Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Még a saját választóik sem hisznek az ellenzéki összefogásban

2017. szeptember 2. 11:58

A Hirado.hu stábja is jelen volt a pénteken zászlót bontó legújabb ellenzéki összefogás rendezvényén, melyről a kilátogatók véleményét is megkérdezték. Egyesek szerint az ellenzéki politikusokat csak a saját ambícióik hajtják, míg mások szerint egyszerű "köztörvényes bűnözők".

Az ellenzéki pártok egy részét tömörítő Közös Ország Mozgalmat azért hozták létre, hogy a hatályos választási törvény helyett újat alkosson, a résztvevők szerint ugyanis a jelenlegi választási törvény igazságtalan.

Az esemény megnyitóján többek között Fodor Gábor (Liberálisok), Gyurcsány Ferenc (DK), Hadházy Ákos (LMP), Juhász Péter (Együtt), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Molnár Gyula (MSZP), Orosz Anna (Momentum) és Bokros Lajos (MoMa) mondott beszédet.

Fotó: Facebook

Az illegális bevándorlók ellen felhúzott kerítést Gyurcsány Ferenc pártja például egyszerűen lebontaná, ahogyan arra korábban Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje is ígéretet tett, mondván, „azon lesznek, hogy minél előbb lebontsák” a határkerítést.

Az ellenzéket maga a DK elnöke, a korábbi bukott miniszterelnök személye is erősen megosztja, erről tanúskodott néhány kilátogató véleménye is, hiszen volt olyan, aki azt mondta:

meghallgattam a beszédét, de ez mindegy, mert vele senki nem akar összejönni.”

Hasonlóan vélekednek az Együtt elnökéről, Juhász Péterről is, de a Jobbik az a párt, aminek baloldali nyitását nem igazán tudják hová tenni a választók. Az egyik megszólaló úgy fogalmazott, a Jobbiknak az alaptételeiről nem hiszi, hogy demokratikusak lennének, ami viszont nem változik. „Aki antiszemita, az az is marad” – mutatott rá a hölgy.

A baloldal vélhetően csak eszközként tekint Vona Gáborékra. Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt elnökhelyettese ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a Jobbik, ha részt vesz az összefogásban, az egy érdekes lépés, de a kormányváltásban már nem lehet ott, ugyanis akkor egy „demokratikus kormányváltásra van szükség”.

A Hirado.hu stábja a rendezvény kapcsán arra is kíváncsi volt, hogy mit gondolnak a választók a mozgalomról, amiben még az alapkérdésekben sincs egység.

Volt olyan kilátogató is, aki erősebb véleményt mondott a Közös Ország Mozgalommal kapcsolatban, ugyanis mint mondta, kíváncsi hogy mit mondanak a baloldali politikusok, valamint hogy összeállnak-e, meg hogy melyik milyen bársonyszékre pályázik. Az egyik interjúalany pedig „köztörvényes bűnözőknek” nevezte a színpadon álló ellenzéki politikusokat.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Soros termálfürdőzéssel és "Trump-buktatással" piheni ki a brüsszeli fáradalmakat

Soros termálfürdőzéssel és "Trump-buktatással" piheni ki a brüsszeli fáradalmakat

amerika, london, párizs

A múlt hét végén szorgosan dolgozott Soros György, akkor éppen az Európai Parlamentbe látogatott, ahol találkozott kitartottjaival és megszavaztatta a parlamenttel az elképzeléseit. A migráció lezsírozása és a pénzügyi spekuláció egész embert kíván, ezért Soros a hétvégére kímélő programokat válogatott össze és az amerikai liberális elittel Trump megbuktatásán munkálkodott.

Egy furcsa barátság kezdete: Izrael akár Szaúd-Arábiával is összefog Irán ellen

Egy furcsa barátság kezdete: Izrael akár Szaúd-Arábiával is összefog Irán ellen

amerika, london, párizs

Izrael hajlandó együttműködni és megosztani hírszerzési értesüléseit a mérsékelt arab országokkal annak érdekében, hogy szembeszálljanak Iránnal - jelentette ki Gadi Ejzenkot, az izraeli hadsereg vezérkari főnöke egy arab hírportálnak adott interjúban.

Ferenc pápa életére törne az Iszlám Állam

A keresztények és a Vatikán elleni fenyegetést, a pápa meggyilkolásának tervét is tartalmazza az az új videó, amelyet interneten terjeszt az Iszlám Állam terrorista szervezet - hozták nyilvánosságra az olasz hatóságok szombaton.

Ettől a Gyurcsány-felkonferálástól a tarkódig szökik fel a szemöldököd

Ettől a Gyurcsány-felkonferálástól a tarkódig szökik fel a szemöldököd

kinyílott a pitypang

Nem gondoltam volna, hogy az "Egy válság vágóképei" című Gyurcsány-felszopásnál van lejjebb. Pedig van, mutatjuk.

Trump még mindig óriásit tud kontrázni Hillaryre

Trump még mindig óriásit tud kontrázni Hillaryre

amerika, london, párizs

Twitteren reagált az amerikai elnök a volt demokrata elnökjelölt vergődésére.

Roskadozik Merkel integrációs kártyavára

Roskadozik Merkel integrációs kártyavára

amerika, london, párizs

Alsó-Szászország tartományban három város is úgy döntött, hogy egy darab migránst sem enged be - még azokat sem, akiknek elfogadták menedékkérelmét.

Lengyelország 10 milliárd dollárnyi amerikai fegyvert vásárolt pénteken

Lengyelország 10 milliárd dollárnyi amerikai fegyvert vásárolt pénteken

amerika, london, párizs

Lengyelország 10,5 milliárd dollár értékben vásárol az USA-tól Patriot rakétaelhárító-rendszereket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére