Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Macron és a mohamedán választók

Apáti Bence

2018. február 12. 18:58

Macron nemzeti konzultációt kezdeményez az iszlámról szűk környezetében, Franciaországban. 

Egyelőre. De ha tehetné, egy hazájánál sokkal nagyobb térben is nekiállna egy monumentális, országokon átívelő érzékenyítésnek az iszlám tekintetében. 

És nem ő az egyetlen nyugat-európai államférfi/nő, aki hasonlóan gondolkodik. 

Európa vezetői mostanában mind úgy csinálnak, mintha nagyon szeretnék, ha sokkal sokszínűbb lenne ez a kontinens. Értsd: muszlim. 

Ami érthető is, hiszen mind Franciaországban, mind a németeknél állampolgárok/választók választják meg azokat a vezetőiket, aki aztán nemzeti konzultációt kezdeményeznek az iszlámról. Ezek között az állampolgárok között rengeteg muszlim van. És napról napra egyre több és több lesz. 

Akik aztán elmennek választani. 

A politikus pedig gesztusokat tesz, udvarol, empátiát gyakorol, és nemzetileg konzultál a muszlimokkal az iszlámról. 

És mint azt már mondtam: Ezek az állampolgárok (is) elmennek szavazni, mintegy megválasztani, kik vezessék (választott) hazájukat. 

Ilyen a politika. Ilyenek a politikusok. Így működik a demokrácia. 

Franciaország, Németország, Svédország, Hollandia vezetőit az országban élő állampolgárok választották meg. És ha ezek a politikusok továbbra is irányítani szeretnék az országaikat, akkor a kisebb ellenállás felé kell mozdulniuk. És miután az önsorsrontó, agyatlan és a túltolt politikai korrektség bilincsében vergődő libsi honpolgárok felől semmilyen ellenállásba nem ütköznek, a mohamedán vallású, első és második generációs bevándorlók felől viszont #miazhogynagyonis, a Macronok és Merkelek a kultúrájukat, városaikat, templomaikat, utcáikat, tereiket, nyelvüket, népszokásaikat, lányaikat és asszonyaikat minden gondolkodás nélkül fel- és átadó, kihalófélben lévő őslakosok helyett az újfrancia, és újnémet újválasztóiknak tesznek gesztusokat. 

Akik 10-20 éven belül így is, úgy is sokkal többen lesznek azoknál az óeurópaiknál, akik gyereket az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiatlan férfiak miatt már amúgy sem tudnak csinálni. Ha meg véletlenül becsúszik egy, azt azonnal abortálják, mert a sírós kölkökkel csak a baj van. Az óeurópaiaknak nincs már idejük és kedvük szaporodni, csak kutyás és macskás videókat néznek az Instán, és büszkén mutogatják saját bepólyált és agyontutujgatott gyerekpótléknak tartott négylábú kedvenceiket a szintén macskákat és kutyákat nevelő ismerőseiknek a Facebookon. 

Eközben az újonnan érkezők szorgosan gyártják a kis Ahmedeket és Mohamedeket. 

A szorgalmasan szaporodó újeurópaiak felől hatalmas az ellenállás, amit jól mutat a következő példa: A napokban kaptuk a hírt, hogy Németország török származású állampolgárai most épp a “haza” szó miatt jönnek ki a legendás béketűrésükből. 

A “Heimat" szó verte ki arrafelé a haladás biztosítékát, amely szülőföldet, anyaföldet vagy hazát jelent. A török bevándorlók szerint ez kirekesztő.

Bizony. Jól olvasta az én kedves olvasóm. 

KIREKESZTŐ. 

A haza szó. És voltaképpen egy szavuk sem lehet. A jó németek köpni nyelni nem tudnak. 

Mert ezeknek a bevándorlóknak valóban nem hazájuk Németország. Nem a szülőföldjük. Nem az anyaföldjük. 

Csak ott élnek, ott dolgoznak. 

És ott is szavaznak. 

Itt tart ma Európa. 

És közben Franciaországban nemzeti konzultációt tartanak az iszlámról. 

Nem is olyan régen itt, Magyarországon is volt egy nemzeti konzultáció egy egészen más témakörben. 

Ami talán mégis csak kapcsolódik valahogy a franciák nemzeti konzultációjához. 

Magyarország polgárai, azon a nemzeti konzultáción úgy döntöttek, hogy nem akarnak 10 év múlva egy nemzeti konzultációt az iszlámról. 

Jól tették. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán Viktor besegített az aláírásgyűjtésbe Nyitrai Zsoltnak

Orbán Viktor besegített az aláírásgyűjtésbe Nyitrai Zsoltnak

spring is coming

A miniszterelnök Egerben járt, ahol a képviselők már javában gyűjtik az aláírásokat.

A német börtönök nem bírnak a szélsőséges iszlamistákkal

A német börtönök nem bírnak a szélsőséges iszlamistákkal

amerika, london, párizs

A német börtönök már így se bírnak el a szélsőséges iszlamistákkal, pedig a számuk várhatóan növekedni fog az elmúlt hónapokban végrehajtott terrorizmussal kapcsolatos razziáknak köszönhetően.

Brutálisra sikeredett az oroszokat szavazásra buzdító videó

Vicces propagandavideó készült Oroszországban, amellyel a választási részvételt akarják növelni. A nyugati média kiakadt, sokan rasszistának és homofóbnak tartják ezt a kisfilmet. Az mindenesetre biztos, hogy a politikai korrektség nyomát sem lehet felfedezni benne.

A Facebook letiltotta Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát

A Facebook letiltotta Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát

spring is coming

Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát. A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" nevű oldalt elborította a legsötétebb balliberális propaganda, amely a rendszerváltozás után jelent meg a baloldalon.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére