Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

LMBTQ-propagandát toltak egy amerikai iskolában

2019. március 6. 20:58

Az amerikai Nemzeti Oktatási Egyesület (NEA) elnöke egy transznemű személlyel karöltve beült a gyerekek közé, és transzneműekről szóló gyerekkönyvekből olvastak fel a fiataloknak.

Lily Eskelsen García, a Nemzeti Oktatási Egyesület (NEA) elnöke Sarah McBride-dal, az Emberi Jogok Kampányának (HRC) szóvivőjével együtt olvasott fel a gyerekeknek az Ashlawn Általános Iskolában. Olyan könyvekből szemezgettek, amiket direkt gyerekeknek írtak érzékenyítésképpen. Most épp az "Én vagyok Jazz" és a "Julián egy hableány" című művek voltak terítéken.

Úgy gondolkodok, mint egy nő, de férfi testem van. Ezt nevezik transzneműségnek. Én így születtem"

– hangzott el egy részlet a könyvből McBride által a The Washington Post beszámolója szerint.

Én olyan vagyok, mint Jazz. Amikor megszülettem, az orvosok és a szüleim úgy gondolták, hogy fiú vagyok, mert a társadalom és a körülöttük lévő emberek ezt mondták nekik, ez volt a helyzet – kezdett bele saját történetébe McBride. Idősebbnek kellett lennem ahhoz, hogy képes legyek kimondani, hogy a szívemben és a fejemben mindig is tudtam, én valójában egy lány vagyok – folytatta.

Egyes lányoknak lehet rövid hajuk? Egyes fiúknak lehet hosszú hajuk? – tette fel a kérdést.

Bárki bármi lehet"

– mondta egy kislány válaszként McBride-nak. Úgy látszik, hogy összejött az érzékenyítés.

Fotó: AFP

McBride egyébként azért döntött úgy, hogy a gyerekek között is tolni fogja az LMBTQ-lobbit, mert ő így akar hozzájárulni a tolerancia terjesztéséhez, amire egy remek alkalom volt az „Olvass Amerika-szerte 2019” elnevezésű program nyitóeseménye.

A fiatalok számára meglehetősen egyszerű, hogy kedvesek és tiszteletteljesek legyenek. Az LMBTQ-közösséghez tartozó fiatalok az ő osztálytársaik, barátaik. Talán ők maguk is az LMBTQ-közösség tagjai. Senki sem lehet elég fiatal ahhoz, hogy megtanuljon kedvesnek lenni – mondta.

Eskelsen García szerint azért van szükség arra, hogy támogassák az LMBTQ-közösséghez tartozó embereket, mert szerinte a Trump-adminisztráció többé nem garantálja a különleges védelmüket. Mindezt abból vonta le, hogy Trump beszüntette azt az Obama-szférától örökölt gyakorlatot, miszerint az iskolaépületekben gyakorlatilag koedukált vécéket nyitottak, amiket bármilyen nemi identitású tanuló közösen használhatott. A lányoknak el kellett viselniük, ha egy transzszexuális fiú ment be közéjük, a fiúknak pedig azzal kellett megbarátkozniuk, hogy transzszexuális lányokkal kellett egy mosdót használniuk. Továbbá azt is kifogásolta García, hogy a Trump által eszközölt változtatások értelmében transznemű személyek nem szolgálhatnak az amerikai hadseregben.

A Trump-adminisztráció nyíltan ellenséges, mindegy hogy transznemű katona vagy-e, vagy transznemű kisfiú vagy kislány – hangoztatta.

A felolvasó események központjában a sokszínűség áll, szóval még számos hasonló alkalomra számíthatnak a diákok szerte Amerikában. A LMBTQ-közösség mellett szó lesz a vallási és az etnikai sokszínűségről is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

amerika, london, párizs

A Telegramon egy, az Iszlám Államot éltető csatorna a muszlim felhasználókat tájékoztatta arról, hogy a Nyugat ellen tervezett terrortámadásokhoz hogyan tudnak fegyvereket vásárolni a dark weben.

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti baloldal kedvenc vizsgálatának eredményét nem igazán tudták elviselni Kaliforniában.

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére