Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Magyar kormány: be kell tiltani a Soros-szervezetek működését

2018. március 22. 09:53

A kormány az utóbbi napokban nyilvánosságra került ügyek miatt a Soros-szervezetek működésének betiltását javasolja. Ez azért fontos, mert Soros György az alapítványain keresztül Magyarországon több száz milliárd forintot költött már el, és legalább 2000 ember dolgozik azon, hogy az ő akarata érvényesüljön.

A Magyar Idők írta meg, hogy kétezren dolgoznak Soros György céljaiért itthon. A lap azt állítja, megszereztek egy olyan hangfelvételt, amelyen a Soros Fund Management egykori pénzügyi vezetője beszél, és azt állítja: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon azért, hogy érvényre juttassa Soros György akaratát.

"Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért"

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

A Magyar Idők közben több hangfelvételt is közölt. Ezeken a Soros Györgyhöz kötődő Migration Aid munkatársa, Siewert András beszél, aki elismeri, minden a pénzről szól. Siewert András azt is bevallja, hogy aktív és kiterjedt kapcsolatuk van külföldön. Németországban például közvetlenül a katonai attaséval tartják a kapcsolatot.

A hangfelvételekből az is kiderült, hogy a Migration Aid adatokat gyűjtött a Szerbiából a röszkei tranzitzónába érkező menedékkérőkről. A titkos felvételen bevallották, hogy táblázatuk van a bevándorlókról, és ezt nem kötötték az állam orrára.

A cikk megjelenése után Siewert András sajtótájékoztatót tartott, ahol azt mondta: átverték és csapdába csalták őket. Ugyanakkor nem cáfolta a megjelent híreket, és azt is elismerte, hogy a felvételen ő beszél.

Soros György pénzügyi befektetésként tekint a migránssimogató szervezeteire

Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában a pénzügyi érdekeinek érvényesítését szolgálják - a Magyar Idők hétfői cikke szerint ezt "kotyogta el" a migránsokat segítő Migration Aid alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak.

A kormány szerint egyre több ügy bizonyítja, hogy Soros György beavatkozik a magyar belpolitikába. Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár azt mondta, kitartanak amellett, hogy a bevándorlással foglalkozó civilek munkáját engedélyhez kell kötni.

Arról továbbra sincs magyarázat, hogy miért építenek adatbázist illegálisan, és hogy ezt mire fogják a későbbiekben használni, de nem szabad elfelejteni, hogy ez egy Soros György által finanszírozott szervezet, amelynek célja a migráció és annak szervezése, ami ellen a leghatározottabban fel kell lépni – hangsúlyozta Tuzson.

Az adatgyűjtések miatt az Adatvédelmi Hatóság is vizsgálódik. A hatóság elnöke, Péterfalvi Attila azt mondta, felkeresik a Migration Aidet, hogy megtudják, igaz-e, hogy a menekültekről adatbázist vezetnek. És kivizsgálják azt is, kikről és milyen adatokat gyűjtöttek és továbbítják-e azokat valahova.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

amerika, london, párizs

Szoros versenyben, de a Demokrata Párt veszített Floridában. A republikánus Rick Scott behúzta a szenátust, Ron DeSantis pedig a képviselőházat. A baloldal Georgiában is kudarcot vallott.

Szétesőben az LMP: újabb vezető politikus távozik a pártból

Újabb kulcsfontosságú pozíciót betöltő párttag hátrál ki az LMP-ből. Most a párt kommunikációs igazgatója mondott le posztjáról.

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

amerika, london, párizs

A tőzsdespekuláns az osztrák fővárosba utazott, hogy több politikussal is tárgyaljon az egyeteme Bécsbe költöztetéséről.

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

amerika, london, párizs

Már a Soros György érdekkörébe tartozó Politico is elismeri, hogy összességében jobboldali győzelem, Magyarországon pedig a Fidesz minden eddiginél nagyobb, kétharmados mandátumszerzése várható a jövő májusi európai parlamenti választáson. A lap előrejelzése szerint az ellenzékből csak a Jobbiknak, az MSZP-nek és talán a DK-nak lehet majd EP-képviselője.

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

amerika, london, párizs

Így érvel az olaszországi Terni városának egyik iskolaigazgatója, aki idén megtiltotta a diákjainak, hogy karácsonyi koncertet, ünnepélyt tartsanak.

Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére