Trump a határon választja el egymástól a barna szempárokat, addig az Úr a megélni kívánt nemi identitásuktól a kisgyerekeket – akik 9-10 évesen teljesen biztosak abban, milyen neműek szeretnének lenni, és még véletlenül sem a transzlobbi adott nekik vagy a drága szüleiknek jó ötleteket. James egyszerűen nem szerette a matchboxokat. Hallod-e, Isten? Ki vagy te, hogy eldöntsd, mit akar a gyerek? 

Ausztriában pedig jön a harmadik nem. Ha egyszer van der és die, akkor legyen das is. 

A dolog annyira véresen komoly, hogy az ember kínjában képtelen arra, hogy komolyan vegye. Ám egy pillanatra a komolyságot megtartva innen üzenjük az Orbán-rezsim gátlástalan pribékjeinek, hogy Allen Ripley lángszóró módszerével sújtsanak le minden kisebb-nagyobb gendertojásra a tenyésztelepeken. 

Ha már ilyen haladó szellemű a WHO, javasoljuk megfontolásra a következő kategóriákat is, elvégre holmi idejétmúlt besorolások nem gátolhatják az identitások szabad kibontakozását és megélését:

  1. Rák: nem betegség, hanem életmód. Ugyan ki mondja meg, melyik sejt értékesebb, mint a másik? Nem mindenki szereti az élvezetes és könnyű dolgokat, ha létezik a szadomazo, miért ne lehetne pusztán egyfajta kikapcsolódás a kemoterápia? Nem hallottunk róla, hogy bárki is élvezné, de ne is zárjuk ki a lehetőséget. 
  2. AIDS: Tom Hanks búráján a Philadelphia című filmben újfajta sminkként, dekorációként is felfoghatók a kis sebek. A rákhoz hasonlóan ez a betegség is jelentős súlycsökkenéssel járhat, így a haladó tábor javasolhatja ezen identitások megélőinek a modellpálya választását. 
  3. Skizofrénia: ha választhatunk nemet, választhatunk különböző karaktereket is. Nem betegség, nem személyiségzavar, hanem egy testbe zárt több identitás. Szabadságot a skizofréneknek! 
  4. A harmadik példa szabálya kiterjeszthető a pszicho- és szociopata viselkedésre, a paranoiára, és persze ezek vegyülékeire is. A különböző, az úgynevezett „normálistól” eltérő viselkedésmódok „betegségként” való megbélyegzése a regresszív múlt maradványa. 

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Ha a belsőleg megélt – amúgy teljesen természetes! – identitás megéléséhez komoly hormonkezelésre meg transzinjekciókra van szükség, akkor  fenti ún. „betegségek” „kezelése” sem utal arra, hogy ezek abnormális jelenségek lennének. Csupán a másság különféle megnyilvánulásai. A pszichopata nem beteg – csak más. 

Bónusz: a társadalom nem korlátozhatja a betegségek az identitások szabad megélését, így nyilvánvalóan adófizetői dezsőkből kell majd finanszírozni a nemi identitás nem betegeinek a „kezeléseit”. 

Legalább nem stadionokba, útépítésekbe és családtámogatásokba ömlik majd a pénz. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától.

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

kétharmad

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden Moszkvába látogatott, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére