Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Magyarországon nem lángolnak a karácsonyfák

Apáti Bence

2017. december 25. 17:45

VÉLEMÉNY!

Lemondott Kertész Anna, a Vasárnapi Hírek főszerkesztője. Tettét egészen szürreális okokkal indokolta.

Állítása szerint nem tudja elviselni, hogy a kormány hirdet a lapjában.

Szerinte ezeknek az hirdetéseknek a tartalmai összeférhetetlenek a lap illetve az ő szellemiségével. 

Azt is hozzátette: bár a magyar emberek két éve nem láthattak menekülteket, közvélemény-kutatások mégis azt mutatják, a “gyűlöletpropaganda” hatásos, mert a legnagyobb problémának a migránshelyzetet látják. 

Kertész Anna nem téved nagyot. 

Ha ugyanis a magyar emberek csak a Kertész Anna és barátai által szerkesztett tartalmakat olvasnák, illetve böngésznék, akkor valóban igaz lehetne az az állítása, hogy a magyar emberek nem láthattak migránsokat. 

Zárójel:

Azért használom szándékosan a migráns kifejezést Kertész Annával ellentétben, mert a több millió népvándorlónak, csak egy egészen elhanyagolható részét képezik az igazi menekültek. Morálisan. Jogilag pedig álláspontom szerint még azt sem. Ugyanis nem Németország, nem Svédország, nem Anglia, nem Ausztria és még csak nem is Magyarország az első biztonságos ország, ahova elmenekülhetnének a bombák elől a menekültek. De hagyjuk is ezt most. Régi vitánk ez, és a fent említett közvélemény-kutatások azt is megmutatták, hogy a vitát mi nyertük meg azokkal szemben, akik folyton három darab aleppói agysebésszel érveltek a több millió afgán, iraki és pakisztáni kecskepásztor befogadásáért. 

Zárójel bezárva. 

Szóval Kertész Anna valószínűleg tényleg nem érti, hogyan is fordulhat az elő, hogy bár ő és elvbarátai minden erejükkel azon vannak, hogy eltitkolják a migrációt kísérő negatív jelenségeket, a magyar emberek mégis problémának – a legnagyobbnak – látják a Kertészék által kicenzúrázott, elhallgatott és eltitkolt migránskrízist.

Édes Anna: 

Nem tudom, te például milyen szűrőprogramot telepítettél a böngésződre, de én, aki semmilyet, azt tapasztalom, hogy rengeteg videó, fénykép, és poszt kering az interneten, ahol bizony elég csúnya dolgokat lehet látni, illetve olvasni. 

Ezek egy része magyar, másik része nemzetközi tartalom. 

Ezeken a videókon és fényképeken nagyon sokszor az általatok hazudottakkal ellentétben az látszik, hogy aleppói és damaszkuszi keresztény, többdiplomás a felső tízezerhez tartozó értelmiségiek helyett teljesen iskolázatlan, Szíriáról még csak nem is olvasott – nem hát, hiszen a legtöbbjük analfabéta – afgánok, pakisztániak, irakiak, irániak és bangladesiek támadnak meg csoportosan – százával – a szilveszteri éjszakában nőket, majd rabolják ki őket. A kölni dómot pedig "Allahu akbarozva" rakétázzák a ti keresztény szíriai űrkutatóitok. Az látszik ezeken a videókon, hogy egymás után döntik fel, borítják lángokba, vagy darabolják fel a ti üldözött keresztény fogorvosaitok a köztéren felállított karácsonyfákat. Arról beszélnek ezekben a videókban, hogy a nyugati iskolákban betiltják a karácsonyi ünnepségeket, a betlehemeket, a boltok polcairól eltüntetik a csokimikulásokat, esetleg átnevezik sapkás emberkének, és szivárványszínűre mázolják szerencsétlen, jobb sorsa érdemes figurákat. A kereszteket tartalmazó csomagolásokról pedig leretusálják a keresztény jelképeket. 

A karácsonyi vásárokat gépfegyveres katonák, fémdetektoros kapuk és 4 tonnás betonkockák védik. 

Ti ugyan nem írjátok meg, de ettől még a magyar emberekhez eljutnak azok a hírek, hogy az utóbbi két évben elkövetett terrortámadások nagy része olyan bevándorló – migráns – volt, aki azok között között szivárgott be, akik – minő véletlen – pont két éve indultak meg, mintegy azonnal, mintegy varázsütésre a Közel-Keletről. 

Ezért kellenek azok a bizonyos fémdetektoros kapuk, ezért van szükség betonkockákra, ezért járőröznek golyóálló mellényben gépfegyveres katonák. 

Attól, mert ti nem írtok ezekről a jelenségekről, még nagyon is igazak, hogy Európa – ahova mi is tartozunk – átalakulóban van.

Olyan Európává válik, ahol elképesztő erővel dolgoznak azok a liberális propagandisták, akik megpróbálják elfogadtatni a hidzsábos Barbie babákat, a nikábos sportolónőket, a saría törvénykezést, az iskolai menzákról száműzött disznóból készített ételeket, aközben ugyanezek a multikulturális ultrák minden erejükkel azon vannak, hogy világi társadalomra vonatkozó érvekkel érzékenyítsék, megdolgozzák, megpuhítsák a keresztény jelképek eltűnése miatt háborgó nyugat-európai őslakosokat.

Tehát: miközben az iszlám vallási jelképekért, szokásokért, tradíciókért, öltözködési viseletekért harcolnak, addig a zsidó-keresztény kultúrkörhöz -– így aztán ezer éve Európához is tartozó – attribútumok, népszokások, vásárok, épületek, énekek irritálják őket. És azért küzdenek, hogy ez utóbbiak eltűnése mielőbb bekövetkezzék.

Ti, Anna nem írjátok meg, hogy azt a fajta új kommunizmust éljük, mikor a Mikulást Télapónak, a karácsonyfát télfának kell hívni, de van internet, és vagyunk mi, akik viszont megírjuk. 

Tudom szomorú hír ez a ballib oldal újbeszélül hazudozó propagandistáinak. Mert a ballib újságírók hozzászoktak, hogy csak az ő szavuk hallatszik, és amiről ők nem írnak, az nincs is. Minden eltussolható. Minden elhallgatható, ha Kertész Annáék úgy döntenek. 

Ennek az időnek vége. 

Van internet, vannak külföldi portálok, van Facebook és vagyunk mi. Kinyílt a világ. 

Nem csak az hír, amit Kertész Anna és társai hírnek gondolnak. 

Nemcsak azokról a cenzúrázott, átírt, megszépített hírekről értesülhetnek a magyar emberek, amit Kertész Anna kegyeskedik megosztani velük. 

Ez a nagy büdös helyzet, Anna. 

Valóban nem láthattak élőben két éve migránsokat a magyar emberek. 

Ahogyan sokan soha életükben nem láttak még élőben vízilovat, Tesla kocsit, tűzhangyát, felhőkarcolót, fehér cápát, a Big Bent, oroszlánt és az Eiffel-tornyot sem. Mindazonáltal ettől még tudhatják, hogy mik ezek, hogy néznek ki, mire jók, vagy mire nem. 

Erre valók az iskolai tanulmányok, az ismeretterjesztő filmek és a Google. 

Tudod Anna az is elképzelhető, hogy az olvasóid soha életükben nem látták élőben az aleppói bombázásokat vagy a damaszkuszi polgárháborút. És képzeld, ettől függetlenül még lehet róla fogalmuk. Ugyanis lehet, hogy hozzád nem jutott el az az új felfedezés, de létezik olyan is, hogy bár nem vagyunk ott valahol, mégis lehetőségünk van kinyitni egy  újságot, megnyitni egy cikket, vagy bekapcsolni a televíziót és betűk, képek, videók segítségével tájékozódhatunk olyan eseményekről is, ahol különböző prózai okok miatt nem lehetünk jelen. 

Úgy ám. 

Magyarország lakossága pontosan látja, tökéletesen tisztában van azzal, hogy Magyarországon megélni, megünnepelni a karácsonyt sokkal kisebb biztonsági kockázattal jár, mint Nyugat-Európában. 

Magyarország lakossága azt is látja, hogy Magyarországon nincsenek veszélyben a keresztek, a betlehemek, a templomok, a karácsonyfák. Magyarországon nincsenek kitiltva az iskolákból, a munkahelyekről a karácsonyi ünnepségek, a Mikulások, a karácsonyi dalok. 

Magyarországon nincs veszélyben a karácsony.

És bizony Magyarországon Kertész Anna is sokkal kisebb veszélyben van, mint bármelyik nagyonbefogadó, nagyonnyitott, nagyonhaladó, nagyonmultikulti nagyvárosban. 

Ezt Kertész Anna sosem írná le, de otthon a négy fal között, titokban biztosan beismeri. 

Békés karácsonyt mindenkinek! 

Azoknak is, akik belátják, hogy miért békés Magyarországon a karácsony, és azoknak is, akik nem. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A baloldali svéd kormányt okolja a stockholmi terrortámadás legfiatalabb áldozatának édesapja

A 11 éves kislányát elvesztő Stefan Akerlund egy független bizottság felállítását szorgalmazza, mely megvizsgálná, hogy a tavalyi stockholmi merényletért felelősek-e a baloldali kormány tagjai és a hatóságok vezetői.

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék

Egy transzneművel vennék be Európát Sargentiniék

amerika, london, párizs

Megvan az Európai Zöld Párt "csodafegyvere" Judith Sargentini és Jean-Claude Juncker pótlására.

Jeszenszkyből egy is sok

Jeszenszkyből egy is sok

pszicho

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül.

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

amerika, london, párizs

Az olasz bevándorlásellenes párt, a Fratelli d'Italia elnöke, Giorgia Meloni adott interjút a magyar köztévének.

Lemondták a muszlim rapper koncertjét, aki a Bataclanban akart fellépni

A 2015-ös párizsi terrortámadás helyszínén akart koncertet adni a Medine nevű algériai származűsú rapper, azonban a koncertterem törölte a showt, ugyanis tüntetők protestáltak az ellen, hogy fellépjen.

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

amerika, london, párizs

A 28 éves illegális migráns azt hazudta, a Grenfell toronyban lakott, amikor feltámadt az épületben a tűz. Több milliós segélyt nyúlt le így az államtól, és most ezért börtönbe fog kerülni.

Baloldali tüntetéskultúra

Baloldali tüntetéskultúra

kétharmad

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és ő ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A DK kormányváltásra készül

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére