Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Megálljt parancsolnak a katolikusok a genderideológiának

2018. március 11. 19:00

LONDON, 19:00

Az Egyesült Királyság papokból és diakónusokból álló szövetsége, a Katolikus Klérus Testvérisége (Confraternity of Catholic Clergy) közleményt adott ki, amely szerint ők kiállnak a genderideológiával szemben.

Közleményében a testvériség arról ír, hogy minden emberi lény test és lélek egysége, egyetlen önazonosságot alkotva. Az írásban hangsúlyozzák: előfordulhat, hogy kialakulnak testi fogyatékosságok, akár a nemi szerveket illetően is, ám ez távolról sem egyezik meg a genderideológiával. Utóbbi ugyanis azt állítja, lelkünk, pszichés és lelki adottságaink határozzák meg nemünket.

A közleményre elsősorban azért volt égető szükség, mert a genderizmus elképesztő méreteket öltött a keresztény világon belül. Az anglikán egyház transzneműek felé történő nyitásáról mi is számos alkalommal írtunk, s nemrégiben arról, hogy újabban a Skót Egyház (Church of Scotland) is a genderideológia felé kacsingat. Az egyház egy 30 oldalas kiskönyvben „érzékenyíti” lelkészeit, az anyagban többek között azt olvashatjuk, hogy a Miatyánk túlságosan patriarchális, és ideje lenne XXI. századivá tenni.

Anglikán egyház: a gyerekek próbáljanak ki annyi identitást, amennyit csak akarnak

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint az egyházi iskolákban a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, és emiatt semmilyen megbélyegzés nem érheti őket.

A Katolikus Klérus Testvérisége szerint azonban a megoldás inkább abban rejlik, ha a transzneműeknek segítséget nyújtunk, és megoldjuk azokat az érzelmi és szociális kérdéseket, amelyek miatt nehezen fogadják el saját nemüket.

Különösen azért hangsúlyozzák az őszinteséget a katolikusok, mert a legtöbb transznemű a nemváltoztatás után sem talál boldogságot, és akár a szellemi egészségre is káros hatással lehet egy ilyen sorsfordító döntés – különös tekintettel arra, ha már tinédzsereket, gyerekeket is összezavar a genderlobbi.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Mióta Sadiq Khan vezeti Londont, az erőszak a mindennapok része lett

A brit közlekedési rendőrség legfrissebb adatai szerint a londoni metróban elkövetett bűncselekmények száma 43 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben, mióta a város vezetését Sadiq Khan vette át.

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

amerika, london, párizs

Alexandre Benalla ellen azután kezdett nyomozni az ügyészség, miután kiderült, hogy luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel utazgatott.

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

szabad vasárnap

A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásaként M. Night Shyamalan univerzumának újabb fejezetéhez érkeztünk. Van az a hollywoodi legenda, hogy Shyamalan minden nagyon jó filmjére jut egy igazán rossz. A legenda sajnos ismét igaznak bizonyult, az Üveg ugyanis nem lett más, mint egy darabokra tört álom.

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

amerika, london, párizs

Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt.

A téves párhuzam

A téves párhuzam

kétharmad

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Az "Árnyékszékkormány"

Megtámadták a tüntetők az Echo TV stábját

Az Echo TV kollégái kint vannak a budapesti demonstráción, többen az operatőrre támadtak. A rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Az Index fake news gyár megint hírt hamisított: most éppen Székesfehérvárról

A tények és a valóság egyáltalán nem érdekli a ballib álhírgyártó médiumokat. A minden áron az ellenzéket propagálni akaró nagy igyekezetében az Index most épp a valójában történteknek az ellenkezőjét közölte a Székesfehérvár pénteki közgyűléséről megírt álhírében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére