Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Macron és a mohamedán választók

Apáti Bence

2018. február 12. 18:58

Macron nemzeti konzultációt kezdeményez az iszlámról szűk környezetében, Franciaországban. 

Egyelőre. De ha tehetné, egy hazájánál sokkal nagyobb térben is nekiállna egy monumentális, országokon átívelő érzékenyítésnek az iszlám tekintetében. 

És nem ő az egyetlen nyugat-európai államférfi/nő, aki hasonlóan gondolkodik. 

Európa vezetői mostanában mind úgy csinálnak, mintha nagyon szeretnék, ha sokkal sokszínűbb lenne ez a kontinens. Értsd: muszlim. 

Ami érthető is, hiszen mind Franciaországban, mind a németeknél állampolgárok/választók választják meg azokat a vezetőiket, aki aztán nemzeti konzultációt kezdeményeznek az iszlámról. Ezek között az állampolgárok között rengeteg muszlim van. És napról napra egyre több és több lesz. 

Akik aztán elmennek választani. 

A politikus pedig gesztusokat tesz, udvarol, empátiát gyakorol, és nemzetileg konzultál a muszlimokkal az iszlámról. 

És mint azt már mondtam: Ezek az állampolgárok (is) elmennek szavazni, mintegy megválasztani, kik vezessék (választott) hazájukat. 

Ilyen a politika. Ilyenek a politikusok. Így működik a demokrácia. 

Franciaország, Németország, Svédország, Hollandia vezetőit az országban élő állampolgárok választották meg. És ha ezek a politikusok továbbra is irányítani szeretnék az országaikat, akkor a kisebb ellenállás felé kell mozdulniuk. És miután az önsorsrontó, agyatlan és a túltolt politikai korrektség bilincsében vergődő libsi honpolgárok felől semmilyen ellenállásba nem ütköznek, a mohamedán vallású, első és második generációs bevándorlók felől viszont #miazhogynagyonis, a Macronok és Merkelek a kultúrájukat, városaikat, templomaikat, utcáikat, tereiket, nyelvüket, népszokásaikat, lányaikat és asszonyaikat minden gondolkodás nélkül fel- és átadó, kihalófélben lévő őslakosok helyett az újfrancia, és újnémet újválasztóiknak tesznek gesztusokat. 

Akik 10-20 éven belül így is, úgy is sokkal többen lesznek azoknál az óeurópaiknál, akik gyereket az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiatlan férfiak miatt már amúgy sem tudnak csinálni. Ha meg véletlenül becsúszik egy, azt azonnal abortálják, mert a sírós kölkökkel csak a baj van. Az óeurópaiaknak nincs már idejük és kedvük szaporodni, csak kutyás és macskás videókat néznek az Instán, és büszkén mutogatják saját bepólyált és agyontutujgatott gyerekpótléknak tartott négylábú kedvenceiket a szintén macskákat és kutyákat nevelő ismerőseiknek a Facebookon. 

Eközben az újonnan érkezők szorgosan gyártják a kis Ahmedeket és Mohamedeket. 

A szorgalmasan szaporodó újeurópaiak felől hatalmas az ellenállás, amit jól mutat a következő példa: A napokban kaptuk a hírt, hogy Németország török származású állampolgárai most épp a “haza” szó miatt jönnek ki a legendás béketűrésükből. 

A “Heimat" szó verte ki arrafelé a haladás biztosítékát, amely szülőföldet, anyaföldet vagy hazát jelent. A török bevándorlók szerint ez kirekesztő.

Bizony. Jól olvasta az én kedves olvasóm. 

KIREKESZTŐ. 

A haza szó. És voltaképpen egy szavuk sem lehet. A jó németek köpni nyelni nem tudnak. 

Mert ezeknek a bevándorlóknak valóban nem hazájuk Németország. Nem a szülőföldjük. Nem az anyaföldjük. 

Csak ott élnek, ott dolgoznak. 

És ott is szavaznak. 

Itt tart ma Európa. 

És közben Franciaországban nemzeti konzultációt tartanak az iszlámról. 

Nem is olyan régen itt, Magyarországon is volt egy nemzeti konzultáció egy egészen más témakörben. 

Ami talán mégis csak kapcsolódik valahogy a franciák nemzeti konzultációjához. 

Magyarország polgárai, azon a nemzeti konzultáción úgy döntöttek, hogy nem akarnak 10 év múlva egy nemzeti konzultációt az iszlámról. 

Jól tették. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére