Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Megszólalt a lengyelek interjúsztárja: fenntartja bevándorlásellenes álláspontját

2018. július 5. 16:45

Nemrég megírtuk, talán az év interjúját adta a lengyel Jog és Igazságosság parlamenti képviselője, Dominik Tarczynski, akit egy brit liberális csatornán bevándorlásügyben provokáltak. A politikus a Breitbart London hírportálnak beszélt az ominózus interjúról.

A 888.hu két napja számolt be arról, hogy a lengyel Tarczynski tökéletes érveléssel tette helyre a Soros György szólamait fújó, bevándorláspárti brit Channel 4 csatorna hírhedt műsorvezetőjét, Cathy Newmant. A politikus ugyanis arra a provokatív kérdésére, miszerint érez-e büszkeséget annak kapcsán, hogy Lengyelország nem fogadott be egyetlen muszlim migránst sem, azt válaszolta:

Természetesen, hiszen a lengyelek ezt várják a kormánytól, ezért szavaztak rá. Továbbá ez az oka annak, hogy biztonságos maradt Lengyelország, itt egyetlen terrortámadás sem történt. Nézzen csak körül a lengyel utcákon! És bárki nevezhet minket populistának, nacionalistának vagy rasszistának – ez mind nem érdekel! Ami viszont igen, az a családom és a nemzetem!"

A legendásan őszinte és józan vélemény bejárta a sajtó azon részét, amely a valósággal és valódi problémákkal foglalkozik – nagy valószínűséggel emiatt maradhatott ki a honi és nemzetközi liberális orgánumok önkényes szelekciójából.

Az év interjúját adta a lengyel bevándorlásellenes képviselő

Ennek apropóján a Breitbart London hírportál meg is szólaltatta Dominik Tarczynski képviselőt, hogy tartja-e még egyenes és határozott álláspontját.

A politikus a portálnak nyilatkozva elmondta, "még a 2015-ös lengyel országgyűlési választások előtt megígértük, hogy nem fogunk beengedni az országunkba illegális bevándorlókat. Ígéretünket pedig betartjuk, hiszen a választók ezt várják el tőlünk". Hangsúlyozta,

döbbenetesnek tartom, hogy az európai médiában és az Európai Bizottságban is olyanok ülnek – utóbbiban ráadásul senki által meg nem választottak –, akik képtelenek felfogni álláspontunkat. Egész egyszerűen ígéretet tettünk a választóinknak [bevándorlásügyben], és demokratikus felelősségünk, hogy ezt ne szegjük meg."

Tarczynski rámutatott arra, hogy sok kritikusával ellentétben, ő már látogatott meg líbiai menekülttáborokat, ahol világossá vált számára, hogy azok, akik valóban menekülnek, képtelenek embercsempészeknek fizetni azért, hogy Európába vigyék őket. Kifejtette,

amikor a migránskrízis odáig fajult, hogy Európa nemcsak közel-keleti bevándorlókat, hanem afrikaiakat is befogadott, egyértelművé vált, hogy a nyitott határok politikája nem járható út."

Aláhúzta, Afrikában 1 milliárd ember él, míg az Európai Unióban mindössze 500 millió, így adódik a kérdés, vajon mennyi embert tud a kontinens befogadni? Ugyanakkor hozzátette, "félreértés ne essék, segíteni akarunk azokon, akik szenvednek, ám a segítséget oda kell vinnünk, ahol laknak."

Ez az egész kérdés nem arról szól, hogy valaki rasszista vagy nacionalista, hanem arról, képes-e egy logikus, racionális rendszert felállítani ez ügyben."

Végezetül a migránskvótáról elmondta, olyannyira képtelen az ötlet, hogy például amikor a románok végül rábólintottak egybusznyi bevándorló átvételére, az ügyben érintett román miniszteri delegációt már csak egy üres busz fogadta, mert amint megtudták a migránsok, hogy Romániába viszik őket Svédország helyett, szétszéledtek.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére