Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Magyarországon állna bosszút az újabb Soros-terv

2018. december 12. 18:00

Aligha lehet ugyanis másképp értelmezni azt, hogy a terv részeként migránstáborokat telepítenének Magyarországra és Lengyelországba.

Ahogy a mondás is tartja: az ördög a részletekben rejlik. Ez igaz arra a dokumentumra is, amit magyar részről a Soros György szövetségeseként számontartott egykori kormányfő, Bajnai Gordon mutatott be, és melynek legfőbb pillérei olyan hangzatos címszavakat tartalmaznak, mint „a migráció szabályozása” vagy „Európa védelmi képességeinek fejlesztése”.

Közelebbről szemügyre véve azonban méltán nevezhetjük a programot egy újabb Soros-tervnek, de nemcsak a mögötte álló Nyílt Társadalom Alapítvány okán, hanem az abban megjelenő bevándorlást ösztönző elemek, a kelet- és közép-európai nemzetállamok megbüntetését célzó lépések miatt is.

Bár Sorosék elismerik, hogy Európa válságban van, ám a jelenség mögött nem az Európába érkező tömeges bevándorlást és az azzal járó társadalmi konfliktusokat, terrorcselekményeket értik, hanem a „populista veszélyt”, melyet meg kell állítani.

Míg a bevándorlással járó problémákat a viharokhoz hasonlítják, melyek „járulékos károkat” okoznak (mindezt úgy, hogy több százan haltak meg az Európában elkövetett iszlamista terrortámadásokban), addig a populistákban a közellenséget, az elemi fenyegetést látják, akik a zárt határokkal és a „zárt gondolkodásukkal” veszélyt jelentenek a kontinens polgáraira.

Ezen „populista” politikusok között említik többek között Orbán Viktort és Matteo Salvinit, akik hazájukban példátlan népszerűségnek örvendenek az emberek körében. Adódik a kérdés, kitől is akarják megvédeni Európát?

A válasz egyszerű: tőlünk, választóktól.

A „New Pact for Europe” projekt keretében megalkotott terv valójában tehát nem Európa és nem az európai polgárok, hanem a globalista, bevándorláspárti szellemiséget magának valló establishment, a status quo megőrzésének, illetve a jelenlegi folyamatok fenntartásának védelmében íródott.

Miközben a nyugat-európai füleknek is jól csengő külső határok védelméről értekeznek, addig egyetlen tollvonással tennék legálissá az illegális migrációt, és egyetlen tollvonással vennék el a határvédelmet a nemzetállamoktól. Számos egyéb intézkedés mellett a Soros-terv 2.0 a kvótarendszerről sem mond le, sőt, az állandó betelepítési mechanizmussal (Afrikából és a Közel-Keletről) az Európába érkező migránsutánpótlásról sem feledkezik meg.

De a bosszúról sem.

Aligha lehet ugyanis másképp értelmezni azt, hogy a terv részeként migránstáborokat telepítenének Magyarországra és Lengyelországba – azon országokba, melyek a 2015-ös válság kirobbanása óta következetesen ellenezték az illegális bevándorlást. Ehhez társulna továbbá egy „szolidaritási hozzájárulás”, mely adót vetne ki mindazon renitens tagállamokra, akik hallani sem akarnak a migránsok befogadásáról.

Soros célja egyértelmű: Európa elárasztása, valamint a patrióták megregulázása.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

kétharmad

A magyarok kétharmada aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére