Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

LMP, azaz Lehet Más a Pofon

2018. április 25. 16:18

Fokozódik a nemzetközi helyzet az LMP-n belül, azaz feltehetően megindult a választási kudarc miatti belső leszámolás. Ennek a folyamatnak az egyik látványos jeleként nyilvánosságra került egy hangfelvétel arról a botrányos LMP-s etikai bizottsági ülésről, ahol Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos között a tettlegességig fajult a nézeteltérés.

Érdekes módon szinte egy időben hozta nyilvánosságra két balliberális portál – az Index és a 444 is – azt a "névtelen" forrásból hozzájuk eljutott hangfelvételt, amely akkor készült, amikor az LMP etikai bizottsága a választások utáni első szombaton egy Hadházy Ákoshoz kötődő etikai ügyet tárgyalt. 

A hangfelvételen az etikai bizottság egy ismeretlen tagjának, illetve annak a Sallai R. Benedeknek a hangját lehet hallani, aki egy olyan (egyelőre ismeretlen személyazonosságú)  hajdani LMP-s képviselőjelölt, aki annak ellenére lépett vissza más párt jelöltjének a javára, hogy az egyéni körzetekben való visszalépéseket megtiltotta a párt vezető testületének több döntése is. 

A most nyilvánosságra hozott hangfelvétel alapján erősen feltételezhető, hogy Hadházy Ákos mint tanú vett részt az etikai bizottsági meghallgatáson, ahol az eljárás kezdeményezőjeként Sallai R. Benedek is jelen volt. 

A hangfelvétel szerint: 

Etikai bizottsági tag: Robi, ő egy tanú, azt mond, amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a föld (...) te egy beadványozó vagy."

Sallai: Persze, mondjon amit csak akar....  Ba888meg, ne mosolyogjál, mert pofán ba888lak!

Dulakodás...

Etikai bizottsági tag:  Robi, Robi, Robi, Robi!

Dulakodás...

Sallai: Hülye seggfej!

Dulakodás...

Sallai: Mit mosolyogsz itt nekem, összevissza! Ba888meg! … A  képedet is beverem!..."

Az etikai ügyhöz és végül az LMP politikusai közötti hangos szóváltáshoz, valamint lökdösődéshez is az a folyamat vezetett, amely arról szólt, hogy Hadházy Ákos pártba érkezése után a párt vezetője, Szél Bernadett szakított az LMP korábbi politikai filozófiájával, amely a többi párttól való távolságtartásról szólt. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy Szél és Hadházy elkezdett tárgyalni a választási együttműködésről a saját maguk által korábban olyan elfogadhatatlannak és múltbeli pártoknak titulált baloldali pártokkal, mint az MSZP és a DK. 

Jó lenne megtudni egyébként, hogy mire jutott az LMP etikai bizottsága a saját pártutasításait semmibe vevő politikusai ügyében. Érdekes fejlemény lenne, ha az derülne ki, hogy az LMP-ben folyamatosan (fideszes) ügynököket sejtő Hadházy Ákosról az derülne ki, hogy ő nem a saját pártja érdekeit, hanem más politikai erők érdekeit képviselte a választáson. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

csak neked, csak most

Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magyarok elleni durva támadásoknak, ha rákényszerítené az európai értékek betartására Ukrajnát.

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére