Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Megüzenték Vonának a gárdisták: "Eddig és ne tovább, jövünk!"

2017. január 13. 10:58

Szinte minden hétre jut egy vaskos jobbikos belső botrány. A vecsési és a vámosmikolai Jobbik tiltakozása után már a Magyar Gárda tagjai is esküszegéssel vádolják Vona Gábort.
Ezúttal Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka írt nyílt levelet annak a Vona Gábornak, aki saját kezűleg, eredetileg alapítóként hívta életre a Magyar Gárdát.

A volt parancsnok levelében hasonlóan súlyos kritikákat fogalmaz meg a Jobbik pártelnökével szemben, mint amelyet a Jobbik vecsési és vámosmikolai szervezete, továbbá a Jobbik médiatámogatója, a Kuruc.info is artikulált. Mi több, a sorokból egyértelműen kiderül, hogy Vonát esküszegéssel vádolják a gárdisták, ezért a legsúlyosabb szankciókat vetik be vele szemben, gárdamellényétől nyilvánosan meg fogják fosztani:

"Sorsközösséget vállaltál a gárdistákkal, magyar nemzettestvéreink legjavával! Mi, a Magyar Gárda esküt tett gárdistái úgy érezzük eljött az idő, hogy visszavegyük Tőled a Magyar Gárda mellényét, amelynek viselésére méltatlanná váltál. Úgy szólunk hozzád, mint gyermek az apjához, akiről kiderült, hogyaz eltelt évek megpróbáltatásai elméje gyöngüléséhez vezettek. Mert ugye mi a gyermekeid vagyunk, hiszen a Magyar Gárda a Te gyermeked - oly sokszor idézett - szavad járása szerint!

[...]

"Te Felszólítottad az Új Magyar Gárda gárdistáit, hogy legyenek a Jobbik lelkiismerete. Mi többek vagyunk ennél! A nemzet lelkiismeretévé váltunk. És mint olyan felszólítunk Téged, hogy eddig és ne tovább!"

[...]

"A Jobbik parlamentbe kerülésének estéjén a Magyar Gárda akkori főkapitánya azt mondta neked, hogy segítettünk nektek bekerülni a parlamentbe, de ha ti is hitszegővé váltok, mint az ott lévő pártok, akkor mi is fogunk kihozni onnan titeket! Te azt válaszoltad, hogy ezt el is várom tőletek! Hát itt az idő Gábor!"

[...]

"Ez a baloldali elhajlás, amit az utóbbi időben művelsz, az a tipikus, kommunista, szalámizós politika, amivel nemzeti radikális testvéreink javát kiszorítod pártodon belül a hatalomból bizonyíték számunkra, hogy előre megírt program alapján csörtetsz a nekünk nagyon nem tetsző cél felé. S mivel a cél szentesíti az eszközt, azért feláldozod nemzetünk legjobbjait a politikai érvényesülésed oltárán.

Kedves Gábor! Eddig és ne tovább! Úgy látszik, hogy elfelejtetted a Magyar Gárda alapító nyilatkozatában lefektetett célokat és eszméket. Pártod melletted botladozva és furcsálkodva kitartó maradékaival oda tartasz, ahova akarsz. Akár új baloldali pártot is létrehozhatsz mozgalmad romjain, de ez már nem a mi Vona Gáborunk."

[...]

"A Magyar Gárda tagjai őszinte magyar emberek és nem köpönyegforgató, esküjüket politikai érdekek szerint eláruló, hamis szándékú karrieristák. Gábor! Te már túlmentél minden határon! Méltatlanná váltál a gárdista mellény viselésére! 2017. január 28.-án mennek hozzád gárdistáink képviselői és visszakérjük tőled gárdista mellényedet! Készítsd elő, jövünk érte!"

– írja a Silip Norbert, volt parancsnok.


A január 28-i mellényvisszakérés eseményével kapcsolatban itt olvashattok bővebben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére