Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
spring is coming
 
 
 
 

Lelépett a Momentum pénztárnoka

2017. szeptember 13. 18:28

Hétfőn távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás. A párt két korábbi elnökségi tagja után a pénzügyi vezető is személyes okokból hagyta ott az álomgyilkos pártot.

Az Origo információi szerint távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás. A portál úgy tudja, hogy a pénztárnok hétfőn nyújtotta be lemondását Fekete-Győr Andrásnak és a párt elnökségének. Lemondása ellenére még továbbra is Szauer látja el a feladatokat, hiszen megígérte a párt vezetésének, hogy egészen addig ellátja feladatait, míg nem találnak mást a helyére.

Szauer Tamás. Fotó: Origo

Az Origo úgy tudja, hogy a párt nyílt pályázat kiírásával próbál meg embert találni.

A pártban amúgy komoly üresedések vannak, hiszen augusztus elején Pottyondy Edina állt fel, majd rá pár napra Kádár Barnabás jelentette be, hogy távozik az elnökségi tagok közül. Az Origo szerint a személyes okokon túl Szauer távozásában az is közrejátszhatott, hogy a párt pénzügyei körül sem volt éppen minden rendben.

Nem szeretnek pénzről beszélni

A mikropárt hetekig titkolta, miből finanszírozta a nyári fesztiválját. A kirobbant botrány után  ahelyett, hogy mindent elárultak volna, csupán egy nem túl meggyőző magyarázatot adtak.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

century-on

Amerikai egyetemi kutatók szerint az AI (artificial intelligence) gyors előretörése következtében ugrásszerűen megnőtt annak az esélye, hogy a technológiát rossz célra használják. Ha pedig ez megtörténik, az óriási károkat okozhat.

Próbára tették a dohánylobbit Hollandiában

Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról.

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

amerika, london, párizs

Svájc francia többségű régiójában, Romandyban az elítéltek 80 százaléka külföldi. A statisztikák szerint elsősorban a Magreb országokból származók azok, akik ilyen magasra tornázták fel a számokat.

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

amerika, london, párizs

Bíróság elé került egy 30 éves szíriai orvostanhallgató Németországban, miután radikalizálni próbálta élettársa hétéves gyerekét. A férfi emellett egy berlini zsinagóga ellen tervezett robbantásos merényletet.

A V4-ek mostantól még jobban védelmezik Európát

A visegrádi országok védelmi együttműködésének további erősítéséről írtak alá közös nyilatkozatot Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviselői csütörtökön Budapesten az Országházban.

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

spring is coming

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy fenntartásai vannak a nyílt társadalom koncepciójával kapcsolatban és visszásnak tartja, hogy ha valaki kritizálja Sorost, akkor az már rögtön antiszemita.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére