Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz

2019. február 11. 18:08

A kelet-közép-európai nemzetek csak egymással összefogva tudnak hatékonyan harcolni a bevándorláspárti erők ellen.

Romániában sajnos még mindig visszatérő jelenség, hogy a különböző sporteseményeken (főleg a Dinamo Bukarest focicsapatának mérkőzésein) magyarellenes megnyilvánulások szítják a feszültséget a magyar identitású romániai klubok és a román csapatok között.

Legújabban is a Dinamo Bukarest szurkolói verték ki a biztosítékot, a fővárosi fanatikusok múlt szombaton a Sepsi elleni idegenbeli meccsen skandáltak obszcén, magyarellenes rigmusokat, illetve egy kiírásban is üzentek az erdélyi magyaroknak:

Nem akarunk hallani semmiféle autonómiáról, mert itt csak Románia és csak a Dinamo létezik.”

A történtek után a Sepsi vezetősége egy kétnyelvű, magyarul és románul is olvasható közleményben fejezte ki jogos felháborodását a soviniszta Dinamo-szurkolók újabb megnyilvánulásai miatt.

Sepsi OSK

Közlemény A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások. A Bukaresti Dinamót...

Sajnos még mindig sokan vannak Romániában, akik 2019-ben, az egész európai civilizáció létét fenyegető bevándorlási válság kellős közepén, a saját önazonosságukat egy másik keresztény európai nép utálatában találják meg.

Teszik mindezt akkor, amikor a kelet-közép-európai nemzetek kooperációja – a történelmi sérelmek dacára – soha nem látott szintet ért el. A kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének drasztikus megváltoztatását célul kitűző bevándorláspárti erők ármánykodásai alaposan összekovácsolták a hajdani keleti blokk államait.

Végre-valahára sikerült elérni, hogy a kelet-közép-európai testvérnemzetek, érzékelve az egyre inkább fenyegető külső veszély nagyságát, felülemelkedjenek a múltbéli sérelmeken.

Mert valljuk be őszintén, Európa ezen térségében nincs olyan nép, amelyik ne kérhetne számon valamit a régió bármely másik nemzetén. A múltbéli sérelmek és az egymás kárára elkövetett bűnök arányain és nagyságán lehet vitatkozni, de hogy ebben a történetben nincsenek abszolút jók és abszolút rosszak, az egyértelmű.

A sovinizmus nemcsak Romániában probléma, de ahogy az elmúlt évek eseményei, illetőleg a múlt szombati Sepsi-Dinamo focimeccs történései is mutatják, a térségben főként a románok azok, akik nem akarják meghallani az idők szavát.

Pedig a kelet-közép-európai államok együttműködése nem valamiféle önfeladó, internacionalista aktus, hanem éppen ellenkezőleg:

ezek a nemzetek csak egymással összefogva tudják hatékonyan felvenni a harcot a kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének elpusztítására törő bevándorláspárti erők ellen.

Kevesebb, mint négy hónappal az európai parlamenti választások előtt mit is üzenhetnénk a keleti szomszédjainknak, mint hogy meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz.

S nem csak, hogy jó lesz, hanem csak és kizárólag így lesz a jó.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Vérbeli kupameccs a negyedosztály világából

Vérbeli kupameccs a negyedosztály világából

hajrá, magyarok!

Egy igazi ínyencséggel folytatódik a Pörge szurkol sorozatunk, Budapest Kupa-meccsről eddig még nem esett szó.

Nem csak itthon kokettál az ellenzék az antiszemitizmussal

Nem csak itthon kokettál az ellenzék az antiszemitizmussal

amerika, london, párizs

Új trend van kibontakozóban, amely nagyon úgy tűnik, hogy nemzetközi volumenű. Ez pedig nem más, mint a baloldal és a nácizmus egymásra találása, amelyet nemcsak hazánkban, de Nagy-Britanniában is megfigyelhetünk.

Száz osztrák dzsihadista van Szíriában és Irakban

Jelenleg mintegy 100 ausztriai származású külföldi harcos tartózkodik háborús területen Irakban és Szíriában - közölte hétfőn az osztrák alkotmányvédelmi és terrorelhárítási hivatal (BVT) az APA hírügynökséggel. A hivatal szerint a harcosoknak mintegy harminc százaléka rendelkezik osztrák állampolgársággal.

Életfogytiglant kapott a migráns, aki a nyílt utcán brutálisan meggyilkolta a családját Hamburgban

Életfogytiglant kapott a migráns, aki a nyílt utcán brutálisan meggyilkolta a családját Hamburgban

amerika, london, párizs

A hamburgi bíróság életfogytiglanra ítélte Mourtala Madout, aki a járókelők szeme láttára gyilkolta meg volt feleségét és egyéves gyermekét.

Hajrá, gyerekcsinálók!

Hajrá, gyerekcsinálók!

piszkostizenkettő

Akik most kezdenek családalapításba, azok nagy támogatásokra számíthatnak. A képlet ilyen egyszerű, aki meg fröcskölődni akar, az fröcskölődni fog.

Az álhírgyártó Demeter Mártát kirakták a Honvédelmi és rendészeti bizottságból

Az Alkotmányvédelmi Hivatal nemzetbiztonsági kockázatot állapított meg a politikusnál, az Országgyűlés pedig úgy döntött, hogy felmenti Demeter Mártát a Honvédelmi és rendészeti bizottságban betöltött tagsága alól.

Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapest Folyamat során

Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapest Folyamat során

kétharmad

A szerdán kezdődő, az úgynevezett Budapest Folyamatról Isztambulban rendezett miniszteri ülésen a bevándorláspárti erők nem győzhetnek, sőt "ez a folyamat lesz a szimbóluma annak, hogy megállítjuk a migrációt támogató erők előrenyomulását" - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az európai uniós tagországok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére