Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Magyar Bálint bukott SZDSZ-es politikus inkább erőszakkal szerezné meg a hatalmat

2017. július 6. 20:08

Az ATV által megszólaltatott Magyar Bálint szerint, mivel demokratikus választásokon nem lehet legyőzni a Fideszt, ezért más eszközökkel (ergo csakis erőszakkal) lehet - és kell is - elvenni a hatalmat a jelenlegi kormánytól. Továbbá a Mucus-gate sztárja szerint, mivel a demokratikus választásokon várhatóan nem állnak majd nyerésre a balliberális erők, ezért ma sincs demokrácia Magyarországon.

A bukott SZDSZ egyik több szempontból és többszörösen bukottnak számító politikusa úgy véli, azért nem a választásokon kell megragadnia a hatalmat, mert szerinte az, ami ma Magyarországon van, nem demokrácia, mivel a Fidesz kormányoz. 

Magyar Bálintot tehát nem zavarja, hogy a kormányzás jogát demokratikus választáson nyerte el a jelenlegi pártszövetség.

Ezt különösebben nem is tagadja, inkább azzal indokolja a kormány erőszakos eltávolításának szükségességét, hogy szerinte ma Magyarországon egy maffiaállam működik, mert ebben az országban (csak úgy általánosságban ) nagy a korrupció, amiről ő könyvet is írt.

Érdemes végighallgatni a demokrácia érdekében, a demokrácia intézményeinek és választott vezetőinek megtámadására felhívó beteges eszmefuttatását annak a Magyar Bálintnak, aki a bukott SZDSZ-ből és annak idején a magyar közéletből is az egyik legdicstelenebbül távozni kényszerült politikus volt.  

Ő az, akiről a Mucus-gate óta mindenki tudhatja, hogy nem csak alkalmatlan vezető és politkus, de ráadásul – igen nagy valószínűséggel – a hazaárulásra is könnyen rávehető személy is (a Mucuska-gate botrány részleteit titokban tartották a magyar titkosszolgálatok, csak az biztos, hogy a román hírszerzésnek dolgozó Mucuskát, aki igen közeli viszonyt ápolt a miniszterrel, "visszaszorították" Románia területére).

Nekünk, mint ideológiailag kellően "képzetlen" médiumnak a Magyar Bálint által előadott, ultraalternatív demokráciafelfogással kapcsolatban a következő kérdéseink vannak:

Ha nem egy demokratikus választás, akkor vajon mi tehet egy országot demokratikussá?"

Most komolyan, ha nem a balliberálisok nyernek meg egy választást, attól még  Magyarországon miért lenne felesleges választásokat tartani?"

Magyar Bálint mikor engedi meg, hogy legközelebb szabad választások legyenek?"

És a plusz 1 kérdés: 

Mi történt volna, ha valaki az MSZP-SZDSZ koalíciós kormányok idején ugyanezzel a felhívással állt volna elő, mint amit most Magyar Bálint adott elő?"

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére