Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Liberális boszorkányüldözés miatt kellett elköltöznie a H&M-es kissrác családjának

2018. január 18. 21:58

A H&M ötéves, fekete reklámarcának családja biztonsági okokból kénytelen volt lakhelyet váltani a rasszistának kikiáltott reklámmizéria következtében.

Kicsivel több mint egy hete járta be a netet a H&M egy zöld pulóveres sztorija,amikor is a ruhadarabot egy kis fekete sráccal reklámozták. A pulóveren a coolest monkey in the jungle (a legmenőbb majom a dzsungelben) felirat virított, amelynek következtében mindenki azonnal rasszizmust kiáltott.

Volt azonban ellenvélemény is. Van sejtésünk, hogy ki volt az, aki mégis azt merte mondani, hogy talán túlzás ekkora feneket keríteni ennek? Nem más, mint a kissrác, Liam Mango édesanyja, Terry, aki úgy vélekedett, nem kellene farkast kiáltani az ügyben.

Mondani sem kell, hogy az anyuka kvázi közellenséggé vált véleménye miatt, amihez mai napig ragaszkodik.

Tiszteletben tartom más emberek véleményét az üggyel kapcsolatban. Tisztában vagyok azzal, hogy a rasszizmus létezik, de hogy ez a pulóver is rasszista-e? Szerintem nem”

nyilatkozott az édesanya a BBC-nek.

A nő arról is beszélt, hogy mivel nem ítélte el a H&M reklámját, ezért a fekete közösség vegzálni kezdte őt.

Számukra én áruló vagyok, a fekete és afrikai közösség szégyenfoltja. Szerintük én pénzért eladtam a fiamat.”

A cég központja Stockholmban van, itt lakik Terry Mango is. A nő nem részletezte a biztonsági okokat, amiért elköltözni kényszerült, ám azt mondta, döntését nagyban befolyásolta az, ami Johannesburgban történt. A dél-afrikai városban szélsőbaloldali tüntetők gyakorlatilag rommá vertek három H&M üzletet.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére