Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz

2019. február 11. 18:08

A kelet-közép-európai nemzetek csak egymással összefogva tudnak hatékonyan harcolni a bevándorláspárti erők ellen.

Romániában sajnos még mindig visszatérő jelenség, hogy a különböző sporteseményeken (főleg a Dinamo Bukarest focicsapatának mérkőzésein) magyarellenes megnyilvánulások szítják a feszültséget a magyar identitású romániai klubok és a román csapatok között.

Legújabban is a Dinamo Bukarest szurkolói verték ki a biztosítékot, a fővárosi fanatikusok múlt szombaton a Sepsi elleni idegenbeli meccsen skandáltak obszcén, magyarellenes rigmusokat, illetve egy kiírásban is üzentek az erdélyi magyaroknak:

Nem akarunk hallani semmiféle autonómiáról, mert itt csak Románia és csak a Dinamo létezik.”

A történtek után a Sepsi vezetősége egy kétnyelvű, magyarul és románul is olvasható közleményben fejezte ki jogos felháborodását a soviniszta Dinamo-szurkolók újabb megnyilvánulásai miatt.

Sepsi OSK

Közlemény A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások. A Bukaresti Dinamót...

Sajnos még mindig sokan vannak Romániában, akik 2019-ben, az egész európai civilizáció létét fenyegető bevándorlási válság kellős közepén, a saját önazonosságukat egy másik keresztény európai nép utálatában találják meg.

Teszik mindezt akkor, amikor a kelet-közép-európai nemzetek kooperációja – a történelmi sérelmek dacára – soha nem látott szintet ért el. A kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének drasztikus megváltoztatását célul kitűző bevándorláspárti erők ármánykodásai alaposan összekovácsolták a hajdani keleti blokk államait.

Végre-valahára sikerült elérni, hogy a kelet-közép-európai testvérnemzetek, érzékelve az egyre inkább fenyegető külső veszély nagyságát, felülemelkedjenek a múltbéli sérelmeken.

Mert valljuk be őszintén, Európa ezen térségében nincs olyan nép, amelyik ne kérhetne számon valamit a régió bármely másik nemzetén. A múltbéli sérelmek és az egymás kárára elkövetett bűnök arányain és nagyságán lehet vitatkozni, de hogy ebben a történetben nincsenek abszolút jók és abszolút rosszak, az egyértelmű.

A sovinizmus nemcsak Romániában probléma, de ahogy az elmúlt évek eseményei, illetőleg a múlt szombati Sepsi-Dinamo focimeccs történései is mutatják, a térségben főként a románok azok, akik nem akarják meghallani az idők szavát.

Pedig a kelet-közép-európai államok együttműködése nem valamiféle önfeladó, internacionalista aktus, hanem éppen ellenkezőleg:

ezek a nemzetek csak egymással összefogva tudják hatékonyan felvenni a harcot a kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének elpusztítására törő bevándorláspárti erők ellen.

Kevesebb, mint négy hónappal az európai parlamenti választások előtt mit is üzenhetnénk a keleti szomszédjainknak, mint hogy meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz.

S nem csak, hogy jó lesz, hanem csak és kizárólag így lesz a jó.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Kezdik belátni a németek: nem lehet mit kezdeni az afrikai migránsokkal

Egyre több migránst toloncolnak ki a németek, miután belátták: nem lehet ennyi képzetlen migránst befogadni.

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában.

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

A Frontex is kénytelen volt elismerni, hogy Salvini határvédelme sikeres

amerika, london, párizs

Az uniós határvédelmi ügynökség saját statisztikájában kénytelen volt elismerni, hogy az olasz belügyminiszter bevándorlásellenes politikája sikeres.

Orbán Viktor: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

Orbán Viktor: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

kétharmad

Orbán Viktor a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről és a családvédelmi programról beszélt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak a nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. A tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére