Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz

2019. február 11. 18:08

A kelet-közép-európai nemzetek csak egymással összefogva tudnak hatékonyan harcolni a bevándorláspárti erők ellen.

Romániában sajnos még mindig visszatérő jelenség, hogy a különböző sporteseményeken (főleg a Dinamo Bukarest focicsapatának mérkőzésein) magyarellenes megnyilvánulások szítják a feszültséget a magyar identitású romániai klubok és a román csapatok között.

Legújabban is a Dinamo Bukarest szurkolói verték ki a biztosítékot, a fővárosi fanatikusok múlt szombaton a Sepsi elleni idegenbeli meccsen skandáltak obszcén, magyarellenes rigmusokat, illetve egy kiírásban is üzentek az erdélyi magyaroknak:

Nem akarunk hallani semmiféle autonómiáról, mert itt csak Románia és csak a Dinamo létezik.”

A történtek után a Sepsi vezetősége egy kétnyelvű, magyarul és románul is olvasható közleményben fejezte ki jogos felháborodását a soviniszta Dinamo-szurkolók újabb megnyilvánulásai miatt.

Sepsi OSK

Közlemény A Sepsi OSK vezetői és szurkolói mélységes csalódással vették tudomásul, hogy továbbra sem szűnnek a csapatot célzó magyarellenes, xenofób szurkolói megnyilvánulások. A Bukaresti Dinamót...

Sajnos még mindig sokan vannak Romániában, akik 2019-ben, az egész európai civilizáció létét fenyegető bevándorlási válság kellős közepén, a saját önazonosságukat egy másik keresztény európai nép utálatában találják meg.

Teszik mindezt akkor, amikor a kelet-közép-európai nemzetek kooperációja – a történelmi sérelmek dacára – soha nem látott szintet ért el. A kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének drasztikus megváltoztatását célul kitűző bevándorláspárti erők ármánykodásai alaposan összekovácsolták a hajdani keleti blokk államait.

Végre-valahára sikerült elérni, hogy a kelet-közép-európai testvérnemzetek, érzékelve az egyre inkább fenyegető külső veszély nagyságát, felülemelkedjenek a múltbéli sérelmeken.

Mert valljuk be őszintén, Európa ezen térségében nincs olyan nép, amelyik ne kérhetne számon valamit a régió bármely másik nemzetén. A múltbéli sérelmek és az egymás kárára elkövetett bűnök arányain és nagyságán lehet vitatkozni, de hogy ebben a történetben nincsenek abszolút jók és abszolút rosszak, az egyértelmű.

A sovinizmus nemcsak Romániában probléma, de ahogy az elmúlt évek eseményei, illetőleg a múlt szombati Sepsi-Dinamo focimeccs történései is mutatják, a térségben főként a románok azok, akik nem akarják meghallani az idők szavát.

Pedig a kelet-közép-európai államok együttműködése nem valamiféle önfeladó, internacionalista aktus, hanem éppen ellenkezőleg:

ezek a nemzetek csak egymással összefogva tudják hatékonyan felvenni a harcot a kontinens etnikai, kulturális és vallási karakterének elpusztítására törő bevándorláspárti erők ellen.

Kevesebb, mint négy hónappal az európai parlamenti választások előtt mit is üzenhetnénk a keleti szomszédjainknak, mint hogy meghaladni a sovinizmust, nem kell félnetek, jó lesz.

S nem csak, hogy jó lesz, hanem csak és kizárólag így lesz a jó.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

amerika, london, párizs

Egyre több esetben fegyveresek segítik az Egyesült Államok területére illegálisan belépni szándékozó migránsokat a mexikói-amerikai határon. Donald Trump emiatt az USA hadseregének a bevetését fontolgatja.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

amerika, london, párizs

Az iszlám szélsőségesek világszerte büszkén osztják meg egymás között azt a videót, amelyben a merénylet előtt felesküdnek az Iszlám Állam zászlajára a Srí Lanka-i merényletsorozat végrehajtói.

Márki-Zay Péter a bíróság szerint is hazudott

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter "független" hódmezővásárhelyi polgármestert.

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

amerika, london, párizs

Ezt az ázsiai ország védelmi minisztere jelentette be, azonban nem részletezte, melyik terroristáról van szó, valamint melyik brit egyetemre járt a merénylő.

A Magyarországon elkapott szír terrorista letartóztatását meghosszabbították

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Hasszán F. letartóztatását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére