Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Megüzenték Vonának a gárdisták: "Eddig és ne tovább, jövünk!"

2017. január 13. 10:58

Szinte minden hétre jut egy vaskos jobbikos belső botrány. A vecsési és a vámosmikolai Jobbik tiltakozása után már a Magyar Gárda tagjai is esküszegéssel vádolják Vona Gábort.
Ezúttal Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka írt nyílt levelet annak a Vona Gábornak, aki saját kezűleg, eredetileg alapítóként hívta életre a Magyar Gárdát.

A volt parancsnok levelében hasonlóan súlyos kritikákat fogalmaz meg a Jobbik pártelnökével szemben, mint amelyet a Jobbik vecsési és vámosmikolai szervezete, továbbá a Jobbik médiatámogatója, a Kuruc.info is artikulált. Mi több, a sorokból egyértelműen kiderül, hogy Vonát esküszegéssel vádolják a gárdisták, ezért a legsúlyosabb szankciókat vetik be vele szemben, gárdamellényétől nyilvánosan meg fogják fosztani:

"Sorsközösséget vállaltál a gárdistákkal, magyar nemzettestvéreink legjavával! Mi, a Magyar Gárda esküt tett gárdistái úgy érezzük eljött az idő, hogy visszavegyük Tőled a Magyar Gárda mellényét, amelynek viselésére méltatlanná váltál. Úgy szólunk hozzád, mint gyermek az apjához, akiről kiderült, hogyaz eltelt évek megpróbáltatásai elméje gyöngüléséhez vezettek. Mert ugye mi a gyermekeid vagyunk, hiszen a Magyar Gárda a Te gyermeked - oly sokszor idézett - szavad járása szerint!

[...]

"Te Felszólítottad az Új Magyar Gárda gárdistáit, hogy legyenek a Jobbik lelkiismerete. Mi többek vagyunk ennél! A nemzet lelkiismeretévé váltunk. És mint olyan felszólítunk Téged, hogy eddig és ne tovább!"

[...]

"A Jobbik parlamentbe kerülésének estéjén a Magyar Gárda akkori főkapitánya azt mondta neked, hogy segítettünk nektek bekerülni a parlamentbe, de ha ti is hitszegővé váltok, mint az ott lévő pártok, akkor mi is fogunk kihozni onnan titeket! Te azt válaszoltad, hogy ezt el is várom tőletek! Hát itt az idő Gábor!"

[...]

"Ez a baloldali elhajlás, amit az utóbbi időben művelsz, az a tipikus, kommunista, szalámizós politika, amivel nemzeti radikális testvéreink javát kiszorítod pártodon belül a hatalomból bizonyíték számunkra, hogy előre megírt program alapján csörtetsz a nekünk nagyon nem tetsző cél felé. S mivel a cél szentesíti az eszközt, azért feláldozod nemzetünk legjobbjait a politikai érvényesülésed oltárán.

Kedves Gábor! Eddig és ne tovább! Úgy látszik, hogy elfelejtetted a Magyar Gárda alapító nyilatkozatában lefektetett célokat és eszméket. Pártod melletted botladozva és furcsálkodva kitartó maradékaival oda tartasz, ahova akarsz. Akár új baloldali pártot is létrehozhatsz mozgalmad romjain, de ez már nem a mi Vona Gáborunk."

[...]

"A Magyar Gárda tagjai őszinte magyar emberek és nem köpönyegforgató, esküjüket politikai érdekek szerint eláruló, hamis szándékú karrieristák. Gábor! Te már túlmentél minden határon! Méltatlanná váltál a gárdista mellény viselésére! 2017. január 28.-án mennek hozzád gárdistáink képviselői és visszakérjük tőled gárdista mellényedet! Készítsd elő, jövünk érte!"

– írja a Silip Norbert, volt parancsnok.


A január 28-i mellényvisszakérés eseményével kapcsolatban itt olvashattok bővebben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot küzdött a Mol Vidi FC, mégis gyászos lett az eredmény

Nagyot küzdött a Mol Vidi FC, mégis gyászos lett az eredmény

hajrá, magyarok!

6 év elteltével ismét magyar csapatnak szurkolhattunk az Európa Ligában. A csütörtök esti ellenfél a BATE Borisov, a fehérorosz bajnok volt.

Orbán mellé állt az EPP Junckerrel szemben

Orbán mellé állt az EPP Junckerrel szemben

amerika, london, párizs

Az állam- és kormányfők informális csúcstalálkozóján amellett, hogy Juncker egy gátlástalan csellel próbálkozott a Fidesz EPP-ből történő kipaterolására, sokféle nyilatkozatot is olvashattunk a résztvevőktől. Mutatjuk, mik voltak a fő csapásirányok!

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

amerika, london, párizs

A salzburgi találkozón a svéd szociáldemokrata miniszterelnök is kifejtette álláspontját. Nem meglepő módon a kötelező kvótát erőltetné.

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

kétharmad

Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek az Európai Parlament Magyarországot érintő döntéséről és annak következményeiről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

amerika, london, párizs

Elképesztő mértékben nőtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentő adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére