Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Macron és a mohamedán választók

Apáti Bence

2018. február 12. 18:58

Macron nemzeti konzultációt kezdeményez az iszlámról szűk környezetében, Franciaországban. 

Egyelőre. De ha tehetné, egy hazájánál sokkal nagyobb térben is nekiállna egy monumentális, országokon átívelő érzékenyítésnek az iszlám tekintetében. 

És nem ő az egyetlen nyugat-európai államférfi/nő, aki hasonlóan gondolkodik. 

Európa vezetői mostanában mind úgy csinálnak, mintha nagyon szeretnék, ha sokkal sokszínűbb lenne ez a kontinens. Értsd: muszlim. 

Ami érthető is, hiszen mind Franciaországban, mind a németeknél állampolgárok/választók választják meg azokat a vezetőiket, aki aztán nemzeti konzultációt kezdeményeznek az iszlámról. Ezek között az állampolgárok között rengeteg muszlim van. És napról napra egyre több és több lesz. 

Akik aztán elmennek választani. 

A politikus pedig gesztusokat tesz, udvarol, empátiát gyakorol, és nemzetileg konzultál a muszlimokkal az iszlámról. 

És mint azt már mondtam: Ezek az állampolgárok (is) elmennek szavazni, mintegy megválasztani, kik vezessék (választott) hazájukat. 

Ilyen a politika. Ilyenek a politikusok. Így működik a demokrácia. 

Franciaország, Németország, Svédország, Hollandia vezetőit az országban élő állampolgárok választották meg. És ha ezek a politikusok továbbra is irányítani szeretnék az országaikat, akkor a kisebb ellenállás felé kell mozdulniuk. És miután az önsorsrontó, agyatlan és a túltolt politikai korrektség bilincsében vergődő libsi honpolgárok felől semmilyen ellenállásba nem ütköznek, a mohamedán vallású, első és második generációs bevándorlók felől viszont #miazhogynagyonis, a Macronok és Merkelek a kultúrájukat, városaikat, templomaikat, utcáikat, tereiket, nyelvüket, népszokásaikat, lányaikat és asszonyaikat minden gondolkodás nélkül fel- és átadó, kihalófélben lévő őslakosok helyett az újfrancia, és újnémet újválasztóiknak tesznek gesztusokat. 

Akik 10-20 éven belül így is, úgy is sokkal többen lesznek azoknál az óeurópaiknál, akik gyereket az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiatlan férfiak miatt már amúgy sem tudnak csinálni. Ha meg véletlenül becsúszik egy, azt azonnal abortálják, mert a sírós kölkökkel csak a baj van. Az óeurópaiaknak nincs már idejük és kedvük szaporodni, csak kutyás és macskás videókat néznek az Instán, és büszkén mutogatják saját bepólyált és agyontutujgatott gyerekpótléknak tartott négylábú kedvenceiket a szintén macskákat és kutyákat nevelő ismerőseiknek a Facebookon. 

Eközben az újonnan érkezők szorgosan gyártják a kis Ahmedeket és Mohamedeket. 

A szorgalmasan szaporodó újeurópaiak felől hatalmas az ellenállás, amit jól mutat a következő példa: A napokban kaptuk a hírt, hogy Németország török származású állampolgárai most épp a “haza” szó miatt jönnek ki a legendás béketűrésükből. 

A “Heimat" szó verte ki arrafelé a haladás biztosítékát, amely szülőföldet, anyaföldet vagy hazát jelent. A török bevándorlók szerint ez kirekesztő.

Bizony. Jól olvasta az én kedves olvasóm. 

KIREKESZTŐ. 

A haza szó. És voltaképpen egy szavuk sem lehet. A jó németek köpni nyelni nem tudnak. 

Mert ezeknek a bevándorlóknak valóban nem hazájuk Németország. Nem a szülőföldjük. Nem az anyaföldjük. 

Csak ott élnek, ott dolgoznak. 

És ott is szavaznak. 

Itt tart ma Európa. 

És közben Franciaországban nemzeti konzultációt tartanak az iszlámról. 

Nem is olyan régen itt, Magyarországon is volt egy nemzeti konzultáció egy egészen más témakörben. 

Ami talán mégis csak kapcsolódik valahogy a franciák nemzeti konzultációjához. 

Magyarország polgárai, azon a nemzeti konzultáción úgy döntöttek, hogy nem akarnak 10 év múlva egy nemzeti konzultációt az iszlámról. 

Jól tették. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A svéd szervezett bűnözés rámozdult a migránsokra

A svéd szervezett bűnözés rámozdult a migránsokra

amerika, london, párizs

A svédországi szervezett bűnözői körök rendszeresen kihasználják a migránsokat, hogy illegálisan pénzhez juthassanak. Leginkább a frissen érkezőket veszik rá arra, hogy pénzmosásban és más típusú csalásokban vegyenek részt.

Hamburg az interneten árulja a migránsoknak szánt faházakat

Hamburg eBay-en árulja azokat a házakat, amelyeket korábban azért vettek, hogy a hirtelen, tömegesen érkező migránsokat el tudják szállásolni.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Egy magyar divatmárka, ami meghódítja a világot

A magyar Nanushka márka tervezőjét, Sándor Szandrát meghívták a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre.

Egy 2000 éves római női cipő bizonyítja, hogy a divat terén nincs új a nap alatt

A németországi Saalburg városának a római kort bemutató múzeumában állítottak ki egy olyan 2000 éves női cipőt, amely egyértelműen bizonyítja, hogy az ókori római nők már szinte ugyanolyan igényességgel kidolgozott és ugyanolyan díszességű cipőket hordtak, mint amilyeneket a modern nők hordanak.

Egy éve történt a barcelonai terrortámadás

Egy éve történt a barcelonai terrortámadás

amerika, london, párizs

Egy marokkói migráns hajtott bele a tömegbe Barcelona egyik közkedvelt sugárútján, majd hatszáz méteren keresztül tövig nyomta a gázpedált. Sokan meghaltak és több mint száz ember megsebesült. Mindennek már egy éve.

Genderkurzus: politika, semmi más

Genderkurzus: politika, semmi más

piszkostizenkettő

A genderideológia honi védelmezői felköptek és aláálltak: azt igyekeztek igazolni, hogy a gender bizony tudomány, elfogulatlan és semmiképp sem politikai projekt. Majd amikor mindezt érvekkel kívánják alátámasztani, azt kizárólag politikai érvekkel teszik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére