Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Majtényi: "annyi esélyem van, mint Szálasinak a főtárgyaláson"

2017. január 6. 20:28

Csodálatos interjút közölt a hávégé Majtényi Lászlóval, a Poloska Intézet vezetőjével és a baloldal wannabe köztársasági elnök-jelöltjével. Ebből szemezgettünk néhány mondatot, amelyek rávilágítanak a jelenlegi baloldal szellemi magaslataira.

Néhány idézet az interjúból, – többnyire – kommentár nélkül.

Hávégé.hu: A parlamenti erőviszonyokat figyelembe véve eljutott egyáltalán odáig, hogy elképzelje, milyen lenne, ha megválasztanák?

Majtényi:

Nem, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy – pestiesen szólva – annyi esélyem van, mint Szálasinak a főtárgyaláson...Ez a jelölés nem arról szól, hogy maga a poszt elérhető lenne."

hashtag szakmaiság

hávégé.hu: Akkor miről? Sokan tényleg nem értik, hogy – a pesties szólásoknál maradva – miért megy házhoz a pofonért, ha egyszer tudja, hogy úgysincs esélye a megválasztásra.

Majtényi:

Több mindenről szól. Például arról, hogy az ellenzék tud mutatni egy nem rosszabb jelöltet annál, mint a hivatalban lévő államfő."

Majtényi:

A kiállásommal azt szeretném bizonyítani, hogy igenis van olyan ügy vagy cél, amelyben az az ellenzék, amelynek különböző csoportjai utálják, fúrják és árulózzák egymást, mégis képes az együttműködésre. Az mindenképp egy jó impulzus, hogy van valami, amiben egyet tudnak érteni."

Majtényi:

Úgy ugrottam bele ebbe az egészbe, hogy senkivel, egyetlen pártvezetővel sem beszéltem. A magam részéről inkább azt tartottam volna kockázatosnak és a személyiségemtől is idegennek, ha bárkit felhívok. Az ugyanis olyan, mintha kérnék valamit, márpedig én nem kérek semmit. Igaz, adni sem tudok, hiszen nem történik más, mint hogy kisétálok a vágóhídra, és szépen bemászom a húsdarálóba...Miután pedig elnök bizonyára így se, úgy se leszek, a dolog sikerét nem abban kell mérni, hogy lesz-e elegendő támogatás."

Majtényi:

Már mondtam, hogy szívesen focizom vesztes csapatban, sokan voltak ilyenek (persze nem magamat hasonlítom hozzájuk), Wesselényi Miklóstól Bibó Istvánig...Ráadásul abban is van gyakorlatom, hogy nem választanak meg."

Majtényi:

Persze, ha úgy vesszük, önök (a hávégé - szerk.) is hányják a falra borsót, meg hányom én is – akár itt az Eötvös Károly intézetben. "

Ezek szerint a baloldal megtalálta az új Falus Ferencet. Már alig várjuk az újabb Ice Bucket Challange-videót. Ez azért is időszerű, mert a vödörnyi vizet nem kell mesterségesen jéghidegre hűteni, elég kitenni egy pár percre a gangra.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére