Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Megálljt parancsolnak a katolikusok a genderideológiának

2018. március 11. 19:00

LONDON, 19:00

Az Egyesült Királyság papokból és diakónusokból álló szövetsége, a Katolikus Klérus Testvérisége (Confraternity of Catholic Clergy) közleményt adott ki, amely szerint ők kiállnak a genderideológiával szemben.

Közleményében a testvériség arról ír, hogy minden emberi lény test és lélek egysége, egyetlen önazonosságot alkotva. Az írásban hangsúlyozzák: előfordulhat, hogy kialakulnak testi fogyatékosságok, akár a nemi szerveket illetően is, ám ez távolról sem egyezik meg a genderideológiával. Utóbbi ugyanis azt állítja, lelkünk, pszichés és lelki adottságaink határozzák meg nemünket.

A közleményre elsősorban azért volt égető szükség, mert a genderizmus elképesztő méreteket öltött a keresztény világon belül. Az anglikán egyház transzneműek felé történő nyitásáról mi is számos alkalommal írtunk, s nemrégiben arról, hogy újabban a Skót Egyház (Church of Scotland) is a genderideológia felé kacsingat. Az egyház egy 30 oldalas kiskönyvben „érzékenyíti” lelkészeit, az anyagban többek között azt olvashatjuk, hogy a Miatyánk túlságosan patriarchális, és ideje lenne XXI. századivá tenni.

Anglikán egyház: a gyerekek próbáljanak ki annyi identitást, amennyit csak akarnak

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint az egyházi iskolákban a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, és emiatt semmilyen megbélyegzés nem érheti őket.

A Katolikus Klérus Testvérisége szerint azonban a megoldás inkább abban rejlik, ha a transzneműeknek segítséget nyújtunk, és megoldjuk azokat az érzelmi és szociális kérdéseket, amelyek miatt nehezen fogadják el saját nemüket.

Különösen azért hangsúlyozzák az őszinteséget a katolikusok, mert a legtöbb transznemű a nemváltoztatás után sem talál boldogságot, és akár a szellemi egészségre is káros hatással lehet egy ilyen sorsfordító döntés – különös tekintettel arra, ha már tinédzsereket, gyerekeket is összezavar a genderlobbi.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A német balosok Trianonnal játszadoznak

A német balosok Trianonnal játszadoznak

kinyílott a pitypang

Ott tart ma a hazai és a nemzetközi baloldal, hogy Nagy-Magyarország feldarabolásáról szerveznek játékot Budapesten. Mindezt német pénzen, az első világháború lezárásának századik évfordulóján, s két évvel a gyalázatos békediktátum centenáriuma előtt.

A soron következő EP-választásnak minden korábbinál nagyobb hatása lehet

A jövő évi európai parlamenti (EP-) választások nagyobb hatással lehetnek az Európai Unió jövőjének alakulására, mint bármely másik korábbi EP-választás - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke Pozsonyban, a V4-ek parlamenti elnökeinek találkozóján.

Iszlamizációellenes programmal állt elő egy svéd város önkormányzata

Többek között betiltják a halal ételeket az iskolai menzákon és az idősek otthonában.

Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre

Orbán: ez egy olyan este, ami okot ad a magyaroknak a büszkeségre

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este Milánóban a világhírű magyar zeneszerző, Kurtág György első operájának ősbemutatója előtt nyilatkozott az M5 kulturális csatornának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére