Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Még a német sajtó is elítélte a Der Spiegel Trump-ellenes címlapját

2017. február 6. 22:58

BERLIN, 22:58

A német sajtó nekiment a liberális lapnak.

A Der Spiegel címlapján Trump a lefejezett Szabadság-szobor fejét tartja az egyik kezében a másikban pedig egy véres kést. A német lap úgy ábrázolta az amerikai elnököt, mintha az Iszlám Állam egyik harcosa lenne, pedig Trump pont a radikális iszlám ellen harcol.

A lap főszerkesztője egyből elkezdett mentegetőzni és a Reutersnek azt nyilatkozta, hogy ők senkit sem akartak provokálni, csak a demokráciát szeretnék megvédeni ebben a nehéz időszakban... A szokásos szöveg.

A német Die Welt is élesen kritizálta a Der Spiegel címlapját, ami szerintük csak ártott az újságírói szakmának. Szerintük, aki Trumpot úgy ábrázolja, mint egy iszlamista terroristát, az elvesztette az erkölcsét.

Azzal is vádolták a Der Spiegelt, hogy az egészet csak azért csinálta, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon az újság. Hozzátették, hogy a német média hitelességét veszélyeztetik az ilyen képek.

A Bild és a Frankfurter Allgemeine Zeitung sem kímélte a Der Spiegelt. Ők is elítélték, hogy a lap torz képet festett az amerikai elnökről,  az Iszlám Állam egyik katonájaként ábrázolva őt.

A Bild megjegyezte, hogy a kép arra emlékeztet, amikor a brit nemzetiségű Mohammed Emwazi, ismertebb nevén Dzsihád John, az Iszlám Állam videóin pózolt a lefejezett ISIS túszok vérben úszó fejével. Szerintük a Der Spiegel ezzel csak ráerősített arra a tényre, hogy a média előítéletes Trumppal szemben.

Alexander Graf Lambsdorff, az Európai Parlament elnökhelyettese és a német szabaddemokrata párt tagja is ízléstelennek nevezte a képet. Hozzátette, hogy szerinte a címlap többet árul el a Der Spiegel szerkesztőiről, mint Trumpról.

Eközben a német AfD párt visszavágott a lapnak. Elkészítették a saját verziójukat, amelyen Angela Merkel pózol kezében az égő német alkotmánnyal és egy véres késsel, amelyen a muszlim félhold szimbóluma látható. A képen Merkel migránspárti szövege is szerepel, az emlékezetes "wir schaffen das".

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

Allahot éltette egy fekete férfi egy müncheni templomban

Mindez a húsvéti mise alatt történt. Az emberek bepánikoltak és kisebb káosz alakult ki.

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

amerika, london, párizs

Minden bizonnyal ismert volt hírszerzés előtt az a fenyegetettség, amely végül egy összehangolt, vérfürdőt eredményező merényletsorozatba torkollott, legalább 290 halálos áldozattal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére