Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Magyarország elleni eljárásért könyörögnek a baloldali képviselők

2016. október 11. 21:28

Nem nyugszik bele a baloldal a Népszabadság csődjébe, és a népszavazás eredményébe.

Az Európai Parlament magyar baloldali képviselői Jean-Claude Junckertől remélik Magyarország megbüntetését, mert értelmezésük szerint az országban ismét veszélben a sajtószabadság és a demokratikus rend.

A levél elején sajnálatát fejezi ki a díszes társaság, hogy legutóbb a Bizottság nem, vagy csak apróságok miatt marasztalta el Magyarországot.marasztalta el Magyarországot. Pedig szerintük már akkor sem volt sajtószabadság, sőt, már 2012-ben sem, de most újra megszűnt.

Hát igen, jó lett volna, ha megbüntetik az országot, de csak nem sikerült kisírni semmit, pedig Junckernek nem Magyarország a kedvenc tagállama, az már biztos.

A levél második fele még érdekesebb! Ebben a képviselők azt kérdezik, hogy a Bizottság a demokrácia védelmében indít-e eljárást Magyarország ellen? Kérdésükkel szinte kérik, hogy valami megrovás, büntetés legyen a dologból.

A balos képviselők szerint az eredménytelen népszavazás körüli kommunikáció és a Népszabadság „precedens nélküli bezáratása” (Pesti Hírlap??) elég bizonyíték arra, hogy a demokrácia sérelme rendszerszintű mértéket öltött Magyarországon. Kérdés, hogy a Bizottság is így gondolja-e, és ennek nyomán elindítják-e a jogállamisággal kapcsolatos eljárást a magyar kormánnyal szemben?

Jávor Benedek, Meszerics Tamás, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Újhelyi István és Szanyi Tibor nagyon szeretnék, hogy elinduljon az az eljárás.

(Jávor Benedek honlapja)

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére