Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Letartóztatták a kínai pofonterapeutát

2017. augusztus 18. 14:18

Egy kínai pofonterapeutát emberöléssel vádoltak meg, mert a kezelései következtében meghalt egy 6 éves cukorbeteg kisfiú. Egy 71 éves nő halálát még vizsgálja a rendőrség.

Hongcsi Hsziao gyógymódja szerint a bőrre mért kisebb ütések miatt távoznak a testből a káros anyagok. A pofonterápia azonban halálos áldozatokat követelt Nagy-Britanniában és Ausztráliában.

Az ausztrál újságok számoltak be egy fiú haláláról, akinek 1-es típusú diabétesze volt. Az eszméletlen fiút egy hotelszobában találták meg Hurstville-ben, Sydney egyik külvárosában. Az orvosok végül már nem tudtak rajta segíteni – írta az Independent ausztrál lapokra hivatkozva.

A fiú azután vesztette el eszméletét, hogy a szülei elvitték egy konferenciára, ahol a  pofonterapeuta tartott "kezelést".

Hsziaot 2015 áprilisában Londonban vették őrizetbe, majd visszavitték Ausztráliába az eset miatt, ahol kihallgatták, majd elengedték.

A bíróság nemrég kezdte tárgyalni az ügyet, és a csütörtöki a tárgyaláson a bíró kijelentette, hogy még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra – ám azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy szabadulása után tovább folytassa pofonos "kezeléseit". A bíróság egyébként elrendelte az elhunyt kisfiú szüleinek és nagyszüleinek is az őrizetbe vételét.

Júniusban Hsziaót a londoni rendőrség már egyszer őrizetbe vette, ám hamar elengedték, és azóta vizsgálják a felelősségét egy 71 éves asszony halálában, aki a pofonterápia után nem sokkal halt meg.

Hsziao a paida lajin nevű gyógymódot használva kezeli betegeit, amely a betegek bőrfelületének folyamatos pofozgatásának, tenyérrel való csapkodásának gyógyító erőt tulajdonít.

A YouTube-on meg is tekinthető a férfi pofozgatós módszere. Sajnos a módszer neve hangzatosabb, mint amilyen látványos, mivel főleg a végtagokat csapkodják, nem az arcot.

Nem vagyok orvos, nem vagyok gyógyító. Csak tanítok neked egy módszert, amivel megtanulhatod meggyógyítani magad"

– mondta a férfi a saját módszeréről.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nagy előrelépés történt a rák diagnosztizálásában

Nagy előrelépés történt a rák diagnosztizálásában

century-on

Ha minden jól megy, a jövőben vértesztből is diagnosztizálni lehet majd a leggyakoribb ráktípusokat.

Civilnek hazudott spanyol szervezet több száz migránst hajóztatott át a Földközi-tengeren

Civilnek hazudott spanyol szervezet több száz migránst hajóztatott át a Földközi-tengeren

amerika, london, párizs

Háromszázötvenhat migránst és három halottat emelt hajójára a Földközi-tengeren és szállított a szicíliai Pozzallo kikötőjébe pénteken a Proactiva Open Arms (POA) álcivil szervezet egyik hajója.

Pont azok támadják a Stop Soros törvénycsomagot, akik a migránsok betelepítését szerveznék

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szerint azok mozdultak meg a "Stop Soros" törvénycsomag ellen, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját.

El kellett távolítani a keresztet a bíróságról egy afgán rab miatt

El kellett távolítani a keresztet a bíróságról egy afgán rab miatt

amerika, london, párizs

Ez volt az első alkalom, hogy le kellett venni a tárgyalóteremben lógó keresztet.

Brüsszel szerint sikeres a közösségi média cenzúrája

Brüsszel szerint sikeres a közösségi média cenzúrája

amerika, london, párizs

A német kormány és az Európai Bizottság (EB) az önszabályozás irányába igyekeznek eltolni a közösségi médiumokat. Önszabályozás: ez a legújabb polkorrekt neve a cenzúrának. Az EB adatai szerint a dolog működik, a közösségi médiát a saját képükre formálják.

Törökország elismerte: támadást indított az afríni kurd terület ellen

Törökország elismerte: támadást indított az afríni kurd terület ellen

amerika, london, párizs

A török tüzérség elmúlt napokban leadott lövéseivel "gyakorlatilag megkezdődött" a kurd Népvédelmi Egységek (YPG) nevű milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térsége elleni hadművelet - jelentette ki Nurettin Canikli török védelmi miniszter pénteken az A Haber török kormányközeli televíziónak adott interjújában.

Megszűnt a sajtószabadság, nem lesz politis.hu

Úgy tűnik, ezen a héten is kicsit megszűnt a sajtószabadság, mert nem jött össze Dudás Gergely közösségfinanszírozott projektje.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére