Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Médiamorál

Csuklyás

2016. április 27. 21:28

A liberális nyavaly-királyok twitter-, tumblr-, és FB-bejegyzés-, valamint kommentbombáikban emelnek szobrokat a vs.hu süllyedő hajóról távozó munkatársainak, és átkozzák el a 888-at GFG cikke miatt. Pedig az a cikk csupán tükröt tart elétek. Az a tükör legnagyobb fájdalmatokra nem torzít: ilyenek vagytok.

Mert vagy szörnyen naivnak, vagy aljas képmutatónak kell lenni ahhoz, hogy ne essen le, hogy valahonnan a különbséget be kell hozni a kisszámú olvasó és a havi félmillás (ha nem több) fizetés között. Valószínűleg nem csodák csodájára a föld alól kerül elő az a pénz. És akkor jön vagy az őszinte, vagy a megjátszott döbbenet, hogy nahát, honnan is kaptuk a pénzt!

Ideje lenne szembenézniük legalább azoknak a magyar médiaviszonyokkal, akik benne élnek és lélegeznek. Ha valaki azt mondja, ők csak a piacról élnek, és pláne közéleti portál/újság szerkesztőjeként mondja ezt, nyugodtan röhögjük darabokra. Mekkora is a magyar felvevőpiac? És ebből hányan érdeklődnek a közélet iránt? Na, ugye. A „csak piacról élés” nagyjából úgy nézne ki, hogy kedvenc hetilapunk több ezer forint lenne. Az online még ennél is húzósabb, hiszen csak a fogyasztó számára ingyenes tartalom a tartalom. És aki azt hiszi, hogy csak piaci hirdetésekből meg lehet oldani a történetet, az megint csak most jött le a falvédőről.

A magyar sajtó termékei revolverek, politikai eszközök, és mindig is azok voltak. Ilyen a természete, ilyenek a körülményeink, itt nincs több százmilliós piaca, és nincsenek is – minden ellenkező híreszteléssel szemben – jó szándékú mágnások, akiknek ez vagy az a szívügyük. Kőkemény csata van a hirdetőkért, még inkább az állami hirdetésekért, amik jóval túlszárnyalják a piaci hirdetéseket, és így ezek képesek garantálni egy lap túlélését. A politikai sajtótermékeknek pedig hűbéruraik vannak, akármit is vartyognak a függetlenségről. Magyarországon nincs független politikai sajtó, de tartok tőle, hogy máshol sincs. Mindenhol érdekek mozgatják, és érdekeket mozdítanak előre. A Lajosmédia is egy csapásra lepleződött le a G-nap után. Az a hirtelen fordulat, az a hirtelen erkölcsi érzékenység, ó!

A vs.hu esete a valósággal való kínos találkozás története. A sztori eleje is már hatalmas pofára esés volt, elég, ha a századvéges „leleplezésre” gondolunk: ebből mindössze annyi derült ki, hogy a vs.hu üdvöskéje nem tud közvélemény-kutatási adatokat olvasni (tanácsos ugyanis referenciaként a 100%-ot nézni), valamint az, hogy a Századvég a kormány egyes intézkedéseivel szemben meglehetősen kritikus volt háttéranyagaiban. Bravó. A Századvég helyében meglepném a vs.hu szerkesztőségét valami karácsonyi ajándékkal, már ha addigra marad még belőle valami. Most pedig már minden – jó okkal – a vs.hu balhéjáról szól, arról, amikor jól megfizetett újságírók rájönnek, hogy nem a gólya hozza; hogy nem olyan hipertehetségesek, hogy ez nekik jár; hogy valaki állta a cechet.

A magunk részéről majd akkor hiszünk bármiféle független közéleti portál/újság/bármi létezésében, ha a 444 brékingben lehozza, Soros Gyuri éppen mit shortolt.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

amerika, london, párizs

Macron Franciaországában évek óta nő a zömmel afgánok által beadott menedékkérelmek száma. A bevándorlásellenes Olaszországban közben homlokegyenest más tendenciát figyelhetünk meg.

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

fehér férfi

Orvosi pozíciókba hirdettek felvételt, azonban kikötötték, hogy csak feketék jelentkezhetnek.

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

amerika, london, párizs

Az osztrák bűnügyi hivatal vezetője szerint ennek az egyik fő oka a bevándorlás.

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

amerika, london, párizs

A kilépési megállapodást elutasító brit alsóházi szavazást követően egyre kellemetlenebb helyzetben vannak a Brüsszelben és Strasbourgban székelő bürokraták.

Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért

A felvételek tanúsága szerint Hadházy Ákos képviselő úr kifeslett zokniban harcol a demokráciáért, az európai korrupcióüldöző szervezetért és a sajtószabadságért.

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

amerika, london, párizs

Kutatás bizonyítja, hogy 2018-ban a liberális médiumok hiába hivatkoznak magukra "objektív" hírforrásként, hiszen amikor Donald Trump elnökről van szó, voltaképpen végletesen előítéletesek.

Üvegzseb: az egyik liberális irodalmi egyesület nem nagyon tud elszámolni a közpénzzel

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület nem tud elszámolni a számlájukra érkezett közpénzzel. Egymásnak estek, majd még a Magvető Kiadó is kihátrált mögülük.

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

amerika, london, párizs

Egy amerikai műsorban beszéltek a milliárdos rezidenciájáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére