Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Mérföldkő a transzforradalomban: a retardált az új normális

Megadja Gábor

2018. július 3. 18:30

Örülhet a szivárványszínekbe burkolódzó világ, egy újabb kellemetlen tabutól, az egyéniség kiélését korlátozó káros dogmától szabadultunk meg.

Viszonylag friss hír, hogy a WHO levette a mentális betegségek listájáról a transzneműséget, azaz a nemi identitási rendellenességet. Örülhet a szivárványszínekbe burkolódzó világ, egy újabb kellemetlen tabutól, az egyéniség kiélését korlátozó káros dogmától szabadultunk meg. Többé tilos dilinyósnak, kreténnek, retardáltnak, hülyének, kattantnak nézni, pláne nevezni azt, aki hétfőn férfi, kedden nő, csütörtökön meg már Apache helikopter.

És azt is, aki mindez egyszerre. (A Facebook és társai a WHO előtt járnak pár lépéssel, arrafelé régóta tilos ilyen csúnyaságokat mondani ezekre a teljesen természetes, izé, identitásokra.) 

Mindeközben Nagy-Britanniában egyre népszerűbbek a transzinjekciók, melyek blokkolják azon kiskorúak pubertását, akik nem érzik magukat jól abban a nemben, amelybe születtek. Micsoda zsarnok ez az Isten, hát hogy lehet ilyen kegyetlen velük? Főleg gyerekekkel! Míg Trump a határon választja el egymástól a barna szempárokat, addig az Úr a megélni kívánt nemi identitásuktól a kisgyerekeket – akik 9-10 évesen teljesen biztosak abban, milyen neműek szeretnének lenni, és még véletlenül sem a transzlobbi adott nekik vagy a drága szüleiknek jó ötleteket. James egyszerűen nem szerette a matchboxokat. Hallod-e, Isten? Ki vagy te, hogy eldöntsd, mit akar a gyerek? 

Ausztriában pedig jön a harmadik nem. Ha egyszer van der és die, akkor legyen das is. 

A dolog annyira véresen komoly, hogy az ember kínjában képtelen arra, hogy komolyan vegye. Ám egy pillanatra a komolyságot megtartva innen üzenjük az Orbán-rezsim gátlástalan pribékjeinek, hogy Allen Ripley lángszóró módszerével sújtsanak le minden kisebb-nagyobb gendertojásra a tenyésztelepeken. 

Ha már ilyen haladó szellemű a WHO, javasoljuk megfontolásra a következő kategóriákat is, elvégre holmi idejétmúlt besorolások nem gátolhatják az identitások szabad kibontakozását és megélését:

  1. Rák: nem betegség, hanem életmód. Ugyan ki mondja meg, melyik sejt értékesebb, mint a másik? Nem mindenki szereti az élvezetes és könnyű dolgokat, ha létezik a szadomazo, miért ne lehetne pusztán egyfajta kikapcsolódás a kemoterápia? Nem hallottunk róla, hogy bárki is élvezné, de ne is zárjuk ki a lehetőséget. 
  2. AIDS: Tom Hanks búráján a Philadelphia című filmben újfajta sminkként, dekorációként is felfoghatók a kis sebek. A rákhoz hasonlóan ez a betegség is jelentős súlycsökkenéssel járhat, így a haladó tábor javasolhatja ezen identitások megélőinek a modellpálya választását. 
  3. Skizofrénia: ha választhatunk nemet, választhatunk különböző karaktereket is. Nem betegség, nem személyiségzavar, hanem egy testbe zárt több identitás. Szabadságot a skizofréneknek! 
  4. A harmadik példa szabálya kiterjeszthető a pszicho- és szociopata viselkedésre, a paranoiára, és persze ezek vegyülékeire is. A különböző, az úgynevezett „normálistól” eltérő viselkedésmódok „betegségként” való megbélyegzése a regresszív múlt maradványa. 

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Ha a belsőleg megélt – amúgy teljesen természetes! – identitás megéléséhez komoly hormonkezelésre meg transzinjekciókra van szükség, akkor  fenti ún. „betegségek” „kezelése” sem utal arra, hogy ezek abnormális jelenségek lennének. Csupán a másság különféle megnyilvánulásai. A pszichopata nem beteg – csak más. 

Bónusz: a társadalom nem korlátozhatja a betegségek az identitások szabad megélését, így nyilvánvalóan adófizetői dezsőkből kell majd finanszírozni a nemi identitás nem betegeinek a „kezeléseit”. 

Legalább nem stadionokba, útépítésekbe és családtámogatásokba ömlik majd a pénz. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Hátrányos megkülönböztetést szenvednek el a keresztény diákok az amerikai egyetemeken

Az amerikai egyetemi campusokon ismét történt néhány olyan incidens, amely alapján felmerül a kérdés, hogy valóban van-e szólásszabadság ezekben az oktatási intézményekben, és hogy nem éri-e hátrányos megkülönböztetés a keresztény diákokat.

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

amerika, london, párizs

Egyre több segélykérés jut el a világsajtóhoz olyan nyugati nőktől, akik néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy csatlakoznak az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezethez, ám sanyarú sorsuk okán mostanra meggondolták magukat és haza szeretnének térni.

Elérte az Egyesült Államok határát a migránsok előőrse

Elérte az Egyesült Államok határát kedden a Közép-Amerika több országából indult migránsok előőrse, mintegy 350 ember.

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

amerika, london, párizs

Heti rendszerességgel tartanak Izrael-ellenes, antiszemita tüntetéseket a második világháború holland áldozatainak emléket állító szobornál.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor: kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok

Orbán Viktor: kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok

kétharmad

A közép-európai régió energetikai kérdéseit és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatokat tekintették át Orbán Viktor miniszterelnök és Rick Perry, az Egyesült Államok energiaügyi minisztere megbeszélésén az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére