Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Lelépett a Momentum pénztárnoka

2017. szeptember 13. 18:28

Hétfőn távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás. A párt két korábbi elnökségi tagja után a pénzügyi vezető is személyes okokból hagyta ott az álomgyilkos pártot.

Az Origo információi szerint távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás. A portál úgy tudja, hogy a pénztárnok hétfőn nyújtotta be lemondását Fekete-Győr Andrásnak és a párt elnökségének. Lemondása ellenére még továbbra is Szauer látja el a feladatokat, hiszen megígérte a párt vezetésének, hogy egészen addig ellátja feladatait, míg nem találnak mást a helyére.

Szauer Tamás. Fotó: Origo

Az Origo úgy tudja, hogy a párt nyílt pályázat kiírásával próbál meg embert találni.

A pártban amúgy komoly üresedések vannak, hiszen augusztus elején Pottyondy Edina állt fel, majd rá pár napra Kádár Barnabás jelentette be, hogy távozik az elnökségi tagok közül. Az Origo szerint a személyes okokon túl Szauer távozásában az is közrejátszhatott, hogy a párt pénzügyei körül sem volt éppen minden rendben.

Nem szeretnek pénzről beszélni

A mikropárt hetekig titkolta, miből finanszírozta a nyári fesztiválját. A kirobbant botrány után  ahelyett, hogy mindent elárultak volna, csupán egy nem túl meggyőző magyarázatot adtak.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére