Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szelektív
 
 
 
 

Madonna behúzta fülét-farkát a Fehér Ház felrobbantásával való viccelődése után

2017. január 23. 17:58

Sajtóértesülések szerint Madonna csupán metaforikusan értette, amikor a Fehér Ház felrobbantásával kapcsolatos gondolatairól beszélt szombaton a Trump-ellenes washingtoni nőtüntetésen.

Az amerikai popénekes az Egyesült Államok-szerte több százezer Trump-ellenes tüntető részvételével zajlott liberális "nők menete" tüntetéssorozat washingtoni főrendezvényén szólalt fel, ám beszédét heves bírálatok érték a közösségi médiában.

Néhány televíziócsatorna még a menet élő közvetítését is megszakította az énekes-dalszerző szavai miatt.

"Nem vagyok erőszakos ember" – írta vasárnap Madonna az Instagramon. Azzal mentegetőzött, hogy

ő csak képletesen beszélt, és kétfajta szemléletmódot mutatott meg: a reménykedést és a dühöt, valamint a felháborodást, amelyet ő maga is érez."

Az 58 éves énekes a tömeg élén haladt szombaton, és csípős szavakat intézett azokhoz a "becsmérlőkhöz", akik – mint fogalmazott – "kitartanak amellett, hogy ezzel a tüntetéssel semmit nem fogunk elérni". Madonna szavait azonnal heves kritikák érték, egyebek között a YouTube videomegosztó portálon, amelyen élőben és felvételről is lehetett követni az eseményeket.

Néhány felhasználó "gonosznak" nevezte az előadót, voltak, akiket felháborított a Fehér Ház felrobbantására tett megjegyzése, míg a twitterezők egy része azt követelte, hogy indítsanak vizsgálatot az énekes ellen terrorista fenyegetések kivizsgálására. A különböző nőjogi szervezetek és csoportok által szervezett szombati megmozdulásra az Egyesült Államok több szövetségi államából érkeztek résztvevők az amerikai fővárosba.

OLVASTAD MÁR?

szelektív
 
 
 
 
Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

amerika, london, párizs

Frans Timmermans nem adja alább egy jó kis jogállami sivalkodásnál. A holland szociáldemokrata politikus meg is mutatta, hogyan kell ezt csinálni egy jó kis német lapinterjúban.

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

amerika, london, párizs

Az erőszakoló migráns most azért könyörög, hogy a svéd kormány ne toloncolja vissza Irakba.

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

amerika, london, párizs

Az idő haladtával egyre többet tudni a londoni merénylőről. Abu Izzadeen jamaicai származású brit iszlamista hitszónokot 2015. novemberében Lőkösházán is elfogták.

Az ISIS radikális hitszónoka volt a londoni terrorista

A brit Channel 4 úgy tudja, hogy a szerdai merénylő a terrorszervezet brit toborzója és radikális térítője, Abu Izzadeen volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Terror Londonban; A francia muszlim fiatalok elfogadják a terrorizmust; Brüsszelben tárgyalják a vérlázító Benes-dekrétumok ügyét. A nap legfontosabb hírei, szerintünk.

Szijjártó adna egy pofont a terrorizmusnak

A külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére