Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Letartóztatták a kínai pofonterapeutát

2017. augusztus 18. 14:18

Egy kínai pofonterapeutát emberöléssel vádoltak meg, mert a kezelései következtében meghalt egy 6 éves cukorbeteg kisfiú. Egy 71 éves nő halálát még vizsgálja a rendőrség.

Hongcsi Hsziao gyógymódja szerint a bőrre mért kisebb ütések miatt távoznak a testből a káros anyagok. A pofonterápia azonban halálos áldozatokat követelt Nagy-Britanniában és Ausztráliában.

Az ausztrál újságok számoltak be egy fiú haláláról, akinek 1-es típusú diabétesze volt. Az eszméletlen fiút egy hotelszobában találták meg Hurstville-ben, Sydney egyik külvárosában. Az orvosok végül már nem tudtak rajta segíteni – írta az Independent ausztrál lapokra hivatkozva.

A fiú azután vesztette el eszméletét, hogy a szülei elvitték egy konferenciára, ahol a  pofonterapeuta tartott "kezelést".

Hsziaot 2015 áprilisában Londonban vették őrizetbe, majd visszavitték Ausztráliába az eset miatt, ahol kihallgatták, majd elengedték.

A bíróság nemrég kezdte tárgyalni az ügyet, és a csütörtöki a tárgyaláson a bíró kijelentette, hogy még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra – ám azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy szabadulása után tovább folytassa pofonos "kezeléseit". A bíróság egyébként elrendelte az elhunyt kisfiú szüleinek és nagyszüleinek is az őrizetbe vételét.

Júniusban Hsziaót a londoni rendőrség már egyszer őrizetbe vette, ám hamar elengedték, és azóta vizsgálják a felelősségét egy 71 éves asszony halálában, aki a pofonterápia után nem sokkal halt meg.

Hsziao a paida lajin nevű gyógymódot használva kezeli betegeit, amely a betegek bőrfelületének folyamatos pofozgatásának, tenyérrel való csapkodásának gyógyító erőt tulajdonít.

A YouTube-on meg is tekinthető a férfi pofozgatós módszere. Sajnos a módszer neve hangzatosabb, mint amilyen látványos, mivel főleg a végtagokat csapkodják, nem az arcot.

Nem vagyok orvos, nem vagyok gyógyító. Csak tanítok neked egy módszert, amivel megtanulhatod meggyógyítani magad"

– mondta a férfi a saját módszeréről.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére