Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Levelet küldtek a jobbikosoknak: hozzanak árpádsávos zászlót és ismételjék meg 2006-ot

2018. december 15. 09:15

Titkos levelet kaptak a jobbikosok. A 888.hu-hoz eljuttatott példányból kezd kirajzolódni a Jobbik valódi szándéka. Megpróbálja az eseményeket erőszakosabb irányba tolni. Vidéki aktivistákat rendeltek fel, hogy használják " a 2006-ban bevált felszereléseket." Ez Soros liberális anarchistái, és a jobbikos huligánok intézményes kapcsolatának első bizonyítéka.

Szabó Gábor jobbikos háttérember levelet küldött a párt tagságának, amelyben bújtatva ugyan, de rendbontásra és erőszakos cselekedetekre sarkallja a szimpatizánsait. 

A hozzánk eljuttatott levélben azt írja a jobbikos vezér, hogy

Budapesten forrnak az indulatok. Szerdán és csütörtökön is több ezres tömeg tüntetett a Kossuth téren és összecsapott a karhatalmi erőkkel. Várhatóan folytatódni fognak az események, így a mai, valamint a holnapi napon is további megmozdulások várhatóak.

Majd azzal a hazugsággal folytatja, hogy "óriási a felháborodás országszerte, ezért most van itt az idő, hogy elkezdjük ennek a hazug rendszernek a koporsójába az első szegeket beverni. Arra kérünk minél több jobbikos tagot, aktivistát és szimpatizánst, hogy a pénteki és szombati tüntetésekre jöjjenek el!"

Árpádsávos zászlók és liberális anarchisták

Arra külön kíváncsiak leszünk, hogy a Soros liberális kölykei és szoci nyugdíjasok mit fognak szólni, ha meglátják a jobbikos pártjelvényeket, mert Szaszi (Szabó Gábor hálózati neve) arra kéri a Jobbik kemény magját, hogy hozzanak árpádsávos zászlókat és jobbikos pártzászlókat.

"Fontos, hogy hozzatok kellő számú jobbikos és magyar, árpádsávos zászlót egyaránt! Mutassuk meg, hogy ez a tömeg egy nemzeti tömeg, nem pedig egy liberálisanarchista csőcselék, ahogy azt a Fidesz próbálja bemutatni. Itt főleg valóban a hazájukért aggódó nemzeti érzelmű emberek tüntetnek, s igenis itt a Jobbiknak vezető szerepet kell vállalnia ebben a küzdelemben is! "

Szabó Gáborék a rendőröknek is neki akarnak menni, hiszen a levél azzal zárul, hogy hozzon magával mindenki védőfelszerelést, azokat, amelyek 2006-ban már beváltak.

Mindenki hozza magával a 2006-ban már bevált védelmi felszereléseket! Találkozzunk valahol az utcán! Az első sorban. A jobbikos zászlók alatt. Szebb jövőt! Szabó Gábor, pártigazgató"

Szabó Gábor és a Jobbik célja egyszerű, megpróbálnak rátelepedni Sorosék tüntetésére, és sokkal erőszakosabb eszközökkel, sokkal radikálisabb emberekkel provokálnák a rendőröket, egyfajta forradalomszerű események eszkalálódásán ügyködnek. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

kétharmad

A magyarok kétharmada aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére