Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Már az MSZP-nek is elege van a Jobbik-Simicska-koalícióból

888.hu

2017. június 16. 18:22

Molnár Gyula a párt elnöke pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az MSZP törvényjavaslatot nyújt be a tiszta és egyenlő kampány érdekében. A politikus szerint a Jobbik bebizonyíthatja azt, hogy nem egy Simicska Lajosra épített új csodafegyverrel akar választást nyerni.

Az baloldali párt törvényjavaslatot nyújt be a tiszta és egyenlő kampányért. Molnár Gyula pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, amint kiderül, mikor lesz a plakáttörvény miatti rendkívüli parlamenti ülés, ötpárti egyeztetést kezdeményeznek.

A törvényjavaslatra azért van szükség, mert ezzel a kormány bebizonyíthatja, hogy nem Simicska Lajost akarja tönkretenni, a Jobbik pedig azt, hogy nem egy Simicska Lajosra épített "új csodafegyverrel" akar választást nyerni"

– fogalmazott a pártelnök.

A plakáttörvénnyel kapcsolatban úgy fogalmazott a politikus, hogy a parlamentet ráncigálják, a köztársasági elnököt pedig kényszerítik, hogy rekordsebességgel visszadobjon egy törvényt.

Az MSZP ötlete nem új, egy régebbi javaslatot porolnak le"

– mondta Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, aki azt akarja, hogy megszűnjön a közpénzből való kampányolás és legyen egyenlő esélye a pártoknak.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére