Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

2018. május 21. 18:08

Számtalan értékes tanulsággal és közvetlen következménnyel is szolgált a Párbeszéd-frakció megalakítása körüli tragikomédia. Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy végső szakaszába érkezett a balliberálisok és az identitásválságba került hajdani radikális jobboldali ellenzék önfelszámolásának végjátéka. De itt a vége a hazugságokra, megtévesztésre és átverésre épülő ellenzéki összefogósdinak is, mert a függetlenséget hazudó Mellár ballib színvallása már a Jobbiknak is túl sok volt.

A sem semmilyen tagsággal, sem pedig bármilyen mérhető támogatottsággal nem rendelkező, tehát csak papíron létező Párbeszéd (P) párt frakcióalapítási tragikomédiájának legutóbbi fejleményeként a Fodor Gábor vezette egyszemélyes Liberális párt egyetlen MSZP-listán bejuttatott képviselője, Bősz Anett pénteken kilépett az épphogy megalakult Párbeszéd-frakcióból, amikor ott a korábban kialkudott 5 százaléknyi frakciópénzt nem akarták nekik átadni.

Ezt követően szombaton lélegzet-visszafojtva figyelte a magyar közvélemény, hogy a csak az MSZP listáján bejutó, gyakorlatilag nem létező Liberális párt képviselőjének lelépése után a szintén csak az MSZP listáján a parlamentbe bejutó és úgyszintén gyakorlatilag egyáltalán nem létező Párbeszéd nevű párt képviselőinek lehet-e még önálló (5 fős) parlamenti frakciója. Vasárnapra aztán csodák csodájára kiderült, hogy mégis lesz a nem létező Párbeszédnek önálló frakciója, miután az MSZP támogatását is élvező, de hivatalosan függetlenként a választásokon egyéni képviselői mandátumhoz jutó Mellár Tamás „hajlandó” lett beülni a Párbeszéd-frakcióba.

A Párbeszéd frakcióalakításának a brazil szappanoperák fordulatait szánalmas módon felülmúló záróakkordjaként tehát Mellár Tamás lerázta magáról a független álarcot és belépett a szocik Párbeszéd nevű kamufrakciójába, hogy az megőrizhesse a frakció jellegét meg a vele járó évi 135 millió forintot.

Kiderült, hogy ballib szokás szerint mindenki átvert mindenkit és mindenki hazudott mindenkinek, illetve soha semmi sem volt igaz abból, amiben megállapodott egymással az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok. A szocik a választások után semmit nem akartak fizetni a Fodor Gábor vezette liberálisoknak, pedig korábban Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor aláírt egy erre vonatkozó megállapodást egymással. Karácsony Gergelyről közben kiderült, hogy ő ott sem volt, illetve mégis, de nem úgy. Az 5 százalék pedig, ami járt volna a liberálisoknak, az talán nem is 60 millió és legfőképpen nem is tiltott pártfinanszírozás (vagy éppenséggel nagyon is?).

Egymás szokásos átverésén túl azonban a ballibeknek most sikerült a saját szavazóik semmibevétele mellett még úgy általánosságban, minden szavazónak is látványosan odacsapniuk morális értelemben azzal, hogy szemtelen módon az eddig függetlennek hazudott Mellár Tamást ültették be az MSZP listás képviselőiből megalakított Párbeszéd-frakcióba.

Ezzel Mellár nyíltan beállt a Márki-Zay-típusú, tehát az önmagát függetlennek hazudó, de valójában kőkeményen csakis balliberális pártérdekeket szolgáló politikusoknak a sorába.

Márki-Zay Péterről Hódmezővásárhelyen már kiderült, hogy bár függetlenként indult, jobboldalinak vallotta magát és elfogadta a jobbikosok támogatását és szavazatát, azonban végül – a  megválasztása után – mégiscsak egyértelműen balliberális politikusként politizált és tett mindent. Márki-Zay – aki állítólag azért "hiteles jobboldali", mert hét gyereke van – végül kriptokommunistákkal (lásd Horn Gyula kabinetfőnöke) vette magát körül a városházán, a szegedi szoci Botka Lászlóhoz meg úgy jár heti rendszerességgel raportra, mintha a főnökéhez menne jelentéstételre.

A Párbeszéd-frakció megalakításának köszönhetően most viszont a politikai kaméleon Márki-Zay Péterhez hasonlóan végre Mellár Tamásról is egyértelműen kiderült, hogy hazudott, amikor független jelöltnek mondta magát, hiszen valójában ő is csak egy álcázott ballib politikus.

Miért van annak jelentősége, hogy Mellárral egy újabb – önmagát jobboldali, konzervatív értékeket követőnek hazudó – politikus személyről derült ki, hogy a ballib oldal javára tévesztette meg a szavazókat?

Többek között azért, mert a 2018-as választás egyéni és listás szavazatai alapján egyértelműen elmondható, hogy ma Magyarországon jelentősen visszaszorult, sőt – lengyel mintára – szinte teljesen eltűnőben van a balliberális politikai oldal. A „klasszikus” magyar ballib pártok kivétel nélkül veszítettek szavazótáborukból. A 2018-as nagy ellenzéki összefogás meg – amelyben titkos alkuk révén a Jobbik is részt vett – végső soron nem szolgálta annyira a Jobbik érdekeit, mint amilyenek a párt várakozásai voltak előzetesen.

Talán ezért is lehet az, hogy Mellár Tamás „függetlenségének” a beáldozása kapcsán most a Jobbik és a párt sajtója is szokatlanul kemény hangú üzeneteket fogalmazott meg hirtelen.

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője – aki áprilisban még hivatalosan Mellár ellen, de valójában szinte nem is indult el a választáson országgyűlési képviselőjelöltként – például egy Facebook-posztjában azt írta: 

A baloldaliak pünkösd vasárnapján kifizették a júdáspénzt. Mellár Tamás elárulta a polgári, konzervatív szavazókat, és a parlamentbe jutása után azonnal becsapta a választóit."

Fogarasi Gábor szerint ezzel Mellár Tamás mandátumtolvaj lett, aki a választási győzelme reményében hazudott a kampányában.

Ezt a véleményt Mellár Tamásról meg a hazug függetlenségéről a Jobbiktól függetlenül számosan osztják.

A jobbikosok reakciója azonban azért különösen érdekes a Mellár által tett ígéretek megszegéséről, mert ez alapján ezután már minden eddiginél nehezebb lesz majd sikeresen előadni a választásokon a függetlennek kikiáltott közös ellenzéki jelöltek támogatásról szóló ellenzéki színjátékokat.

Mintha rájöttek volna a Jobbiknál, hogy nincs értelme a baloldallal titokban közösködve olyan ballib jelölteket választási sikerekhez vezetni, akik egyébként nem nyernének az égvilágon semmit.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

amerika, london, párizs

A németországi Gubenben egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira. Két embert kórházba szállítottak.

Elkapták az "ISIS hangját"

Elkapták az "ISIS hangját"

amerika, london, párizs

Egy kanadai állampolgársággal rendelkező dzsihadistát fogtak el a kurdok. Minden bizonnyal azt a terroristát kapták el, aki az ISIS propagandavideóinak narrátora volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

kétharmad

Lopakodó kísérlet zajlik arra, hogy az egyszer már megbukott uniós bevándorlási politikát Brüsszel visszahozza - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminiszterei hétfői brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére