Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Macron és a mohamedán választók

Apáti Bence

2018. február 12. 18:58

Macron nemzeti konzultációt kezdeményez az iszlámról szűk környezetében, Franciaországban. 

Egyelőre. De ha tehetné, egy hazájánál sokkal nagyobb térben is nekiállna egy monumentális, országokon átívelő érzékenyítésnek az iszlám tekintetében. 

És nem ő az egyetlen nyugat-európai államférfi/nő, aki hasonlóan gondolkodik. 

Európa vezetői mostanában mind úgy csinálnak, mintha nagyon szeretnék, ha sokkal sokszínűbb lenne ez a kontinens. Értsd: muszlim. 

Ami érthető is, hiszen mind Franciaországban, mind a németeknél állampolgárok/választók választják meg azokat a vezetőiket, aki aztán nemzeti konzultációt kezdeményeznek az iszlámról. Ezek között az állampolgárok között rengeteg muszlim van. És napról napra egyre több és több lesz. 

Akik aztán elmennek választani. 

A politikus pedig gesztusokat tesz, udvarol, empátiát gyakorol, és nemzetileg konzultál a muszlimokkal az iszlámról. 

És mint azt már mondtam: Ezek az állampolgárok (is) elmennek szavazni, mintegy megválasztani, kik vezessék (választott) hazájukat. 

Ilyen a politika. Ilyenek a politikusok. Így működik a demokrácia. 

Franciaország, Németország, Svédország, Hollandia vezetőit az országban élő állampolgárok választották meg. És ha ezek a politikusok továbbra is irányítani szeretnék az országaikat, akkor a kisebb ellenállás felé kell mozdulniuk. És miután az önsorsrontó, agyatlan és a túltolt politikai korrektség bilincsében vergődő libsi honpolgárok felől semmilyen ellenállásba nem ütköznek, a mohamedán vallású, első és második generációs bevándorlók felől viszont #miazhogynagyonis, a Macronok és Merkelek a kultúrájukat, városaikat, templomaikat, utcáikat, tereiket, nyelvüket, népszokásaikat, lányaikat és asszonyaikat minden gondolkodás nélkül fel- és átadó, kihalófélben lévő őslakosok helyett az újfrancia, és újnémet újválasztóiknak tesznek gesztusokat. 

Akik 10-20 éven belül így is, úgy is sokkal többen lesznek azoknál az óeurópaiknál, akik gyereket az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiatlan férfiak miatt már amúgy sem tudnak csinálni. Ha meg véletlenül becsúszik egy, azt azonnal abortálják, mert a sírós kölkökkel csak a baj van. Az óeurópaiaknak nincs már idejük és kedvük szaporodni, csak kutyás és macskás videókat néznek az Instán, és büszkén mutogatják saját bepólyált és agyontutujgatott gyerekpótléknak tartott négylábú kedvenceiket a szintén macskákat és kutyákat nevelő ismerőseiknek a Facebookon. 

Eközben az újonnan érkezők szorgosan gyártják a kis Ahmedeket és Mohamedeket. 

A szorgalmasan szaporodó újeurópaiak felől hatalmas az ellenállás, amit jól mutat a következő példa: A napokban kaptuk a hírt, hogy Németország török származású állampolgárai most épp a “haza” szó miatt jönnek ki a legendás béketűrésükből. 

A “Heimat" szó verte ki arrafelé a haladás biztosítékát, amely szülőföldet, anyaföldet vagy hazát jelent. A török bevándorlók szerint ez kirekesztő.

Bizony. Jól olvasta az én kedves olvasóm. 

KIREKESZTŐ. 

A haza szó. És voltaképpen egy szavuk sem lehet. A jó németek köpni nyelni nem tudnak. 

Mert ezeknek a bevándorlóknak valóban nem hazájuk Németország. Nem a szülőföldjük. Nem az anyaföldjük. 

Csak ott élnek, ott dolgoznak. 

És ott is szavaznak. 

Itt tart ma Európa. 

És közben Franciaországban nemzeti konzultációt tartanak az iszlámról. 

Nem is olyan régen itt, Magyarországon is volt egy nemzeti konzultáció egy egészen más témakörben. 

Ami talán mégis csak kapcsolódik valahogy a franciák nemzeti konzultációjához. 

Magyarország polgárai, azon a nemzeti konzultáción úgy döntöttek, hogy nem akarnak 10 év múlva egy nemzeti konzultációt az iszlámról. 

Jól tették. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump zseniálisan trollkodta meg Obamát

Trump zseniálisan trollkodta meg Obamát

amerika, london, párizs

Donald Trump Obama egyik korábbi beszédét felhasználva érvelt az illegális migráció ellen.

Ukrajnában zsidó oligarchák finanszírozzák a szélsőjobboldali mozgalmakat

Ukrajnában zsidó oligarchák finanszírozzák a szélsőjobboldali mozgalmakat

amerika, london, párizs

Meglehetősen érdekes interjút közölt a Szombat, a zsidó kulturális és politikai hetilap. A gondolatébresztő interjúban többek között szó esik a zsidó ukrán oligarchákról, a nacionalizmusról és a magyar kisebbség elleni pogromok előszeléről.

A német zöldek az atomerőművek bezárása ELLEN tiltakoznak

Miután, esztelen liberális propaganda hatására Németországban felelőtlenül bezártak pár atomerőművet, azóta megduplázódott a sokkal környezetszennyezőbb szén felhasználása és kitermelése. A szénlelőhelyek miatt erdőket és történelmi múlttal rendelkező településeket kellett letarolni. A felbecsülhetetlen mértékű környezetszennyezés után a német zöldeknek megjött a józan eszük és újra elkezdtek hinni az atomenergiában.

Rómában is kiálltak Magyarország mellett október 23-án

Rómában is kiálltak Magyarország mellett október 23-án

amerika, london, párizs

Nemet mondunk a Magyarországot sújtó EP-szankciókra! jelszóval tartott szolidaritási megmozdulást Magyarország római nagykövetségénél a Liga olasz kormánypárt kedden. A magyar nemzeti ünnephez kötött demonstrációhoz jobboldali olasz fiatalok is csatlakoztak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Újra találkozhat a két világvezető

Újra találkozhat a két világvezető

amerika, london, párizs

Nem Macronról és Justin Trudeauról van szó, hanem igazi vezetőkről: Trumpról és Putyinról. Az amerikai elnök nyomást gyakorolna Oroszországra, de Putyin egyelőre találkozóra hívta.

Ákos: liberális uralom van a kultúra minden területén

Ákos az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában október 23-án nyilatkozott. Kifejtette álláspontját a magyar kulturális viszonylatokról is.

Orbán: "Akik az Európai Uniót birodalommá akarják formálni, mind bevándorláspártiak"

Orbán: "Akik az Európai Uniót birodalommá akarják formálni, mind bevándorláspártiak"

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza előtt mondott beszédet az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére