Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Magyar Bálint bukott SZDSZ-es politikus inkább erőszakkal szerezné meg a hatalmat

2017. július 6. 20:08

Az ATV által megszólaltatott Magyar Bálint szerint, mivel demokratikus választásokon nem lehet legyőzni a Fideszt, ezért más eszközökkel (ergo csakis erőszakkal) lehet - és kell is - elvenni a hatalmat a jelenlegi kormánytól. Továbbá a Mucus-gate sztárja szerint, mivel a demokratikus választásokon várhatóan nem állnak majd nyerésre a balliberális erők, ezért ma sincs demokrácia Magyarországon.

A bukott SZDSZ egyik több szempontból és többszörösen bukottnak számító politikusa úgy véli, azért nem a választásokon kell megragadnia a hatalmat, mert szerinte az, ami ma Magyarországon van, nem demokrácia, mivel a Fidesz kormányoz. 

Magyar Bálintot tehát nem zavarja, hogy a kormányzás jogát demokratikus választáson nyerte el a jelenlegi pártszövetség.

Ezt különösebben nem is tagadja, inkább azzal indokolja a kormány erőszakos eltávolításának szükségességét, hogy szerinte ma Magyarországon egy maffiaállam működik, mert ebben az országban (csak úgy általánosságban ) nagy a korrupció, amiről ő könyvet is írt.

Érdemes végighallgatni a demokrácia érdekében, a demokrácia intézményeinek és választott vezetőinek megtámadására felhívó beteges eszmefuttatását annak a Magyar Bálintnak, aki a bukott SZDSZ-ből és annak idején a magyar közéletből is az egyik legdicstelenebbül távozni kényszerült politikus volt.  

Ő az, akiről a Mucus-gate óta mindenki tudhatja, hogy nem csak alkalmatlan vezető és politkus, de ráadásul – igen nagy valószínűséggel – a hazaárulásra is könnyen rávehető személy is (a Mucuska-gate botrány részleteit titokban tartották a magyar titkosszolgálatok, csak az biztos, hogy a román hírszerzésnek dolgozó Mucuskát, aki igen közeli viszonyt ápolt a miniszterrel, "visszaszorították" Románia területére).

Nekünk, mint ideológiailag kellően "képzetlen" médiumnak a Magyar Bálint által előadott, ultraalternatív demokráciafelfogással kapcsolatban a következő kérdéseink vannak:

Ha nem egy demokratikus választás, akkor vajon mi tehet egy országot demokratikussá?"

Most komolyan, ha nem a balliberálisok nyernek meg egy választást, attól még  Magyarországon miért lenne felesleges választásokat tartani?"

Magyar Bálint mikor engedi meg, hogy legközelebb szabad választások legyenek?"

És a plusz 1 kérdés: 

Mi történt volna, ha valaki az MSZP-SZDSZ koalíciós kormányok idején ugyanezzel a felhívással állt volna elő, mint amit most Magyar Bálint adott elő?"

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére