Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

2018. május 21. 18:08

Számtalan értékes tanulsággal és közvetlen következménnyel is szolgált a Párbeszéd-frakció megalakítása körüli tragikomédia. Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy végső szakaszába érkezett a balliberálisok és az identitásválságba került hajdani radikális jobboldali ellenzék önfelszámolásának végjátéka. De itt a vége a hazugságokra, megtévesztésre és átverésre épülő ellenzéki összefogósdinak is, mert a függetlenséget hazudó Mellár ballib színvallása már a Jobbiknak is túl sok volt.

A sem semmilyen tagsággal, sem pedig bármilyen mérhető támogatottsággal nem rendelkező, tehát csak papíron létező Párbeszéd (P) párt frakcióalapítási tragikomédiájának legutóbbi fejleményeként a Fodor Gábor vezette egyszemélyes Liberális párt egyetlen MSZP-listán bejuttatott képviselője, Bősz Anett pénteken kilépett az épphogy megalakult Párbeszéd-frakcióból, amikor ott a korábban kialkudott 5 százaléknyi frakciópénzt nem akarták nekik átadni.

Ezt követően szombaton lélegzet-visszafojtva figyelte a magyar közvélemény, hogy a csak az MSZP listáján bejutó, gyakorlatilag nem létező Liberális párt képviselőjének lelépése után a szintén csak az MSZP listáján a parlamentbe bejutó és úgyszintén gyakorlatilag egyáltalán nem létező Párbeszéd nevű párt képviselőinek lehet-e még önálló (5 fős) parlamenti frakciója. Vasárnapra aztán csodák csodájára kiderült, hogy mégis lesz a nem létező Párbeszédnek önálló frakciója, miután az MSZP támogatását is élvező, de hivatalosan függetlenként a választásokon egyéni képviselői mandátumhoz jutó Mellár Tamás „hajlandó” lett beülni a Párbeszéd-frakcióba.

A Párbeszéd frakcióalakításának a brazil szappanoperák fordulatait szánalmas módon felülmúló záróakkordjaként tehát Mellár Tamás lerázta magáról a független álarcot és belépett a szocik Párbeszéd nevű kamufrakciójába, hogy az megőrizhesse a frakció jellegét meg a vele járó évi 135 millió forintot.

Kiderült, hogy ballib szokás szerint mindenki átvert mindenkit és mindenki hazudott mindenkinek, illetve soha semmi sem volt igaz abból, amiben megállapodott egymással az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok. A szocik a választások után semmit nem akartak fizetni a Fodor Gábor vezette liberálisoknak, pedig korábban Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor aláírt egy erre vonatkozó megállapodást egymással. Karácsony Gergelyről közben kiderült, hogy ő ott sem volt, illetve mégis, de nem úgy. Az 5 százalék pedig, ami járt volna a liberálisoknak, az talán nem is 60 millió és legfőképpen nem is tiltott pártfinanszírozás (vagy éppenséggel nagyon is?).

Egymás szokásos átverésén túl azonban a ballibeknek most sikerült a saját szavazóik semmibevétele mellett még úgy általánosságban, minden szavazónak is látványosan odacsapniuk morális értelemben azzal, hogy szemtelen módon az eddig függetlennek hazudott Mellár Tamást ültették be az MSZP listás képviselőiből megalakított Párbeszéd-frakcióba.

Ezzel Mellár nyíltan beállt a Márki-Zay-típusú, tehát az önmagát függetlennek hazudó, de valójában kőkeményen csakis balliberális pártérdekeket szolgáló politikusoknak a sorába.

Márki-Zay Péterről Hódmezővásárhelyen már kiderült, hogy bár függetlenként indult, jobboldalinak vallotta magát és elfogadta a jobbikosok támogatását és szavazatát, azonban végül – a  megválasztása után – mégiscsak egyértelműen balliberális politikusként politizált és tett mindent. Márki-Zay – aki állítólag azért "hiteles jobboldali", mert hét gyereke van – végül kriptokommunistákkal (lásd Horn Gyula kabinetfőnöke) vette magát körül a városházán, a szegedi szoci Botka Lászlóhoz meg úgy jár heti rendszerességgel raportra, mintha a főnökéhez menne jelentéstételre.

A Párbeszéd-frakció megalakításának köszönhetően most viszont a politikai kaméleon Márki-Zay Péterhez hasonlóan végre Mellár Tamásról is egyértelműen kiderült, hogy hazudott, amikor független jelöltnek mondta magát, hiszen valójában ő is csak egy álcázott ballib politikus.

Miért van annak jelentősége, hogy Mellárral egy újabb – önmagát jobboldali, konzervatív értékeket követőnek hazudó – politikus személyről derült ki, hogy a ballib oldal javára tévesztette meg a szavazókat?

Többek között azért, mert a 2018-as választás egyéni és listás szavazatai alapján egyértelműen elmondható, hogy ma Magyarországon jelentősen visszaszorult, sőt – lengyel mintára – szinte teljesen eltűnőben van a balliberális politikai oldal. A „klasszikus” magyar ballib pártok kivétel nélkül veszítettek szavazótáborukból. A 2018-as nagy ellenzéki összefogás meg – amelyben titkos alkuk révén a Jobbik is részt vett – végső soron nem szolgálta annyira a Jobbik érdekeit, mint amilyenek a párt várakozásai voltak előzetesen.

Talán ezért is lehet az, hogy Mellár Tamás „függetlenségének” a beáldozása kapcsán most a Jobbik és a párt sajtója is szokatlanul kemény hangú üzeneteket fogalmazott meg hirtelen.

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője – aki áprilisban még hivatalosan Mellár ellen, de valójában szinte nem is indult el a választáson országgyűlési képviselőjelöltként – például egy Facebook-posztjában azt írta: 

A baloldaliak pünkösd vasárnapján kifizették a júdáspénzt. Mellár Tamás elárulta a polgári, konzervatív szavazókat, és a parlamentbe jutása után azonnal becsapta a választóit."

Fogarasi Gábor szerint ezzel Mellár Tamás mandátumtolvaj lett, aki a választási győzelme reményében hazudott a kampányában.

Ezt a véleményt Mellár Tamásról meg a hazug függetlenségéről a Jobbiktól függetlenül számosan osztják.

A jobbikosok reakciója azonban azért különösen érdekes a Mellár által tett ígéretek megszegéséről, mert ez alapján ezután már minden eddiginél nehezebb lesz majd sikeresen előadni a választásokon a függetlennek kikiáltott közös ellenzéki jelöltek támogatásról szóló ellenzéki színjátékokat.

Mintha rájöttek volna a Jobbiknál, hogy nincs értelme a baloldallal titokban közösködve olyan ballib jelölteket választási sikerekhez vezetni, akik egyébként nem nyernének az égvilágon semmit.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Napi várható...

Trump zseniálisan trollkodta meg Obamát

Trump zseniálisan trollkodta meg Obamát

amerika, london, párizs

Donald Trump Obama egyik korábbi beszédét felhasználva érvelt az illegális migráció ellen.

Ukrajnában zsidó oligarchák finanszírozzák a szélsőjobboldali mozgalmakat

Ukrajnában zsidó oligarchák finanszírozzák a szélsőjobboldali mozgalmakat

amerika, london, párizs

Meglehetősen érdekes interjút közölt a Szombat, a zsidó kulturális és politikai hetilap. A gondolatébresztő interjúban többek között szó esik a zsidó ukrán oligarchákról, a nacionalizmusról és a magyar kisebbség elleni pogromok előszeléről.

A német zöldek az atomerőművek bezárása ELLEN tiltakoznak

Miután, esztelen liberális propaganda hatására Németországban felelőtlenül bezártak pár atomerőművet, azóta megduplázódott a sokkal környezetszennyezőbb szén felhasználása és kitermelése. A szénlelőhelyek miatt erdőket és történelmi múlttal rendelkező településeket kellett letarolni. A felbecsülhetetlen mértékű környezetszennyezés után a német zöldeknek megjött a józan eszük és újra elkezdtek hinni az atomenergiában.

Rómában is kiálltak Magyarország mellett október 23-án

Rómában is kiálltak Magyarország mellett október 23-án

amerika, london, párizs

Nemet mondunk a Magyarországot sújtó EP-szankciókra! jelszóval tartott szolidaritási megmozdulást Magyarország római nagykövetségénél a Liga olasz kormánypárt kedden. A magyar nemzeti ünnephez kötött demonstrációhoz jobboldali olasz fiatalok is csatlakoztak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Újra találkozhat a két világvezető

Újra találkozhat a két világvezető

amerika, london, párizs

Nem Macronról és Justin Trudeauról van szó, hanem igazi vezetőkről: Trumpról és Putyinról. Az amerikai elnök nyomást gyakorolna Oroszországra, de Putyin egyelőre találkozóra hívta.

Ákos: liberális uralom van a kultúra minden területén

Ákos az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában október 23-án nyilatkozott. Kifejtette álláspontját a magyar kulturális viszonylatokról is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére