Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Lengyel lap: nem irreális Orbán forgatókönyve

2017. február 13. 14:28

Egy lengyel konzervatív lap publicisztikája szerint nem irreális, hogy Közép-Európába meneküljenek az üldözött nyugat-európai keresztények.

Grzegorz Górny a magyar miniszterelnök évértékelő beszéde kapcsán megjegyzi, hogy „bár a kommentátorok egy része intellektuális provokációnak fogta fel az Orbán Viktor évértékelőjében elhangzottakat”, mely szerint Magyarország befogadja majd az igazi menekülteket, a Nyugat-Európában üldözött keresztényeket, de a szerző szerint

egyáltalán nem irreális forgatókönyvről van szó”

A lengyel publicista mindehhez hozzáteszi, hogy a történelem során már sokszor előfordult, hogy vallási üldözés miatt nagy csoportok döntenek hazájuk elhagyásáról, példaként említve a közel-keleti keresztények jelenlegi kivándorlását.

Górny az EBESZ és a bécsi székhelyű Európai Keresztényellenes Türelmetlenséget és Diszkriminációt Megfigyelő Központ jelentéseire utalva megjegyzi, hogy a kivetett pénzbírságok, munkahelyről való elbocsátások, letartóztatások alapján évek óta növekedő tendenciát mutat a keresztények hátrányos megkülönböztetése a nyugat-európai társadalom és politikai vezetés részéről.

Érdekesség, hogy Lengyelország vagy Magyarország esetében a jelentések nem számolnak be ilyen esetekről, ezért „teljességgel elképzelhető”, hogy a nyugati országokban üldözött keresztények Közép-Európába menekülnek.

Nemcsak Magyarország, Lengyelország is tárt karokkal fogadhatná őket”

– írja a szerző, aki szerint a lengyel nemesi köztársaságot nemhiába hívták „máglyamentes országnak”, ma pedig „a politikai korrektség terrorjától mentes” országgá válhat.

(MTI)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére