Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Meghekkelték a migránssimogató Kalifornia "menedék" útjelző tábláját

2018. január 2. 20:58

LOS ANGELES, 20:58

Furcsa táblaháború kezd kibontakozni az egyesült államokbeli Kaliforniában a migránssimogató demokrata vezetés és az illegális migránsok feltétlen befogadását elutasítók között.

A demokrata vezetésű Kalifornia állam az egyik legjelentősebb támogatója az illegális migránsok feltétel nélküli befogadásának az Egyesült Államokban. 

Ennek megfelelően Kalifornia az egyik központja annak a mozgalomnak, amely államokat és városokat ösztönöz arra, hogy támogassák a migrációt, illetve nyújtsanak úgymond "menedéket" az USA állami szervei által egyébként üldözött illegális migránsok számára. 

Kalifornia önmagát egy ilyen menedékállamnak tartja, amit már az állam határait jelző táblákon is kifejez, hangsúlyozva, hogy itt menedéket találhatnak a máshol üldözött illegális migránsok. Az állam vezetése még októberben döntött a hivatalos menedéknyújtó állam státuszról, amely idén január elsején lépett jogi értelemben is életbe.

A Fox News amerikai hírcsatorna beszámolója szerint valakik – akik ezzel a politikai állásponttal feltehetően nem szimpatizálnak – viszont úgy gondolták, hogy a migránsok befogadásával szembeni nemtetszésüket a hivatalos Kalifornia útjelző táblák meghekkelésével fejezik ki.

A hekkelők több helyen is azt írták a "Kalifornia a menedék állam" felirat alá elhelyezett, a hivatalosra hasonlító táblájukra, hogy:

Kalifornia köszönti a szökevényeket, az illegális migránsokat és az MS13-at."

(Az MS13 az egyik leghírhedtebb spanyol ajkú utcai maffiacsoport.)

Az állam és a demokrata párt szimbólumaival ellátott  kaliforniai útjelző táblára még azt is odaírták a migránsokra utalva:

A demokratáknak szavazatokra van szükségük!" 

A becslések szerint Kalifornia jelenleg körülbelül 2,3 millió illegális bevándorlónak ad otthont. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!

Az orosz külügyminiszter mindenkit nyugalomra int

Az orosz külügyminiszter mindenkit nyugalomra int

amerika, london, párizs

Szergej Lavrov évértékelő sajtóértekezletén beszélt az Észak-Korea és az Egyesült Államok közötti konfliktusról is.

Megérkezett Chilébe Ferenc pápa

Megérkezett Chilébe, hatodik latin-amerikai apostoli látogatásának első állomására hétfőn Ferenc pápa.

Budapesten hozott létre kiberbiztonsági központot a Deloitte

Negyven emberrel működő, a közép-európai régiót kiszolgáló kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten Cyber Intelligence Centre (CIC) néven a Deloitte - tájékoztatta az MTI-t a könyvvizsgáló cég hétfőn.

Hatezer éve még egybefüggő erdő borította Európa nagy részét

Hatezer éve még egybefüggő erdő borította Európa nagy részét

century-on

Európa erdeinek több mint a fele eltűnt az elmúlt 6000 évben a mezőgazdasági területek iránti megnövekedett igény, és a fa tüzelőanyagként való hasznosítása miatt - ezt állapították meg a Plymouth Egyetem kutatói több ezer év pollenmintáinak elemzése alapján. A kutatók szerint a legutóbbi jégkorszak után Európának szinte az egész területe egyetlen összefüggő erdőség volt.

Románia ismét hátba szúrta Magyarországot?

Románia ismét hátba szúrta Magyarországot?

amerika, london, párizs

A székelyeket akasztással fenyegető román miniszterelnök után, most Románia oktatási minisztere is félreérthetetlenül egy magyarokat sújtó kijelentést tett. Liviu Pop román oktatásügyi miniszter szerint nem biztos, hogy tanévkezdésig létrehozható az új katolikus iskola Marosvásárhelyen.

Egy nigériai humorista is elismerte, hogy Trumpnak igaza van, Nigéria egy szarfészek

Sokaknak nem tetszett és a nemzetközi közösség is felháborodott, hiszen Trump nem volt elég píszí, amikor kijelentette, nem tetszik neki, hogy Amerikába sok migráns érkezik a harmadik világbeli "szarfészkekből". Azonban egy nigériai humorista, MC Chaz kiállt az elnök mellett és elmagyarázta, miért van igaza. Javasolta, hogy aki sértve érzi magát, tegyen valamit a saját elmaradott országáért.

Csellengő orosz bombázókat fogtak be a belgák és a britek

Csellengő orosz bombázókat fogtak be a belgák és a britek

amerika, london, párizs

Hétfőn előbb a belga, majd a brit vadászgépek fogtak be két orosz, Tupoljev Tu-160 típusú bombázót az Északi-tenger felett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére